Ποδήλατο

Reaction score
281
Maxxis 13 ευρω, μου κανουν για απομιμισεις. Ισχυει και εδω το "η φτηνια τρωει τον παρα"

Εφοσον χρειαζεσαι οντως καλυτερο φρεναρισμα, η γνωμη μου ειναι να κανεις μερικες οικονομιες και να αγορασεις ενα καινουργιο (εστω μτχ) σετ φρενων.
Υπολογισε απο 150 ευρω και πανω τουλαχιστον.

Γενικως, "προσοχη" στις αναβαρμισεις, μπορει συντομα να έχεις ξοδεψει περισσοτερα απο το να αγοραζες ολοκληρο (πολυ καλυτερο) ποδηλατο

Επισης, ισως να εγραφες τους προβληματισμους σου σε καποιο εξειδικευμενο ποδηλατικο φορουμ

Reaction score
4

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σε καλτσες οτι πιο τοπ ειναι οι διπλες κομπτεσπορτ......(για χειμωνα παντα)
ειναι σαν να φορας διπλες καλτσες.....
με αισθηση σιλκι..........ολες οι αλλες ειναι για λιγο......
Τις δουλευα 6 το πρωι 1 γεναρη (και γενικα χειμωνα) .....και μετα την βουλιαγμενη....πριν τα λιμανακια
εκει σε επιανε ενα wave ψυχους.........
και αλλο ενα οταν τερματιζες τα λιμανακια πριν την βαρκιζα.........
καλο ειναι και μια μπαντανα στην μυτη,,,,,,αν τρεχεις σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.......

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Αυτές είναι οι κάλτσες https://www.bike24.com/p2156571.html
Τις δοκίμασα σήμερα με 11 βαθμούς που είχε το πρωί και εντέλει δεν χρειάστηκα καλύμματα.
Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλές με ενισχυμένο πάτο και μαλακή αίσθηση για το πέλμα του ποδιού.
Οι καλύτερες κάλτσες που έχω για αυτό το σκοπό είναι η premium σειρά της six2, καλτσάρες, είναι ακριβές κάλτσες όμως.
Πήρα και αυτό το μπουφάν στα 64 ευρά https://www.bike24.com/p2175113.html?q=Northwave jacket
Το δοκίμασα επίσης σήμερα κατάσαρκα στις ίδιες συνθήκες, πολύ ζεστό με φοβερή εφαρμογή και πολύ καλή εξαγωγή του ιδρώτα.
Στα λεφτά του black friday που το πήρα θα έλεγα πως είναι μπουφανάρα!!

Reaction score
4
Σήμερα το μεσημέρι στην κατηφόρα Ελάτη - Πύλη 15χλμ με ψιλόβροχο, ομίχλη, κρύο και ταχύτητες που άγγιξαν τα 45χλμ είχα πραγματικά την ανάγκη του μπουφάν σου...και όχι του δικού μου που έμπαζε από τον λαιμό!!! Διαπίστωσα ότι δεν αξίζει το ποδήλατο σε τόσο κρύο και κατέβασα οριστικά και την ποδηλατική σχάρα του αυτοκινήτου μου (από Απρίλιο και πάλι)! Κατέγραψα την διαδρομή σε βιντεάκι, όπως και μιας άλλης που έκανα το Σάββατο (με εξαιρετικές φθινοπωρινές φωτό) στα περίχωρα του Νομού μου (Ιπποφορβείο Λαζαρίνας κ.λ.π.). Οι μετακινήσεις μου πλέον θα γίνονται πλέον σε πεδινό μέρος! Καλή εβδομάδα σε όλους....
Υ.Γ. ¨Εχω όλες τις ποδηλατικές εφαρμογές στο android κινητό μου....αλλά ποια νομίζετε εσείς ότι είναι η καλύτερη?

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Πρώτη φορά έπιασα αυτή τη ταχύτητα πάνω σε ποδήλατο....Η αίσθηση θα έλεγα πως ήταν σοκατιστικη.
65 χλμ/ω έχω πιάσει πολλές φορές, αυτά τα λίγα παραπάνω όμως κάνουν τεράστια διαφορά.:o

Screenshot_20181201-152833_Bryton.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.157

Reaction score
20.206
Ακριβώς αυτό! Το να βρεθεί κάποιος σπόνσορας δεν είναι μάλλον δύσκολο, το να βρεθεί κάποιος που δίνει τόσα χρήματα, μάλλον είναι...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
αυτο το Trek madone slr 6 disc ποσο κ@υλάτο ποδηλατο ειναι???? (με αφορμη τη φωτο παραπάνω)
Εκανα το λαθος και καβαλησα ενα, το παλιο με τα rim brake, πλεον το βλεπω και στα ονειρα που και που!! :D

Reaction score
126
Χαίρομαι που βρήκα και ποδηλατες στο φορουμ!

Βλέπω πως δε νιώθετε απο κρύο...μπράβο σας. Προσωπικά, επειδη σπάζομαι το χειμώνα (παρόλο που χω εξοπλισμό) προτιμώ το εργόμετρο στη θαλπωρή του σαλονιού μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian