Επαγγελματίες, αγγελίες, trolling, συστηματικές παραβιάσεις κανονισμού

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.446
Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε αρκετά θέματα εκτός της συνηθισμένης λειτουργίας του forum.
Προσπαθούμε γενικά να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με τη λιγότερη δυνατή επέμβαση με προειδοποιήσεις και ελάχιστες διαγραφές posts, αλλά η κατάσταση σε μερικές περιπτώσεις ξέφυγε.

---------------------------------------------------------------------

Πρώτο σημαντικότατο ζήτημα οι επαγγελματίες και οι "επαγγελματίες". Ξεκίνησε η αναγραφή της λέξης στον τίτλο του χρήστη, και όποιος είναι επαγγελματίας του χώρου Audio-Video οφείλει να μας το δηλώσει. Αν δεν δηλωθεί και διαπιστωθεί προώθηση στις κύριες κατηγορίες ή χρήση των αγγελιών εκτός της κατάλληλης κατηγορίας, ο χρήστης θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό που κατά περίπτωση μπορεί να είναι μόνιμος.
(Αν κάποιος γνωρίζει επαγγελματία που δεν το δήλωσε, μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Απόλυτη εχεμύθεια!)

"Επαγγελματίες" με εισαγωγικά εννοούνται απο σήμερα όποιοι ανοίγουν πολλές αγγελίες (σαν όριο κατ' αρχήν σκέφτομαι τις 15 μέσα σ' έναν χρόνο).

Θα θεωρούνται "επαγγελματίες" επίσης όσοι πωλούν αρκετά ίδια/παρόμοια προϊόντα τα οποία κατασκευάζουν ή συναρμολογούν και όσοι πωλούν για λογαριασμό καταστημάτων. Όλοι αυτοί πρέπει να ανοίγουν τις αγγελίες τους στις Προσφορές Καταστημάτων και Επαγγελματιών.

Δεν είμαστε εφορία και δεν μας ενδιαφέρει η επαγγελματική ιδιότητα, αλλά όποιος προωθείται μέσω του forum οφείλει να το δηλώνει ώστε να γνωρίζουμε οι υπόλοιποι αν υπάρχει λόγος όταν γράφει αυτά που γράφει. :)

------------------------------------------------------------------------

Δεύτερο ζήτημα οι συστηματικοί διπλοαγγελιοθέτες και όσοι τα "δίνουν" στους "φίλους" τους για να ανοίξουν άλλη αγγελία. Απο σήμερα θα τηρείται κατά γράμμα ο κανονισμός και αν παρατηρηθεί συστηματική συμπεριφορά, θα αποκλείονται απο τις αγγελίες. Όχι για έναν ή τρεις μήνες, για όσο αποφασίσω. ;) "Επαγγελματίες" κι αυτοί.

-------------------------------------------------------------------------

Τρίτο και μείζον ζήτημα οι χρήστες που συστηματικά αδιαφορούν για τον κανονισμό δημιουργώντας δυσάρεστο κλίμα στο forum, γιατί δεν είμαστε εδώ για να σφαζόμαστε ή να συγχυζόμαστε συνεχώς. Μια στις τόσες μόνο. :rolleyes::D
Το trolling σε άσχετα ή σχετικά νήματα και οι προσβολές πρέπει να σταματήσουν άμεσα. >:(

Οι ιδιοκτήτες του forum, οι οποίοι δεν έχουν καμία επαγγελματική σχέση με το αντικείμενο του Audio-Video και το συντηρούν για το κέφι τους, αποφάσισαν οτι αυτό πρέπει να τελειώσει σήμερα, όποιο κι αν είναι το κόστος σε υλικό, επισκεψιμότητα ή χρήστες.

Σκεφτόμαστε κατ' αρχήν τις τρεις προειδοποιήσεις σ' έναν χρόνο, οι οποίες θα οδηγούν σε εξάμηνο ή ετήσιο αποκλεισμό.
Οι συντονιστές/διαχειριστές οφείλουμε να γίνουμε αυστηρότεροι στην τήρηση του κανονισμού!

Οι απόψεις σας για το τελευταίο ζήτημα είναι ιδιαίτερα επιθυμητές. :) Η σοβαρή συζήτηση επίσης, οι αστεϊσμοί στο νήμα αυτό θα διαγράφονται.

Μη διστάζετε να αναφέρετε τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον γιατί δεν είμαστε συνεχώς παντού.
 

Μηνύματα
13.610
Reaction score
6.566
Το να επεμβεις με σχολιο σε μια αγγελια που ειναι ολοφανερα "πονηρη" ή περιεχει αναληθη στοιχεια για μια συσκευη,υποθετω δεν ειναι κατι που δεν επιτρεπεται.Καλοι οι κανονες,αλλα νομζιω ακομα καλυτερο το να προστατευουμε καποια μελη που ισως να μην εχουν την ικανοτητα να διακρινουν τετοιες περιπτωσεις.Παντα βεβαια με, αν οχι τοσο ευγενικο τροπο,τουλαχιστον οχι προσβλητικο ή ακομψο.
Βεβαια η περιπτωση καποιος να πουλα ενα δευτερο κομματι απο μια συσκευη που ειχε πουλησει πριν μερικους μηνες,μαλλον δεν ειχε προβλεφθει απο τους κανονισμους.Ακραια περιπτωση, αλλα ελα που συνεβει σε εμενα πριν δυο μερες.
Αυτα βεβαια ειναι λεπτομερειες σε συγκριση με το βασικο για μενα προβλημα που ειναι οι "επαγγελματιες". Δεν θελω νγινω πιο συγκεκριμενος, αλλα τελικα μηπως θα πρεπει να μπει πλαφον στον αριθμο των αγγελιων? Για παραδειγμα,η δυνατοτητα υποβολης μιας αγγελιας το μηνα ή το διμηνο,θα ηταν ενας λογικος αριθμος.
 

Μηνύματα
1.409
Reaction score
2.532
Οι απόψεις σας για το τελευταίο ζήτημα είναι ιδιαίτερα επιθυμητές. :) Η σοβαρή συζήτηση επίσης, οι αστεϊσμοί στο νήμα αυτό θα διαγράφονται.
Το τελευταίο θέμα είναι η πληγή των ελληνικών φόρουμ τα τελευταία 15 χρόνια που ασχολούμαι μ' αυτά με διαφορετικό αντικείμενο. Όταν δεν γνωρίζεις το άλλον προσωπικά, είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσεις τα γραφόμενά του, ιδιαίτερα αν ο τρόπος γραφής του είναι λίγο "περίεργος" ή αν ψάχνεσαι με το παραμικρό.
Η ίδια πρόταση αν λεχθεί κατ' ιδίαν - face to face ελληνιστί - συνήθως έχει διαφορετική (πολλές φορές σημαντικά μάλιστα) αντιμετώπιση και νόημα, κυρίως λόγω του ότι με τον γραπτό λόγο δε μπορούμε να εκφράσουμε συναισθήματα ή να δώσουμε έμφαση, χροιά και τόνο, πράγμα που είναι πολύ εύκολο στον προφορικό λόγο.
Από την άλλη, είναι σύνηθες άτομα που γνωρίζονται (συνήθως είναι και πιο παλιά μέλη ή έχουν σημαντικό όγκο μηνυμάτων/συμμετοχής στο φόρουμ) να επικοινωνούν γραπτώς με άλλο πνεύμα, χιούμορ και τρόπο συμπεριφοράς. Αυτό μερικές φορές δημιουργεί την αίσθηση της κλειστής παρέας (κλίκας) σε άλλους, οι οποίοι είτε αδυνατούν είτε δε θέλουν να καταλάβουν τα αυτονόητα, οπότε μπορεί να υπάρξουν διαμάχες (ειρωνίες, προσβολές κλπ).
Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει μια διαμάχη, θα δημιουργηθούν αυτόματα δύο στρατόπεδα, συνήθως παλιοί/νέοι ή ενεργά/παθητικά ηχεία (που είναι και επίκαιρο) κλπ και αναλόγως του πλήθους των συμμετεχόντων και της έκτασης της διαμάχης το πράγμα μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει.
Έρχονται λοιπόν οι διαχειριστές/συντονιστές να επιβάλουν την τάξη...πόσο εύκολο είναι να αποστασιοποηθούν από τα πρόσωπα και να πράξουν χωρίς συμπάθειες και φιλίες ? απαντώ: αρκετά έως πολύ δύσκολο (έχω περάσει από εκεί και ξέρω από πρώτο χέρι)...
Ή θα πρέπει λοιπόν να φτάσουν σε σημείο να παρεξηγηθούν πιθανώς με φίλους και γνωστούς ή να βάλουν λίγο (έως περισσότερο) νερό στο κρασί τους. Αυτά φυσικά (τα δύσκολα), ισχύουν αν αυτοί που παραβαίνουν τον κανονισμό είναι παλιά μέλη με πολλούς φίλους, αν πρόκειται για κάποιον νέο τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, τον κράζουν οι συντονιστές και δε μιλάει κανένας συνήθως...
Για να μη μακρυγορώ, είμαι 100% σύμφωνος να είναι πιο αυστηρή (με όλους) η διαχείριση γιατί το καλό κλίμα είναι πολύ βασικό όσο αφορά την μακροημέρευση του κάθε φόρουμ. Όσοι λοιπόν το αγαπούν και θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει, οφείλουν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση...
 


Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Γνωμη μου ειναι , ανεκαθεν, να συμμετεχουμε ολοι, χωρις να απομακρυνομαστε πχ επειδη δε μου αρεσει η φατσα του Rose, η επειδη ο Ζιζικ ειχε σ ενα θεμα αντιθετη γνωμη μαζι μου, η ο Βλασσης πχ να μη του αρεσε το νεο μου πικαπ.
Αντιθετως, ισως αυτο δειχνει και ενδιαφερον.
Διοτι αν πχ εμενα ενα μαγαζι δε με ελκυει, δεν μπαινω καν μεσα, δεν ασχολουμαι ρε παιδι μου..

Ας συμμετεχουμε με το θαρρος της γνωμης εστω κι αν ειναι ιδιως αντιθετη.
Δεν υπαρχει καμια "γραμμη" απο κανεναν, κι αν κυριαερχει κατιτις περαν απ την λογικη ισως ειναι επειδη πολλες φορες υπερισχυει λογω πλειοψηφιας η ελλειψης αντιθετης αποψης η συμμετοχης.

Πειτε το, μη σκεφτεστε.
Μοιραστειτε το.. καλο κανει.

Στη χειροτερη , θα αισθανθειτε καλυτερα με τον εαυτο σας.

:p:D


Επισης, δευτερο θεμα που σκεφτομαι, ας ειμαστε λιγο πιο κουλ με τις εκφρασεις μας, ας κανουμε τον αλλον σαν ανθρωπο να θελει να μας διαβασει, να μας συμπαθησει, να μη μας βλεπει και να την κοπαναει.

Διοτι αν μπω στην φωτογραφια και τους κραξω ολους για το πως φωτογραφιζουν η ετσι η αλλιως στο κατιτις και στον καθενα, κανεις δε θα θελει να βλεπει τ ονομα μου.

Θελει λεει τροπο, ας πουμε αυτο που θελουμε με τακτ, μη γραφουμε μπινελικια δηλαδη και χοντραδες , κατι τετοιο εννοω.

Αν θελω θα παρω σαμπ να ουμε, αν δεν θελω θα παρω με το ζορι ενα πραμα.αιντε!

:D:p

αντε ας μη γραψω αλλα για τωρα, πεινασα λιγο, και τρωω και πολυ.......
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.664
Το trolling σε άσχετα ή σχετικά threads και οι προσβολές πρέπει να σταματήσουν άμεσα. :(
Νομίζω πως πρέπει να το ξανασκεφτειτε. ;)

Προφανώς και γω ενοχλούμαι από το τρολινγκ "άποπσης" σε τεχνικά θέματα που προσπαθώ να "αναλύσω", αλλά ένα θα πω: παλιότερα με ενοχλούσε πολύ περισσότερο.;)

Το τρολινγκ είναι η αρχή του χαβαλέ, και χωρίς χαβαλέ δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 8-)

Δε ξέρω τι έγινε στις αγγελίες, όπου είναι πιο ευαίσθητο το θέμα διότι παίζουν λεφτά, αλλά στα υπόλοιπα θρεντς, προτείνω απλώς να χαλαρώσετε. :drinks:

Ας τρολαρουν κι ας τρολάρουμε. Δεν βλέπω σωστό "στόχο" του φόρουμ να υπάρχουν ξεκάθαρα θρεντς δίκην βιβλιογραφίας ή δεξερωγώ τι. Χύμα στο κύμα καφενείο, μια χαρά βγαίνει άκρη. Χαλαρώστε, έρχεται και καλοκαίρι... :)


ΥΓ. Οι προσβολές δεν είναι δα τόσες πολλές που να βρίζονται τα μέλη συνεχώς ώστε να αποτελεί τόσο σημαντικό πρόβλημα. Εντάξει, ένα δυο λόγια θα ξεφύγουν καμία φορά, στραβογ@μησε κάποιος, τον έδειρε η γυναίκα του τον άλλο, δε βγάζεις άκρη τι περνάει καθένας και που βγάζει το άχτι του. Φυσικά η διαχείριση οφείλει να ρίχνει κάνα μπάτσο που και που, αλλά σιγά τώρα, σε αποκάλεσε κάπως, ε, νταξ, κλάψε λίγο στα κρυφά, θα το ξεπεράσεις. :p
Δε το θεωρώ ούτε αυτό σημαντικό.
 
Last edited:

Μηνύματα
3.044
Reaction score
10.101
Συμφωνώ για τις αγγελίες. (Αν και δεν ξέρουμε τι έγινε και ίσως θαπρεπε να μάθουμε).

Για όλα τα υπόλοιπα θρεντ, νομίζω ότι πρέπει να τηρούνται κάποια όρια πολιτισμού και ευπρέπειας, χωρίς ακρότητες και προσβολές.

Έ τώρα μεταξύ κάποιων παλαιών μελών, προφανώς υπάρχει κάποια προφανής και ευδιάκριτη «χαλαρότητα» η οποία σε νεωτέρα μέλη, ίσως να φαίνεται υπερβολική.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ, τους οποίους ανεπιφύλακτα πρέπει να δεχόμαστε την στιγμή που κάνουμε εγγραφή.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.983
Εγώ πάλι θα άφηνα το χώρο αγγελιών του φόρουμ στην κατηγορία επαγγελματίες χωρίς επίβλεψη και χωρίς παρέμβαση.
Απλά δεν θα άφηνα να βγαίνουν στα recents posts οι αγγελίες της κατηγορίας (γίνεται; ). Ας κάνουν μετά εκατό up την ημέρα. Για να ποστάρεις σε αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να είσαι επαγγελματίας ή "επαγγελματίας" αλλά δηλωμένος στο προφίλ σου.
Στις αγγελίες μελών θα έκανα ακόμα πιο αυστηρό τον κανονισμό ως προς το up. Θα επέτρεπα μέχρι 2 up και σε απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους. Και αυτό για να είναι σίγουρο, όσο γίνεται, ότι η αγγελία είχε πολλές θεάσεις. Μετά το μήνα μόνο με μείωση τιμής θα επέτρεπα up, 10% κάθε φορά. Και ας έρθουν μετά οι επαγγελματίες και οι "επαγγελματίες" να βάλουν αγγελία με κρυφό προφίλ για να πουλήσουν στην κατηγορία των μελών. Στο τέλος θα έχουν σημαντικό όφελος τιμής τα μέλη.

Σε ότι αφορά το άλλο θέμα περί trolling, μπούρδες φίλοι μου. Κόψτε όποιον δεν γουστάρετε επειδή απλά δεν τον γουστάρετε και μην ψάχνετε άλλοθι πίσω από κανονισμούς που στο τέλος δεν θα εφαρμόζονται παντού και πάντα.
 

Μηνύματα
2.064
Reaction score
1.467
Δηλαδη ετσι το φόρουμ θα είναι για να βγάζει ο άλλος τα σπασμένα της μερας

Ο καρπαζοεισπρακτορας της καθημερινοτητας και ο τρομοκρατης μαγκας του πληκτρολογιου
μετα το βραδακι κρυφα απο την γυναίκα avsite...

Ζιζικ σωστα το θέτεις για να δούμε
 

Μηνύματα
191
Reaction score
339
Συμφωνώντας με τους από πάνω πιστεύω πως το τρόλινγκ δεν είναι δα και τόσο κακό αντιθέτως θα έλεγα ότι δίνει και μια ποιο παρείστικη εικόνα . υπάρχει και χιούμορ υπάρχει και αντιπαράθεση και ίσως καμιά φορά ξεφεύγει αλλά και αυτά μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι ;
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.446
Η συζήτηση δεν αφορά τις αγγελίες, απλώς ανακοινώθηκαν μαζί. Είναι σαφής η διατύπωση:

Οι απόψεις σας για το τελευταίο ζήτημα είναι ιδιαίτερα επιθυμητές. :) Η σοβαρή συζήτηση επίσης, οι αστεϊσμοί στο νήμα αυτό θα διαγράφονται.

Νομίζω πως πρέπει να το ξανασκεφτειτε. ;)
Τρία ακριβώς χρόνια το ξανασκεφτόμαστε, σάπισε πιά.

Το χιούμορ όπως όλοι γνωρίζετε ενθαρρύνεται και ποτέ δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει σχόλιο επ' αυτού, αλλά το συστηματικό trolling, η αγένεια και οι προσωπικές προσβολές δεν θα είναι πιά ανεκτές. Αυτός ήταν ανέκαθεν ο κανονισμός εξάλλου. ;)

Σκεφτόμαστε κατ' αρχήν τις τρεις προειδοποιήσεις σ' έναν χρόνο, οι οποίες θα οδηγούν σε εξάμηνο ή ετήσιο αποκλεισμό.
Είναι λίγες;

Για όλα τα υπόλοιπα θρεντ, νομίζω ότι πρέπει να τηρούνται κάποια όρια πολιτισμού και ευπρέπειας, χωρίς ακρότητες και προσβολές.
Αυτό ακριβώς.
 

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Χύμα στο κύμα καφενείο, μια χαρά βγαίνει άκρη. Χαλαρώστε, έρχεται και καλοκαίρι... :)
..όχι βεβαια! Ασφαλώς και όχι. Δεν εννοώ οτι πρέπει να μιλάμε βάση πρωτοκόλλου, αλλά αυτό που προτείνεις, κατά τη γνώμη μου δεν είναι παραδεκτό.
Ουσιαστικά προτείνεις να μην αλλάξει τίποτε, τουλάχιστον στον τρόπο συμπεριφοράς. Και δεν αναφέρομαι στις αγγελίες.

Κανόνες ευγένειας, και σεβασμού, απ' όλους, προς όλους. Ειδικά από τα μελη που φέρουν τίτλους. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρώτοι διδάξαντες..ε;:)

Χαίρομαι που θίχτηκε αυτό το ζήτημα.
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
631
Reaction score
575
Γνώμη μου (- επιθυμία μου) είναι να μην υπάρχει τέτοιο όριο στις αγγελίες. Σε άλλα σάιτ του χώρου που έχουν τέτοιο όριο και περιορισμούς δεν είμαι ενεργό μέλος ακριβώς γι' αυτό.
Το παιχνίδι που αρέσει σε πολλούς από μας και που μ αυτό ασχολούμαστε είναι να αλλάζουμε συχνά κάποιο μηχάνημα και να δοκιμάσουμε αλλά στυλ.
Οι επαγγελματίες με μαγαζί ας το δηλώνουν οπως τώρα κι ας είστε αυστηροί ως προς αυτό αλλά προς τι τα υπόλοιπα;
Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι επαγγελματίας ούτε κι επιδιώκω να βγάλω χρήματα απ' το χώρο του audio.
Αυτό που θα ήθελα είναι να υπάρχει ποιότητα στην επικοινωνία κι αξιοπρέπεια.
Γιάννης
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.983
Η συζήτηση δεν αφορά τις αγγελίες, απλώς ανακοινώθηκαν μαζί.
Να, αυτά δεν μπορώ.
Μετά θα μου πεις ότι τρολάρω, θα φάω 1 προειδοποίηση και μετά θα ζητάω εξηγήσεις και θα φάω και δεύτερη και μετά θα σε βρίσω και θα φάω και την τρίτη και θα απομείνω μοναχός.
(και θα σβήσεις και τον αστεϊσμό μου σε αυτό το τόπι γιατί εμφανώς θα έχεις πάρει κρανίο τελείως! και καλά θα κάνεις :D )

Λοιπόν, 3 είναι πολλές, 1 είναι λίγο, 2 προειδοποιήσεις αν μαζευτούν σε διάστημα 6 μηνών είναι ένα καλό σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα με την περίπτωση και καλό θα είναι να μείνει εκτός φόρουμ για 6 μήνες. $0,02
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.446
Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι επαγγελματίας ούτε κι επιδιώκω να βγάλω χρήματα απ' το χώρο του audio.
Άλλοι όμως; Δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ο αριθμός, σου φαίνονται λίγες οι 15 χομπίστικες αγγελίες κάθε χρόνο;
Όποιος θέλει περισσότερες θα θεωρείται "επαγγελματίας".

Μπα, τρίτη και φαρμακερή, μια χαρά είναι 3.
Πού διαφωνείς τότε;
 

Μηνύματα
793
Reaction score
1.152
Άλλοι όμως; Δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ο αριθμός, σου φαίνονται λίγες οι 15 χομπίστικες αγγελίες κάθε χρόνο;
Προσωπικά μου φτάνουν και μου περισεύουν, νομίζω θα συμφωνήσει το 95% των μη επαγγελματιών μελών:)
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Νομίζω πως πρέπει να το ξανασκεφτειτε.
Πόσες φορές ακόμα ρε Ντίνο?

προτείνω απλώς να χαλαρώσετε.
Πιό χαλαροί ?
Νο pulse μετά φίλε μου.

Χύμα στο κύμα καφενείο
Και στα καφενεία υπάρχουν κανονισμοί.
Όταν ο πελάτης ζητάει ούζο , δεν πετάγονται οι άλλοι θαμώνες να του πουν , μην πάρεις ούζο πάρε λεμονάδα.
ok ανησυχούν για την υγεία του και την τσέπη του, αλλά μέχρι εκεί.
 

gid

Μηνύματα
7.318
Reaction score
8.541
Συμφέρον όσων διαχειρίζονται αλλά και συμμετέχουν στο φόρουμ είναι αυτό να έχει ένα επίπεδο. Φόρουμ με τέτοιο αντικείμενο έχουν πρωτίστως ρόλο διασποράς πληροφορίας και γνώσης. Το τρολάρισμα δεν βοηθάει, μάλλον στέκεται εμπόδιο. Σχεδόν όλοι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, και ο λόγος μέσω πληκτρολογίου μεταξύ, πρακτικά, αγνώστων, παρεξηγείται εύκολα, εξάλλου είμαστε και θερμόαιμος λαός. Για το τρολάρισμα και τα καρφάκια έχουμε τη στενότερη παρέα μας. Δεν είναι όλοι οι χώροι κατάλληλοι για όλες τις συμπεριφορές. Και το παράδειγμα πιστεύω πως πρέπει να το δώσουν οι πιο κολλημένοι με το αντικείμενο. Αν κάποιος θέλει να ακούει με τον, κατά την κρίση τους, λάθος τρόπο, ας κάνουν την καρδιά τους πέτρα κι ας του το επιτρέψουν. My 2c.
 

Sugah

Ζαχαρούλης
Μηνύματα
1.974
Reaction score
3.326
Οι επαγγελματίες που μπαίνουν στα θέματα που κάποιος ψάχνει κάποιο προϊόν και πεταν ένα λινκ κι αυτό ήταν δεν τρολαρουν; Γουστάρουν να έχουν το site για να πουλάνε τα προϊόντα τους με πομπώδεις εκφρασεις και τελεσίγραφα και καλά κανουν, δικαίωμα τους. Το να έχουν όμως το forum χεσμενο σε όλα τα υπόλοιπα είναι παντελώς απαξιωτικο για το ίδιο το φόρουμ και φυσικά για αυτούς, αν και εάν τους ενδιέφερε θα συμμετείχαν με περισσότερη διάθεση αφού ίσως να έχουν κάποια παραπάνω εμπειρία που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιον.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, δυστυχώς η ευτυχώς θα πρέπει να μπαίνουν όλοι στον ίδιο ντορβά. Έσφαλες; Την τιμωρία σου και μετά βλέπουμε. Όλοι όμως θα πρέπει να κρινόμαστε καθώς ουδείς «ασφαλτος» που λέει και η λεηντι Άντζελα. Τα στραβά μάτια είναι αυτό που προκαλεί τα περισσότερα προβλήματα και όχι η «τιμωρια» εάν είναι για όλους.

Το φόρουμ το αγαπάμε και το προσέχουμε για να μπορούμε να έχουμε ανθρώπους να μας βοηθούν να μας μοιράζουν απλόχερα γνώση και για να ξεφεύγουμε. Κακό πράγμα να τα βλέπεις όλα πίσω από μια οθόνη καθώς δεν αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο εκφρασης ορισμένων και κρίνουμε και ξεφεύγουμε. Όταν ξεφεύγουμε υπερβολικά όμως πρέπει να πέφτει ο πέλεκυς. Σε όλους.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.312
Μηνύματα
2.858.189
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top