- Reaction score
- 3.491
ρε συ καινουργια ειναι αυτά?Η ειναι το προηγουμενο svs που ειχες παρει?Καινούρια παιχνίδια.
Pb13 ultra
Crown xls 1502
View attachment 112817 View attachment 112821 View attachment 112822 View attachment 112823
ρε συ καινουργια ειναι αυτά?Η ειναι το προηγουμενο svs που ειχες παρει?Καινούρια παιχνίδια.
Pb13 ultra
Crown xls 1502
View attachment 112817 View attachment 112821 View attachment 112822 View attachment 112823
Πρίν 1 μήνα. Δεν το είχα ανεβάσει εδώ. ο crown μόλις ήρθε.ρε συ καινουργια ειναι αυτά?Η ειναι το προηγουμενο svs που ειχες παρει?
Πιπέρι σε όποιον λέει τέτοια πράγματα.Μα δεν είναι καλά τα SVS. Πάρε Άρενταλ ή ΠάουερΣαουνΩντιο και δώσε μου εμένα το σαπάκι.
Αλεπούδες, κρεμαστάρια και τέτοια.

θέλω να βρώ λίγο χρόνο μόνος μου να κάνω back to back δοκιμή stereo χωρίς sub τα 150watt του adcom 15ετίας vs 300 watt crown 4 κιλώνεντυπωσεις να μας πεις απο τον τελικο![]()
Νασσο εγω εδω ειμε ρακοσυλεκτης vintage καταστασης φερε την παλιατζουρα σε μενα και παρε αλλο ενα crownθέλω να βρώ λίγο χρόνο μόνος μου να κάνω back to back δοκιμή stereo χωρίς sub τα 150watt του adcom 15ετίας vs 300 watt crown 4 κιλών

Και άλλο? Να αφήσω αυτόν για το κεντρικό και να πάρω πιο μεγάλο για τις κολόνες?που να χωσεις και αλλο ρευμα........
που να χωσεις και αλλο ρευμα........
Νομίζω εννοεί πιο ποιοτικό ρεύμα.Και άλλο? Να αφήσω αυτόν για το κεντρικό και να πάρω πιο μεγάλο για τις κολόνες?
Έχω βρει αυτόν αλλά θέλω να διώξω πρώτα τον adcom.Βαλε fusion , πλεον ειναι λιγο πιο ακριβοι απο τους crown αλλα πολυ καλυτεροι.