Κολλητούς είπα μωρή Λουκρητια...Είσαι ψεύτης μαρή!
Εδώ στο αβουσάιτ δε βρήκες τον Βαγγέλη σου!![]()
Ο @marydaughter είναι αίσθημα...

Κολλητούς είπα μωρή Λουκρητια...Είσαι ψεύτης μαρή!
Εδώ στο αβουσάιτ δε βρήκες τον Βαγγέλη σου!![]()
από λάθος ουρολόγε! διορθώθηκε!Όχι, αλλά το like γιατί το έβγαλες;
Τώρα κατάλαβες τι εννοούσα;![]()
Σίγουρα;
Ναι η σκροφα...Σίγουρα;
Γιατί ξέρω ότι τα έχει με άλλον!![]()
Μπλέντερ? εύγε κ για το λινκΤι περνάει λέει??Εδώ κοντεύουν μας απογορέψουν τις λάμπες μέχρι και στα πορτατίφ
Ιδού!! δοκιμές αντικραδασμικών :
View attachment 139114
λινκ
Αν τα είχα , θα αγόραζα αυτό ΔΑΓΚΩΤΟ..Απλά με αυτά τα λεφτά που κάνει αυτός ο λαμπάτος αγοράζεις μηχάνημα με πολλαπλάσιες δυνατότητες σε ισχύ και όχι μόνο.
Καλημέρα.προφανώς μιλάμε άλλη γλώσσα!
με ρώτησες αν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά με και χωρίς στήριξη... και μάλιστα με αρκετή δόση ειρωνίας..δε σου έκανε η απάντηση μου,
μου πρότεινες να αιωρήσω όλο το σύστημα..σου απάντησα ότι το έχω κάνει..
ζήτησες μελέτες..σου απάντησα ότι δεν προτίθεμαι να τις ψάξω για αυτό..
η γνώση όντως είναι δύναμη είναι το μόνο που συμφωνούμε.
Απλά η γνώση, όχι όμως απαραίτητα η ανά-γνωση, υπάρχει κι ο πειραματισμός για τη δημιουργία γνώσης όταν δε βρίσκεις γραπτά να διαβάσεις.
καλή σου νύχτα!
Θα γελάσετε τώρα, αλλά...
(κι όχι, ο σοφός συμforumίτης δεν ήταν ο @costas EAR...Η αλήθεια είναι ότι όταν έψαχνα να στήσω ηχοσύστημα, είχα κάποιους λαμπάτους υπόψην (π.χ. JADIS D88S), αλλά όταν είδα τις μέσες τιμές αξιόλογων ηχείων με κόρνες, αποθαρρύνθηκα. Πολλά τα λεφτά... Συν του ότι, κάποιος σοφός συμforumίτης μου είπε να αφήσω τις λάμπες για τα λαμπατέρ και να επενδύσω στην ωμή δύναμη (κοινώς, να ταΐσω τα ηχεία μου με πολλά watt).
Το σπίτι, το γκρέμισα τελικά...!Πάντως, για να απαντήσω στην "σπόντα"του geomiat, ο λόγος που πήρα B&W ήταν επειδή οι άλλες επιλογές που είχα ήταν ProAc, PMC και KEF. Κανένα από αυτά δεν με ικανοποίησε. Για παράδειγμα, όταν άκουσα Eva Cassidy - Autumn Leaves από ProAc Response D28 οδηγούμενα από Jadis D88S, παραλίγο να δακρύσω από την συγκίνηση. Fair enough. Μόλις όμως έβαλα Marduk - Kaziklu Bey, παραλίγο να κλάψω από την απογοήτευση. Ε, όταν ακούω το ίδιο κομμάτι με τον συνδυασμό ηχείων-ενισχυτών που τελικά απέκτησα, ε, γκρεμίζω το σπίτι σιγά σιγά...!
αδελφέ, δες το βιντεάκι που ανέρτησε ο konnos πρώτα και μετά το κουβεντιάζουμε!Καλημέρα.
Δεν απάντησες επί της ουσίας στην δεύτερη ερώτηση μου γιατί δεν έχεις απάντηση. Η απάντηση ότι δεν σε ενδιαφέρει πως και γιατί εμένα δεν με ικανοποιεί , είναι ανεπαρκής κ μη αποδεκτή επί του συγκεκριμένου ερωτήματος. Κάνεις όμως πειράματα σε "ελεγχόμενο" περιβάλλον κ βγάζεις συμπεράσματα...
...
Μπορείς να ακούς όπως κ ότι θες όμως όταν γράφεις για στηρίγματα καλωδίων και άλλα παρόμοια να είσαι έτοιμος κ για τον αντίλογο.
Αυτά.
κατατοπιστικότατο!! συγχαρητήρια!!
Φάσκεις κι αντιφάσκεις φίλε μου,Άλλα σε ρωτώ άλλα απαντάς το μνμ το έλαβα,δεν πιστεύω σε κανέναν "γκουρού" εγώ. Τέλος.
View attachment 139133
Παλαιό αλλά καλό ,εξηγεί τα βασικά.
Καλημέρα ξανά.
1)ΔΕΝ υπάρχει καμιά προδιαγραφή που να σου λέει ΠΩΣ ακούγεται μια συσκευή!αδελφέ, δες το βιντεάκι που ανέρτησε ο konnos πρώτα και μετά το κουβεντιάζουμε!
Συγκεκριμένα βάλτο στο 6:50' όπου ο γκουρού των τεχνικών μετρήσεων λέει
1)ΔΕΝ υπάρχει καμιά προδιαγραφή που να σου λέει ΠΩΣ ακούγεται μια συσκευή!
2)Τα test tones δε μπορούν να μιμηθούν τη μουσική ή τη φωνή!
3)Υπάρχουν καλά μηχανήματα που δε μετράνε καλά
4)Υπάρχουν μηχανήματα με καλές μετρήσεις και κακό ήχο.
Δες το όλο αξίζει! Μπορεί επιτέλους εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα να καταλάβετε ότι η μουσική αναπαραγωγή ακούγεται ΔΕ διαβάζεται!!
Είπαμε, καλά τα pdf αλλά για να γεμίζουμε το χρόνο μας κι ως επικουρική αξιολόγηση, μόνο με ακρόαση μπορείς να αξιολογήσεις τη μουσική! μόνο!!
Post automatically merged:
κατατοπιστικότατο!! συγχαρητήρια!!
Προσοχη δοκτωρ Σποκ
Οι απόψεις που εκφράζεις θα είχαν τέλεια αποίχηση κατά τη περίοδο του σκοταδισμού και σίγουρα θα ήταν κριτήριο για την ανάληψη της ηγεσίας της ιεράς εξέτασης για το κυνήγι των μαγισσών!1)ΔΕΝ υπάρχει καμιά προδιαγραφή που να σου λέει ΠΩΣ ακούγεται μια συσκευή!
υπαρχουν πολλες που σου λενε πόσο χάλια είναι μια συσκευή.
2)Τα test tones δε μπορούν να μιμηθούν τη μουσική ή τη φωνή!
και?
3)Υπάρχουν καλά μηχανήματα που δε μετράνε καλά
Δεν υπάρχουν
4)Υπάρχουν μηχανήματα με καλές μετρήσεις και κακό ήχο.
Υπάρχουν.
τι απο όλα αυτά θες να συζητήσουμε?
τιποτα μαλλον, κλασσικη περιπτωση...
κοιτα γυρω σου, ποσο μακρια βλεπεις?
το ξερεις οτι η γη ειναι σφαιρα?
ποσο μακρια βλέπεις? παντου επιπεδα ε?
μα το βλεπεις με τα ματια σου, ασε τα pdf, τα ματια σου λενε οτι η γη ειναι παντου επιπεδη...
τι τα pdf λενε σφαίρα? μα εγω βλεπω με τα ματια μου οχι με τα βιβλία...
κλασσικη περιπτωση
Επειδή εμφανίστηκε ως απορία, τα gif εμφανίζονται κινούμενα όταν μπαίνουν σαν φωτό από link και όχι ως attachment.