- Reaction score
- 248
Διαβάστε λίγο παραπάνω.Παρών.
Τι σχέση έχει;
Διαβάστε λίγο παραπάνω.Παρών.
Τι σχέση έχει;
Η υποκειμενική μου άποψη από μια τυχαία ακρόαση σε ένα τυχαίο χώρο σου είναι άχρηστη.Διαβάστε λίγο παραπάνω.
Μάλιστα,σας ευχαριστώ πολύ.Η υποκειμενική μου άποψη από μια τυχαία ακρόαση σε ένα τυχαίο χώρο σου είναι άχρηστη.
Αντικειμενικά είναι εξαιρετικό αλλά μικρό ηχείο, για μικρή απόσταση ακρόασης. Χρειάζεται sub, ακόμα περισσότερο από τα υπόλοιπα (όλα έτσι κι αλλιώς χρειάζονται οπωσδήποτε 2 σαμπ).
Παίζει καλά αλλά σιγά, όπως αναμένεται για το μέγεθος του.
Αρέσει εμφανισιακά σε γυναίκες.
Δεν νομίζω πως ο naim θα έχει νόημα χρήσης. Για πούλημα.
Σας ευχαριστώ πολύ και εσάςΠαρόλο που δεν μου αρέσει ο ήχος της Kef (too soft με Arcam τουλάχιστον), στα ls50 όμως (και στην ενεργή έκδοση) έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, "εξαφανίζονται εύκολα στο χώρο" , ίσως να είναι στα γούστα σου και να ταιριαξουν, δες και άλλες γνώμες :
https://www.avforums.com/threads/what-speakers-for-naim-nait-xs-budget-circa-£700-£1200.1784186/. Βλέπω και την PMC και την Dynaudio(μια συμπάθεια παραπάνω γιατί πάντα δίνουν το μέγιστο χαμηλό για το μεγεθός τους) , παρούσα και εδώ και όχι άδικα.
... επιλέξω ένα ηχείο από τα 5-10-15 που θα ...
Η εξέλιξη μας εφοδίασε επίσης και με κέντρο επεξεργασίας των δεδομένων που παρέχουν οι αισθητηριακοί δέκτες.... η φύση σε προίκισε με δύο δέκτες που ενημερώνουν τον εγκέφαλό σου για τα τεκταινόμενα μέσα στο Τρισδιάστατο περιβάλλον
που ζείς. Αυτή είναι και η αρχή λειτουργίας του δικάναλου (και όχι μόνο).
- Αυτό το σέβονται και το υπηρετούν λίγοι κατασκευαστές (και απ' τα δυο στρατόπεδα), οι άλλοι είναι στο παιχνίδι για την "μάσα".
Ακριβώς επάνω σ΄αυτό που ψάχνεις: harbeth monitor 30.1 ή
Reference 3A MM De Capo.
Σεβόμενος τον ρόλο σου ως νηματοθέτη θα ήθελα την συγκατάθεσή σου για μια απάντηση που οφείλω στο post #63.
... η φύση σε προίκισε με δύο δέκτες που ενημερώνουν τον εγκέφαλό σου για τα τεκταινόμενα μέσα στο Τρισδιάστατο περιβάλλον
που ζείς. Αυτή είναι και η αρχή λειτουργίας του δικάναλου (και όχι μόνο).
- Αυτό το σέβονται και το υπηρετούν λίγοι κατασκευαστές (και απ' τα δυο στρατόπεδα), οι άλλοι είναι στο παιχνίδι για την "μάσα".
Ακριβώς επάνω σ΄αυτό που ψάχνεις: harbeth monitor 30.1 ή
Reference 3A MM De Capo.
Σεβόμενος τον ρόλο σου ως νηματοθέτη θα ήθελα την συγκατάθεσή σου για μια απάντηση που οφείλω στο post #63.
Ανέκαθεν υπήρχε σκληρότητα και ποτέ δεν μειώθηκε ώστε τώρα να αυξηθεί.σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία.
Η εξέλιξη μας εφοδίασε επίσης και με κέντρο επεξεργασίας των δεδομένων που παρέχουν οι αισθητηριακοί δέκτες.
Είναι δε τόσο κρίσιμος ο ρόλος του κέντρου,ώστε να κρίνει το ίδιο τι θα ήταν κατάλληλο και για τη συνέχεια ανεξάρτητα από όποια παροδική διέγερση θα του παρείχαν οι αισθητήρες.
Αυτή είναι η Αρχή Λειτουργίας τον νοήμονων όντων.Γι αυτό και ο άνθρωπος κυριάρχησε στο ζωικό βασίλειο.
Γι αυτό επίσης κατόρθωσε ν'ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους το ακουστικό του σύστημα αντιδρά με τόση ευαισθησία στα αρχικά ερεθίσματα.Διότι στα προϊστορικά χρόνια η πρώιμη αντίληψη επιλεκτικών ερεθισμάτων ήταν θέμα ζωής ή θανάτου.
Οι εκπρόσωποι του είδους που αντιλαμβάνονταν με ανώτερη ευαισθησία την έφοδο συνιστωσών από συγκεκριμένες ζώνες του ακουστού φάσματος και αντιδρούσαν παρορμητικά χωρίς ανάγκη περαιτέρω επεξεργασίας (συλλογισμού) ήταν εκείνοι που θα επιζούσαν περισσότερο δίνοντας και περισσότερους απογόνους κ.ο.κ.
Καλώς ή κακώς,ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει προσφέρει και την ΄΄ευκαιρία΄΄ της περαιτέρω επεξεργασίας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πέρα από την παρόρμηση στο αρχικό ερέθισμα.Οπότε κρίνεται σκόπιμο να μην αφήνεται να πηγαίνει χαμένη η ευκαιρία και να κρίνουμε τί αναμένεται να μας εξυπηρετήσει σε βάθος χρόνου.
(Και παρακαλώ όπως διορθωθεί ο τονισμός στον τίτλο του νήματος γιατί κάνει άσχημη εντύπωση-άμεσα τουλάχιστον...)![]()
Καλησπέρα σας,συμφωνώ μαζί σας αλλά και με τον κο Khas.Ξεκίνησα ζητώντας δύο ηχεία βάσης,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα εκμεταλευτώ και την σύγχρονη τεχνολογία για την βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.Αν βρώ δύο ηχεία που μου κάνουν και δώ οτι με ένα σαμπ έχω αναβάθμιση θα το βολέψω.Αλλά να αγοράσω κάτι χωρίς ούτε καν να ξέρω τον ήχο του δεν θα το κάνω.Αν δώσω 2.200e έτσι στο τέλος μάλλον θα μου αρέσει θέλω δεν θέλω.Τέλος δεν γνωρίζω εαν μπορώ να διορθώσω τον τόνο στον τίτλο και πως.Σας ευχαριστώ.Η εξέλιξη μας εφοδίασε επίσης και με κέντρο επεξεργασίας των δεδομένων που παρέχουν οι αισθητηριακοί δέκτες.
Είναι δε τόσο κρίσιμος ο ρόλος του κέντρου,ώστε να κρίνει το ίδιο τι θα ήταν κατάλληλο και για τη συνέχεια ανεξάρτητα από όποια παροδική διέγερση θα του παρείχαν οι αισθητήρες.
Αυτή είναι η Αρχή Λειτουργίας τον νοήμονων όντων.Γι αυτό και ο άνθρωπος κυριάρχησε στο ζωικό βασίλειο.
Γι αυτό επίσης κατόρθωσε ν'ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους το ακουστικό του σύστημα αντιδρά με τόση ευαισθησία στα αρχικά ερεθίσματα.Διότι στα προϊστορικά χρόνια η πρώιμη αντίληψη επιλεκτικών ερεθισμάτων ήταν θέμα ζωής ή θανάτου.
Οι εκπρόσωποι του είδους που αντιλαμβάνονταν με ανώτερη ευαισθησία την έφοδο συνιστωσών από συγκεκριμένες ζώνες του ακουστού φάσματος και αντιδρούσαν παρορμητικά χωρίς ανάγκη περαιτέρω επεξεργασίας (συλλογισμού) ήταν εκείνοι που θα επιζούσαν περισσότερο δίνοντας και περισσότερους απογόνους κ.ο.κ.
Καλώς ή κακώς,ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει προσφέρει και την ΄΄ευκαιρία΄΄ της περαιτέρω επεξεργασίας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πέρα από την παρόρμηση στο αρχικό ερέθισμα.Οπότε κρίνεται σκόπιμο να μην αφήνεται να πηγαίνει χαμένη η ευκαιρία και να κρίνουμε τί αναμένεται να μας εξυπηρετήσει σε βάθος χρόνου.
(Και παρακαλώ όπως διορθωθεί ο τονισμός στον τίτλο του νήματος γιατί κάνει άσχημη εντύπωση-άμεσα τουλάχιστον...)![]()
Απευθυνόμουν στη ΣΟ (συντομογραφία,για να μη...συγχύζονται κάποιες συνειδήσεις)Καλησπέρα σας,συμφωνώ μαζί σας αλλά και με τον κο Khas.Ξεκίνησα ζητώντας δύο ηχεία βάσης,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα εκμεταλευτώ και την σύγχρονη τεχνολογία για την βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.Αν βρώ δύο ηχεία που μου κάνουν και δώ οτι με ένα σαμπ έχω αναβάθμιση θα το βολέψω.Αλλά να αγοράσω κάτι χωρίς ούτε καν να ξέρω τον ήχο του δεν θα το κάνω.Αν δώσω 2.200e έτσι στο τέλος μάλλον θα μου αρέσει θέλω δεν θέλω.Τέλος δεν γνωρίζω εαν μπορώ να διορθώσω τον τόνο στον τίτλο και πως.Σας ευχαριστώ.
Όχι...νηπιαγωγείου (κατά πως φαίνεται)Έχει ενδιαφέρον η σύμπτυξη όλων όσων λες, καθώς και εάν πραγματικά υπάρχει λόγος για ένα τοσο μεγάλο κείμενο ...
...
Εγκέφαλος άποψη αντανακλαστικό έντονο αντανακλαστικό με ορμές sub και ενεργά, Κρυφός πόθος … δάσκαλος δημοτικού ?????
.
Ανέκαθεν υπήρχε σκληρότητα και ποτέ δεν μειώθηκε ώστε τώρα να αυξηθεί.
Εδώ απαγορεύονται η αγένεια και τα προσωπικά, όχι η σκληρότητα.
Και μια Αρχή που εξακολουθεί να ισχύει -έστω και μεταφορικώς- από την...απαρχή του πολιτισμού ώστε να μη μένει παραπονεμένος ο συμπαθής jio :Εχουμε την τάση να είμαστε πιο επιθετικοί, όταν η αυτοεκτίμηση μας αμφισβητείται και όταν δεν νιώθουμε ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα για τους εαυτούς μας.Η προσβολή, η υποτίμηση ή η επίκριση άλλων ανθρώπων μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας, παρά για το χαρακτήρα του άλλου προσώπου. Η ανασφάλεια για τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την αποτύπωση της σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία.
Σσταματηστε να προσβάλλεται και να επιτιθεστε....σας παρακαλώ.
Όποιοδήποτε ηχείο και να ακούσεις που να σου αρέσει και σε αποιοδήποτε μαγαζί, δεν έχει καμία σημασία. Μόλις το φέρεις σπίτι σου θα ακούσεις κάτι τελείως διαφορετικο..Αλλά να αγοράσω κάτι χωρίς ούτε καν να ξέρω τον ήχο του δεν θα το κάνω.Αν δώσω 2.200e έτσι στο τέλος μάλλον θα μου αρέσει θέλω δεν θέλω.Τέλος δεν γνωρίζω εαν μπορώ να διορθώσω τον τόνο στον τίτλο και πως.Σας ευχαριστώ.
Απευθυνόμουν στη ΣΟ (συντομογραφία,για να μη...συγχύζονται κάποιες συνειδήσεις)
Όχι...νηπιαγωγείου (κατά πως φαίνεται)
Κι ένα σύντομο ανέκδοτο...Κάποτε ένας δάσκαλος συγχυσμένος με πολυλογά μαθητή τον δείχνει με το χάρακα λέγοντας με στόμφο : "Στην άκρη αυτού του χάρακα βρίσκεται ένας ανόητος!"
Και ο μαθητής με αθώο ύφος ρωτά : "Σε ποιαν από τις δύο εννοείτε κύριε;"
Φιλε μου καποτε γυρνουσα τα μαγαζια με τους ενισχυτες μου για ν ακουσω ηχεια. Ειχε πλακα η υποθεση. Υπηρχαν καταπληκτικα ηχεια που τα εθαβε ο χωρος ακροασης. Ελάχιστοι ηταν αυτοι που φροντιζαν τον χωρος τους. Στο σπιτι σου αυτονοητο ότι δεν θ ακουσεις το ιδιο που θ ακουσεις στο μαγαζι. Ακριβως λογω της διαφορετικοτητας του χωρου. Οποτε τοτε τι νοημα εχει η ακροαση στο μαγαζι? Απλα πραγματα.Καλησπέρα σας,συμφωνώ μαζί σας αλλά και με τον κο Khas.Ξεκίνησα ζητώντας δύο ηχεία βάσης,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα εκμεταλευτώ και την σύγχρονη τεχνολογία για την βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.Αν βρώ δύο ηχεία που μου κάνουν και δώ οτι με ένα σαμπ έχω αναβάθμιση θα το βολέψω.Αλλά να αγοράσω κάτι χωρίς ούτε καν να ξέρω τον ήχο του δεν θα το κάνω.Αν δώσω 2.200e έτσι στο τέλος μάλλον θα μου αρέσει θέλω δεν θέλω.Τέλος δεν γνωρίζω εαν μπορώ να διορθώσω τον τόνο στον τίτλο και πως.Σας ευχαριστώ.
Όλοι το έκαναν, δεν ήσουν ο μόνος...Για να καταλάβεις ότι παιζει ηχειο και ποιο ηχειο παιζει πρεπει να πας κοντα και να στησεις αυτι.