- Reaction score
- 15.548
Oι μετρήσεις που κάνει η Audyssey (και άλλα παρόμοια προϊόντα
) είναι διαφορετικές από αυτές που κάνει το REW και δεν μπορεί κανείς να αναμένει ακριβές αντίγραφο των αποτελεσμάτων. 

όλα τα κάνει....αλλάΜην λες, δείξε.
Και μετα δείξε και αριστερό ηχείο με κεντρικό..
Με μπερδεύεις, δεν τα συγχρονίζει όλα; Μόνο με το κεντρικό;
βαζω αυτο και μετράω ?.........ετσι όπως το εγραψες πριν δείχνει πως να φτιάξεις την ευθυγραμμισηΕνεργοποίησε το Timing reference στο REW
Μετράς οπως είσαι.βαζω αυτο και μετράω ?.........ετσι όπως το εγραψες πριν δείχνει πως να φτιάξεις την ευθυγραμμιση
ναι αυτό το ξέρω. Η όλη διαδικασία. cross? large small? μια οκτάβα κάτω μια πάνω από σημείο cross? κλείνω bass reflex ηχείων.
Ναι τι να μετρήσω? απλά να βάλω time reference και να ξαναμετρήσω όλα τα ηχεία όπως είναι? Τι?Μετράς οπως είσαι.
ωραία μετράω τα sub μαζί. πάνω στο cross? εφόσον έχω 80 να μετρήσω 40-160?Τόνος στο front left ή Center και μετράς LFE
Τα σαμπ πάντα no smoothing1/6 1/12
δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις. Σου βάζω εδώ τη χρονική ευθυγράμμιση που έχει κάνει μεταξύ subs και centerΤόνος στο front left ή Center και μετράς LFE
τι δεν καταλαβαινεις ;Τόνος στο front left ή Center και μετράς LFE
οι διαφορες στο δικο μου !!!τελικά δε νομίζω να απέχει τόσο πολύ. αν φτιάξω το rew με 1/24 smooth και ανα 5 όπως δείχνει το app το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά.
View attachment 141600
Όλα αυτα για να δει ο dimi ένα διάγραμμα. Παιδιά εσείς που τα ξέρετε τόσο καλάνα τα κάνετε. Ποιο το νόημα θα αλλάξει κάτι? Όχι.Kλεισε τρυπες οπου εχεις ,40-160hz ξεχωριστα καθε ηχειο .μια οκταβα ακριβως εκατερωθεν του κρος για να εχεις ιση αποσταση απο τη στιγμη που εχεις και ιδιες κλισεις στα φιλτρα σου hi,low pass...
Κρατα μια επιφυλαξη για την ορθοτητα λογω χαμηλων,ιδιαιτεροτητας χωρου ,διπλοδιασταυρωνεις εαν εχεις ακυρωση στο κρος ποιντ με αναστροφη φασης στη αποκριση συχνοτητας ,εαν αυτη τωρα ειναι η μεγιστη ακυρωση με μικρομετατοπισεις στο delay ή εαν ειναι και η μεγιστη σταθμη εκει χωρις αναστροφη φασης...
Παιζει βεβαια και αλλο να ξανατσεκαρεις την επαναληψη της επομενης φασης των επομενων 360ο που παλι ειναι συμφασικες αλλα με ενα ολοκληρο κυκλο καθυστερηση...οποτε δεν ξερεις ποιον εχεις εσυ..![]()
Δεν ξερω τι μετρα σου εχει βγαλει στο σαμπ και πως τα βαθμονομει αλλα εαν π.χ. σου εβγαλε 6 μετρα στα 9 ή στα 3 μπορει να εχεις παραπλησιες εικονες καποια ειναι η καλυτερη...
Θα ζητήσω καλού κακού να μου στείλουν ενα mic.