ika
News
- Reaction score
- 16.780
Αν δεν έχει κάποια βάση, γιατί δεν βγάζουνε ενεργά λαμπάτα?

Αγαπητέ με mm δε γ@μησε κανεις!Καλησπέρα σας χαμηλοεξοδη κεφαλή χρειάζεται η υψηλοεξοδη mc γιατί δεν το γνώριζα και έχω mm και δυστυχώς δεν μπορώ να τον καμαρώσω
Δυστυχώς άργησα πολύ να το καταλάβωΑγαπητέ με mm δε γ@μησε κανεις!
Πχοιός είπε ότι δε βγάζουνε;Αν δεν έχει κάποια βάση, γιατί δεν βγάζουνε ενεργά λαμπάτα?
![]()
Είσαι μνιά μαϊμού εσύ...... αυτα γιατι τα μαθαινω τωρα ???? γιατι δεν μιλαει κανεις τοσο καιρο ??? γιατι αποπροσνατολιζετε τον κοσμο με τα ενεργα , τις λαμπες,τα μπ3 και τα καβλωδια ρεβματως ??????
και στην τελικη ... τα περισσοτερα πραματα που αξιζουν ειναι παρανομα ή ανθυγιεινα...χεχεχε...
![]()
Subwoofer λαμπάτο βγαίνει;Πχοιός είπε ότι δε βγάζουνε;
Βγαίνει λέμε! Τιδεγκαταλαβαίνεις?!?!?!?!?Subwoofer λαμπάτο βγαίνει;
Οχι τέτχιο για συστημα 2.1
Για πες και πόσα βατ, να γελάσουμε...Οχι τέτχιο για συστημα 2.1
Μεγαλύτερο, 15ιντσο θέλω
Τζιμπιέλ δεκαοχτάρι σε κάνει;;;;Οχι τέτχιο για συστημα 2.1
Μεγαλύτερο, 15ιντσο θέλω
Ποιοτικά να είναιΓια πες και πόσα βατ, να γελάσουμε...![]()
- ναι ''σύννεφο'' . . . αλλά δεν διευκρίνισε την φοράΝαι αλλα ο EPANTAZ απο πανω ειδες τι λεει?
*που χαθηκε ετουτος? εβαλε φωτια και την... εκανε![]()
Σωστά.- το διευκρίνισε από το πρώτο post , γράφοντας . . .
Υ.Γ.Τα ως ανω αναφερονται ως παρακαταθηκη,και δεν θελω να διαφωνησω ειτε να συζητησω πανω σε αυτα.
Φικσντ!Πιστεύετε ότι οι dj ΔΕ βάζανε, ούτε και βάζουνε, mc για να ΜΗ γ@μήσουν
Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι τέτχοιο απέχει της αληθείας παρασάγγας...πιστευετε ότι δεν γ@μούν;
Α μπραβο!Σωστά.
Στο θέμα μας:
Πιστεύετε ότι οι dj βάζανε mc για να γ@μήσουν, ή πιστευετε ότι δεν γ@μούν;
Και μουσικά. Άμα το watt δεν είναι μουσικό, δεν παίζει το ηχείο...Ποιοτικά να είναι
Ναι,στην τσέπηΠαιδια αν αλλαζεις λαμπες καθε 10λεπτο (δοκιμαζοντας) παθαιν΄ς τιπουτα κακο;![]()