wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.292
Τα υποτιμητικά σχόλια - εάν δεν με απατά η μνήμη μου - ξεκίνησαν αρχικώς για τον ενισχυτή κι όχι για τον @leandros. Για τον @leandros ξεκίνησαν όταν άρχισε να διερωτάται πώς γίνεται να βγάζουν σκάρτο τον ενισχυτή κάποιοι χωρίς να τον έχουν ακούσει (λες και τον άκουσε αυτός!) και να προτρέπει κάποιους άλλους να διαβάζουν παρτιτούρες αντί να ακούν μουσική, λέγοντας ότι είναι το ίδιο πράγμα.Μάλιστα... δλδ , αυτοί που με το μπαμ του thread ξεκινουν τα υποτιμητικά σχόλια - patently obvious πλεον - μένουν στο απυρόβλητο ενώ ο λέανδρος που λεει " τα δικα του " ειναι το κακο παιδι , επειδή ας πουμε το μηχανακι είναι ασόβαρο και δεν μετραει σωστά ?? Ωραια στάση....
Τελος , αμα δεν γουσταρεις τις αποψεις κάποιου δεν σημαινει πως προσπαθει να σε πεισει κιολας.
Το ότι ένας ενισχυτής μπορεί να κριθεί από τις δημοσιευμένες μετρήσεις του σε συνδυασμό με τους νόμους της Φυσικής/Ακουστικής, δεν μετράει, ε; Πρέπει να τον ακούσουμε στο χώρο μας, με τα αυτιά μας, επειδή τα αυτιά μας κι ο χώρος μας είναι καλύτερα από τα όργανα και τους χώρους που πραγματοποιούνται οι μετρήσεις. Μάλιστα, ΟΚ.
Η άποψη του @leandros τονίστηκε στο προηγούμενο post μου - τον θεωρεί ποιοτική επιλογή. Βρες μου τώρα ένα post του, στο οποίο δεν προσπαθεί να μας πείσει για το ορθόν της άποψής του, συγκρίνοντάς τον με τον... Crown!
Θα μπορούσα να σου απαντήσω "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω", όπως έκανες εσύ προηγουμένως. Αντίθετα, θα σου απαντήσω ότι με τα δικά μου αξιοκρατικά κριτήρια όλοι οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές των 20W είναι το ίδιο χάλια, επειδή είναι ενισχυτές κατ' όνομα κι όχι κατ' ουσίαν. Οπότε, δεν χρειάζεται καν να ψάξω για άλλους, καλύτερους ενισχυτές στα 20W.εκφέρω προσωπική εκτίμηση, εσύ από την άλλη μπορείς να μου πεις 10 καλύτερους ενισχυτές από αυτόν κατά τα δικά σου αξιοκρατικά κριτήρια στα 20w/ch?