Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.292
Μάλιστα... δλδ , αυτοί που με το μπαμ του thread ξεκινουν τα υποτιμητικά σχόλια - patently obvious πλεον - μένουν στο απυρόβλητο ενώ ο λέανδρος που λεει " τα δικα του " ειναι το κακο παιδι , επειδή ας πουμε το μηχανακι είναι ασόβαρο και δεν μετραει σωστά ?? Ωραια στάση....
Τελος , αμα δεν γουσταρεις τις αποψεις κάποιου δεν σημαινει πως προσπαθει να σε πεισει κιολας.
Τα υποτιμητικά σχόλια - εάν δεν με απατά η μνήμη μου - ξεκίνησαν αρχικώς για τον ενισχυτή κι όχι για τον @leandros. Για τον @leandros ξεκίνησαν όταν άρχισε να διερωτάται πώς γίνεται να βγάζουν σκάρτο τον ενισχυτή κάποιοι χωρίς να τον έχουν ακούσει (λες και τον άκουσε αυτός!) και να προτρέπει κάποιους άλλους να διαβάζουν παρτιτούρες αντί να ακούν μουσική, λέγοντας ότι είναι το ίδιο πράγμα.

Το ότι ένας ενισχυτής μπορεί να κριθεί από τις δημοσιευμένες μετρήσεις του σε συνδυασμό με τους νόμους της Φυσικής/Ακουστικής, δεν μετράει, ε; Πρέπει να τον ακούσουμε στο χώρο μας, με τα αυτιά μας, επειδή τα αυτιά μας κι ο χώρος μας είναι καλύτερα από τα όργανα και τους χώρους που πραγματοποιούνται οι μετρήσεις. Μάλιστα, ΟΚ.

Η άποψη του @leandros τονίστηκε στο προηγούμενο post μου - τον θεωρεί ποιοτική επιλογή. Βρες μου τώρα ένα post του, στο οποίο δεν προσπαθεί να μας πείσει για το ορθόν της άποψής του, συγκρίνοντάς τον με τον... Crown!

εκφέρω προσωπική εκτίμηση, εσύ από την άλλη μπορείς να μου πεις 10 καλύτερους ενισχυτές από αυτόν κατά τα δικά σου αξιοκρατικά κριτήρια στα 20w/ch?
Θα μπορούσα να σου απαντήσω "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω", όπως έκανες εσύ προηγουμένως. Αντίθετα, θα σου απαντήσω ότι με τα δικά μου αξιοκρατικά κριτήρια όλοι οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές των 20W είναι το ίδιο χάλια, επειδή είναι ενισχυτές κατ' όνομα κι όχι κατ' ουσίαν. Οπότε, δεν χρειάζεται καν να ψάξω για άλλους, καλύτερους ενισχυτές στα 20W.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
Μάλιστα... δλδ , αυτοί που με το μπαμ του thread ξεκινουν τα υποτιμητικά σχόλια - patently obvious πλεον - μένουν στο απυρόβλητο ενώ ο λέανδρος που λεει " τα δικα του " ειναι το κακο παιδι , επειδή ας πουμε το μηχανακι είναι "ασόβαρο" και "δεν μετραει σωστά" ?? Ωραια στάση....
Τελος , αμα δεν γουσταρεις τις αποψεις κάποιου δεν σημαινει πως προσπαθει να σε πεισει κιολας.
Από τη δική μου μεριά,είναι αδύνατον να λογάριαζα ως ΄΄ασόβαρον΄΄ ένα ενισχυτικό με σοβαρές - βάσει σχεδίασης και προδιαγραφών - παραμορφώσεις,οι οποίες κιόλας σε συνήθεις στάθμες και κατάλληλους συνδυασμούς με ηχεία μπορεί κάλλιστα να συμβάλουν σε ελκυστική τονική υπογραφή.

Το διακύβευμα όμως παραμένει αναλλοίωτο,κατά πόσον δηλαδή είναι αυτό που προσδοκεί καθένας μας από την υψηλή πιστότητα.

Reaction score
30.455
Μάλιστα... δλδ , αυτοί που με το μπαμ του thread ξεκινουν τα υποτιμητικά σχόλια - patently obvious πλεον - μένουν στο απυρόβλητο ενώ ο λέανδρος που λεει " τα δικα του " ειναι το κακο παιδι , επειδή ας πουμε το μηχανακι είναι "ασόβαρο" και "δεν μετραει σωστά" ?? Ωραια στάση....
Ποστ 1: Ο Σποκ ποσταρει την παρουσίαση του ενισχυτή ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 2: Ο Jannos κάνει πλακίτσα με την επιλογή του φινιρίσματος σκουριας ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 3:Ο progressive 1908 κάνει ένα υποτιμητικό σχόλιο για τον ενισχυτή ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 4: Ο αφτχιας κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο για το είδος της μουσικής που είναι σε θέση να αναπαράγει ο εν λόγω ενισχυτής ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 5: Ο Σποκ συμφωνεί με τον προλαλησαντα ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 6: Ο αφτχιας συνεχίζει την πλακίτσα με τα θροΐσματα και τα τιτιβισματα ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 7: Ο Λεανδρος ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΚΑΤΆ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ, που τόλμησαν να κριτικάρουν ενισχυτή που δεν έχουν ακούσει.

Αλήθεια αδερφέ, ποια πλευρά ξεκίνησε για άλλη μια φορά το flaming?????

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
Ποστ 1: Ο Σποκ ποσταρει την παρουσίαση του ενισχυτή ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 2: Ο Jannos κάνει πλακίτσα με την επιλογή του φινιρίσματος σκουριας ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 3:Ο progressive 1908 κάνει ένα υποτιμητικό σχόλιο για τον ενισχυτή ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 4: Ο αφτχιας κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο για το είδος της μουσικής που είναι σε θέση να αναπαράγει ο εν λόγω ενισχυτής ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 5: Ο Σποκ συμφωνεί με τον προλαλησαντα ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 6: Ο αφτχιας συνεχίζει την πλακίτσα με τα θροΐσματα και τα τιτιβισματα ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποστ 7: Ο Λεανδρος ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΚΑΤΆ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ, που τόλμησαν να κριτικάρουν ενισχυτή που δεν έχουν ακούσει.

Ο Κόγιας,ποιος άλλος,αυτός φταίει...ευρισκόμενος πίσω απ'όλα. :lolsign:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122

Χαχαχαααα, τι άλλο θ ακούσω πια?? :roflmao: :roflmao: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.965
Από τη δική μου μεριά,είναι αδύνατον να λογάριαζα ως ΄΄ασόβαρον΄΄ ένα ενισχυτικό με σοβαρές - βάσει σχεδίασης και προδιαγραφών - παραμορφώσεις..
Πιο σοβαρές από τον γνωστό μας από τα παλιά, τον υπέροχο όντιο νόουτ, με ένα ωραίο στρόγγυλο 5% THD, δύσκολα να βρεις.

Γι'αυτό άλλωστε κι έχουμε όλοι σε μεγάλη υπόληψη τους εν λόγω ακριβούς ενισχυτές με τα ωραία ονόματα. Πετυχαίνουν υψηλότατες παραμορφώσεις, από σχεδίασης. Εσκεμμένα.

Πρόκειται για το απολύτως κορυφαίο χιούμορ στο χώρο του όντιο, ανάλογο με αυτό των παλιών καλών ρεντεκο μας..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
Χαχαχαααα, τι άλλο θ ακούσω πια?? :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Το setup σου κάποια στιγμή...ελπίζω; :thumbsup:
Πιο σοβαρές από τον γνωστό μας από τα παλιά, τον υπέροχο όντιο νόουτ, με ένα ωραίο στρόγγυλο 5% THD, δύσκολα να βρεις.

Γι'αυτό άλλωστε κι έχουμε όλοι σε μεγάλη υπόληψη τους εν λόγω ακριβούς ενισχυτές με τα ωραία ονόματα. Πετυχαίνουν υψηλότατες παραμορφώσεις, από σχεδίασης. Εσκεμμένα.

Πρόκειται για το απολύτως κορυφαίο χιούμορ στο χώρο του όντιο, ανάλογο με αυτό των παλιών καλών ρεντεκο μας..
Όλα κι όλα,δεν πρόκειται περί (μαύρου) χιούμορ,αλλά περί ρηξικέλευθης και αντικομφορμιστικής σχεδιαστικής προσέγγισης.
Μη γίνεσαι...ισοπεδωτικός κι εσύ... :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.965

Γι αυτόν εδώ οι ειδικοί τι λέτε; Ο Σταματάκος αναφέρει οτι οδήγησε τα atc τα 50αρια.
Λέει φίφες βάσει pdf ή όχι;
"Με δεδομένη την χαμηλή του ισχύ, είχαμε αποφασίσει να αναθέσουμε στον Signature 30.2 να οδηγήσει ένα πιο ευαίσθητο ηχείο, αντικαθιστώντας τα ATC SCM-50 με το δεύτερο ηχείο αναφοράς (Audio Spectrum Eros με παθητικό sub). Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε τελικώς απαραίτητο, καθώς ο ενισχυτής οδήγησε τα 50άρια, οριακά μεν, αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα σε στάθμες που ξεπέρασαν τα 92dB στην θέση ακρόασης με σποραδικά φαινόμενα ψαλιδισμού. "

Σοβαρά τώρα;
Αλήθεια τώρα;

Ρε φίλε...

Υπ'οψιν ότι έχω τρελό έρωτα με τα τριπαθ. Δεν ξέρω αν ξέρεις τι έχω φτιάξει με τριπαθ, πως και ...πότε.

Τες πα.

Σταματάκος και σφάλμα, πραγματικά δύσκολο...

Reaction score
891
Ρε παιδιά, δε χρειάζεται να δείχνεται κάποιος με το δάχτυλο, αφού καλά περνάμε, δε χρειάζεται αυτός το ξεκίνησε, όχι αυτός μου την είπε πρώτος. Αλλιώς τί θα διαβάζουμε εδώ μέσα; Πόσα pdf να αντέξω ο άνθρωπος;;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Τα υποτιμητικά σχόλια - εάν δεν με απατά η μνήμη μου - ξεκίνησαν αρχικώς για τον ενισχυτή κι όχι για τον @leandros. Για τον @leandros ξεκίνησαν όταν άρχισε να διερωτάται πώς γίνεται να βγάζουν σκάρτο τον ενισχυτή κάποιοι χωρίς να τον έχουν ακούσει (λες και τον άκουσε αυτός!) και να προτρέπει κάποιους άλλους να διαβάζουν παρτιτούρες αντί να ακούν μουσική, λέγοντας ότι είναι το ίδιο πράγμα.

Το ότι ένας ενισχυτής μπορεί να κριθεί από τις δημοσιευμένες μετρήσεις του σε συνδυασμό με τους νόμους της Φυσικής/Ακουστικής, δεν μετράει, ε; Πρέπει να τον ακούσουμε στο χώρο μας, με τα αυτιά μας, επειδή τα αυτιά μας κι ο χώρος μας είναι καλύτερα από τα όργανα και τους χώρους που πραγματοποιούνται οι μετρήσεις. Μάλιστα, ΟΚ.

Η άποψη του @leandros τονίστηκε στο προηγούμενο post μου - τον θεωρεί ποιοτική επιλογή. Βρες μου τώρα ένα post του, στο οποίο δεν προσπαθεί να μας πείσει για το ορθόν της άποψής του, συγκρίνοντάς τον με τον... Crown!

Θα μπορούσα να σου απαντήσω "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω", όπως έκανες εσύ προηγουμένως. Αντίθετα, θα σου απαντήσω ότι με τα δικά μου αξιοκρατικά κριτήρια όλοι οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές των 20W είναι το ίδιο χάλια, επειδή είναι ενισχυτές κατ' όνομα κι όχι κατ' ουσίαν. Οπότε, δεν χρειάζεται καν να ψάξω για άλλους, καλύτερους ενισχυτές στα 20W.
Δε σχολιασες όμως βλέπω καθόλου τη τοποθέτηση του φίλου Γιάννη κοτσιδη ε?

Reaction score
459
Σιγά μην ήρθα να σας μάθω το avmentor. Ενα παράδειγμα είναι το avmentor από έναν άνθρωπο που σέβομαι και έχει προσφέρει στον χώρο. Αλλά είπαμε, μόνο πνεύμα πουλάμε εδώ μέσα.

Απλά διερωτώμαι πόσο "καραγκιοζάκος" είναι ο Σταματάκος που μετράει έναν ενισχυτή 10 20 βατ. Που ασχολείται βρε αδερφέ έστω. Και αναφάρει οτι οδηγεί ηχεία που θέλουν πολλαπλάσσια βατ.

Reaction score
25.171
όπως ήδη έχω αναφέρει, η τοποθέτηση του συστήματος έγινε σε ήδη κατασκευασμένο σαλόνι κι όχι το αντίθετο.
Για το συγκεκριμένο χώρο λοιπόν, και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να ...χτίσω τοίχο, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, μιλάμε για το συγκεκριμένο χώρο κι όχι γενικότερα!
δεν υπαρχει καποια αντιρρηση σε αυτο , προφανως εκανες οτι ο συνδυασμος των περιορισμων σου σου επετρεψε
απλα τα δυο ραφια που εχεις τους δισκους δεν ειναι αυτο που περιγραφεις.
προφανως εχουν ενα ακουστο αποτελεσμα αλλα δεν δουλευουν με τον τροπο που νομιζεις.

Reaction score
30.455
Εγώ πάντως τον Λέανδρο, αν και κανιβαλισε τα ηχεία μου, τον πάω για την επιμονή του!
Άλλωστε μια ματιά στο διαδίκτυο μπορεί να μας δώσει μακράν "εντυπωσιακοτερες" διευθετήσεις (που θα λεγε ο μπουτχιας) ηχείων εντός δεδομένων χωρών...

Μπιτ διζ μαδαφακαζζζζ...

FB_IMG_1569999263590.jpg

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Το αρνείσαι ρε Λεανδρε?
Διάβασε την πρώτη σελίδα του θρεντ.
Δηλαδή θες να πεις ότι εγώ το πυροδότησα, πραγματικά τα θες και τα λες???
Το ότι ανερυθριαστα κάποιοι Θάβουν ένα μηχάνημα αναπαραγωγής ήχου χωρίς να το έχουν ποτέ ακούσει δε σου θυμίζει την αλεπού ...με τα κρεμασταρια?
Μάλλον σε είχα υπερεκτιμήσει.. λάθος μου!!:(

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds