Διάφορα

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.907
Reaction score
3.700
Αρκούδα κρατούσε άνδρα για έναν μήνα στη φωλιά της.

View attachment 130954

https://piraeuspress.gr/diethni/340754/arkouda-kratouse-andra-gia-enan-mina-sti-folia-tis-video/
Μέσα στο ίδιο άρθρο εμφανίζεται tweet που το διαψεύδει. Σχεδόν σίγουρα click-bait, και το ότι εμφανίστηκε στη Sun το κάνει ακόμη πιο σίγουρο. Ας μην συμμετέχουμε κι εμείς στην διασπορά :)
 

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Μέσα στο ίδιο άρθρο εμφανίζεται tweet που το διαψεύδει. Σχεδόν σίγουρα click-bait, και το ότι εμφανίστηκε στη Sun το κάνει ακόμη πιο σίγουρο. Ας μην συμμετέχουμε κι εμείς στην διασπορά :)
Δεν μου φαίνεται τόσο fake βρε συ..:thumbsdown:
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...y-rescued-spending-MONTH-bear-den-Russia.html

Bέβαια δεν παίρνω κ όρκο..!:D
Who knows..!
 




Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Μουσείο… για γερά στομάχια! Το κεφάλι του Γιαγκούλα, κρανία, μούμιες και γκιλοτίνα!

Ένα μουσείο εξαιρετικά διαφορετικό από τα άλλα… Κάντε μια περιήγηση στο Εγκληματολογικό Μουσείο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών αν... αντέχετε!

https://www.newsit.gr/ellada/mousei...-krania-moumies-kai-gkilotina-pics-3/2814366/
 





Μηνύματα
29.073
Reaction score
23.095
Ιστορικό ρεκόρ ζέστης στην Αλάσκα: Ξεπέρασε τους 32 βαθμούς ο υδράργυρος
.


Στις 17.00 (τοπική ώρα), στο διεθνές αεροδρόμιο του Άνκορατζ καταγράφηκε θερμοκρασία 90 βαθμών Φαρενάιτ (δηλαδή 32,2 βαθμών Κελσίου, για πρώτη φορά αφότου ξεκίνησαν οι μετρήσεις και κρατούνται αρχεία, όπως ανέφερε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) των ΗΠΑ

Πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ: η θερμοκρασία ξεπέρασε την Πέμπτη τους 32 βαθμούς Κελσίου στο Άνκορατζ, τη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας, όπως ανακοίνωσαν οι μετεωρολόγοι.

Στις 17.00 (τοπική ώρα), στο διεθνές αεροδρόμιο του Άνκορατζ καταγράφηκε θερμοκρασία 90 βαθμών Φαρενάιτ (δηλαδή 32,2 βαθμών Κελσίου, για πρώτη φορά αφότου ξεκίνησαν οι μετρήσεις και κρατούνται αρχεία, όπως ανέφερε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS).

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί στις 14 Ιουνίου 1969 και ήταν 85 βαθμοί Φαρενάιτ, δηλαδή 29,4 βαθμοί Κελσίου.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η μέγιστη μέση θερμοκρασία της 4ης Ιουλίου για το Άνκορατζ είναι οι 18,3 βαθμοί Κελσίου.


Η Πέμπτη ήταν η ημέρα των ρεκόρ για πολλές άλλες περιοχές της νότιας Αλάσκας, πρόσθεσε η NWS. Αυτές οι υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες προκαλούνται από ένα υψηλό βαρομετρικό, εξήγησε ο μετεωρολόγος Μπιλ Λούντβιχ, της NWS, μιλώντας στην εφημερίδα Anchorage Daily News.

Οι επιστήμονες παρατηρούν ότι η Αλάσκα υπερθερμαίνεται με διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Στο διάστημα από το 1901 μέχρι το 2016 η μέση θερμοκρασία στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 1 βαθμό Κελσίου ενώ στην Αλάσκα κατά 2,6 βαθμούς, όπως δήλωσε ο Ρικ Τόμαν, ειδικός στο Κέντρο Εκτίμησης και Πολιτικής Κλίματος της Αλάσκας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.407
Reaction score
50.361
...Με αυτό το σκεπτικό, οι υψηλά ιστάμενοι της CIA αποφάσισαν να επιστρατεύσουν έναν ταλαντούχο ταχυδακτυλουργό για να διδάξει στους πράκτορες την τέχνη της εξαπάτησης. Ο Τζον Μαλχόλαντ ήταν ένας 55χρονος καταξιωμένος αμερικανός «μάγος» με μία εμπειρία σαράντα χρόνων. Τα σόου του βασίζονταν στην τέχνη της παραπλάνησης. Προκειμένου να την κατακτήσει, είχε γίνει ειδικός στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και της παραψυχολογίας...



Στο πλαίσιο της μυστικής επικοινωνίας, μία από τις χαρακτηριστικότερες τεχνικές που εισήγαγε στη CIA ο Μαλχόλαντ ήταν η ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του τρόπου δεσίματος των κορδονιών. Ανάλογα με τον τρόπο που τα κορδόνια ήταν περασμένα στις τρύπες των παπουτσιών, οι πράκτορες μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν ένα ξεχωριστό μήνυμα. ...



Εν τέλει, η CIA υιοθέτησε τις τεχνικές του ταλαντούχου «μάγου». Οι πράκτορές της τις εφάρμοζαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, προσπαθώντας να τις εξελίσσουν διαρκώς. Αυτό που τους δίδαξε κατά κύριο λόγο ο Τζον Μαλχόλαντ ήταν ότι ο τέλειος πράκτορας έπρεπε να έχει μια συνηθισμένη έως ανιαρή εμφάνιση και οι κινήσεις του να είναι «απαλές» και ήρεμες. Άλλωστε, ο απώτερος στόχος τους ήταν να κινούνται χωρίς να τραβούν τα βλέμματα και να επικοινωνούν δίχως να χρειάζεται να αρθρώσουν κουβέντα....

http://www.mixanitouxronou.gr/o-tac...ki-tis-exapatisis-ta-minymata-me-ta-kordonia/
 

Μηνύματα
3.860
Reaction score
632

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.182
Reaction score
27.655
Βάζω εδώ κάτι που διάβασα και μ΄άρεσε πολύ.

sporoi.jpg


Αν τρώτε φρούτα, μην πετάτε τους σπόρους και τον πυρήνα τους.
Αφήστε τους να στεγνώσουν και κρατήστε τους σε μια σακούλιτσα ή σε μια τσαντούλα στο αυτοκίνητο σας ...
Οταν βγείτε στον δρόμο, πετάξτε τους έξω από το παράθυρο σε σημεία όπου δεν υπάρχουν δέντρα...
Οπουδήποτε!

Τουλάχιστον έναν σπόρο πετάξτε και μετά ξεχάστε το.
θα φροντίσει η μητέρα φύση!

Στην Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και άλλες ασιατικές χώρες έχουν αποδεχθεί αυτή την ιδέα και τώρα έχουν παντού φρούτα.

Γι΄ αυτό όπως κάνουμε εμείς εδώ στο The Old Park Project στην Πτολεμαϊδα, αλλά και πολλοί άλλοι, πετάμε όλα τα κουκούτσια ξανά εκεί που ανήκουν στο ΧΩΜΑ και ΠΟΤΕ στους πλαστικούς κάδους.

Θα δείτε και μόνοι σας το κουκούτσι που πετάξατε πριν 3 χρόνια να βγάζει καρπούς !!!!
Και αυτόματα θα το αγαπήσετε.
Σαν δικό σας δημιούργημα.
Συμβαίνει.
 








Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.062
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top