Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
15.469
Επαε στη κρητη ειν' ο αυγουστος ο μηνας τω γαμων.
Και καλα, οι αοριτες εχουνε λεει γονιδια - εμεις οι μεσακοι - οι καμπιτες - ηντα δα γενουμε ?
Ο θεος βοηθος ...
οι ευαισθητοι να μη το ανοιξουνε
67813325_349348252641467_4915813653384527872_o.jpg

:drinks:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.892
Στριφτή τυρόπιτα και μύδια με σάλτσα μουστάρδας.
Στην αρχη και πριν κανω scroll διαβασα Στριφτή τυρόπιτα με μύδια και σάλτσα μουστάρδας :roflmao::roflmao:
και ειπα απο μεσα μου : Τι σου ειναι η εμπνευση για δημιουργια μερικων σεφ....!!!!:roflmao::roflmao:

Reaction score
367
Αυτές του σούπερ μάρκετ δεν τις γουστάρω ούτε εγώ, άγευστες και τζούφιες στο βράσιμο.
Εγώ αγοράζω κατευθείαν απο παραγωγό στη Θεσσαλία, γευστικότατες και βράζουν πολύ γρήγορα.
Εχετε απόλυτα δίκιο, η εύρεση καλού παραγωγού είναι εκ των ουκ άνευ. Ευτυχώς ασχολούνται αρκετοί και με συνέπεια μάλιστα. Ετσι προμηθεύομαι και εγώ.
Η μαζική παραγωγή, που υπάρχει στα όσπρια είναι οριακή ποιοτικά.

Reaction score
30.455
Μπουκιτσες από στήθος κοτόπουλου στην κατσαρόλα με ελάχιστο ελαιόλαδο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, μανιταρακια, πράσινη πιπεριά κέρατο και πιπεριά Φλωρίνης. Αλάτι, πιπέρι, λίγο κρασάκι στο σβήσιμο και μετά κάρυ και μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά. Ξεκίνησα να φτιάξω ένα μπασματι για συνοδευτικό αλλά μόλις ετοιμάστηκαν και τα δύο, είχα την "έμπνευση" να ρίξω το μπασματι μέσα στο κοτόπουλο και να πάρουν μια βράση μαζί.
Το αποτέλεσμα δεν με δικαίωσε οπτικά, αλλά γευστικά με ικανοποίησε απόλυτα.
Το ήδη νόστιμο από τη φύση του μπασματι, τράβηξε επιπλέον γεύσεις, αλλά ταυτόχρονα ήπιε και τα λίγα υγρά που είχαν μείνει στην κατσαρόλα.

IMG_20190801_231945.jpg

Reaction score
17.362
Επαε στη κρητη ειν' ο αυγουστος ο μηνας τω γαμων.
Και καλα, οι αοριτες εχουνε λεει γονιδια - εμεις οι μεσακοι - οι καμπιτες - ηντα δα γενουμε ?
Ο θεος βοηθος ...
οι ευαισθητοι να μη το ανοιξουνε

:drinks:

Εκεί στη δεξιά πλευρά τι έχει βάλει ο παίκτης στην τσέπη του?

Reaction score
2.315
Κανένα ψάρι μη ξεχάσετε να φάτε...:D:p

Αύριο έχει λαϊκή ρε φίλε και παίχτηκε ατυχία, ξέχασα το πορτοφόλι κάπου και θα το έχω πισω τη Παρασκευή.
Χωρίς λεφτά πως θα αγοράσω τώρα μπάμιες??
Φιλε μπρετσο με το νταραβέρι που του χεις κανει, λογικα θα σε πιστωσει...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.637
View attachment 134145 Tα τρια ταφάκια ειχα ετοιμασει αλλα ηρθε φιλικό ζευγαρι και ξεπάγωσα λιγο κοτοπουλο και ενα χοιρινό φιλετάκι.
Θέλουμε και μια φωτο στην οποία να απεικονίζονται άπαντα ψημένα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος