- Reaction score
- 143.557
Δεν είναι δύσκολα στην ερμηνεία, αλλά δεν έχουν νόημα για σένα.θύμισε μου την διαδικασία. γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ, άσε που αυτό που λένε παραπάνω το έχω διαβάσει και σε πολλά forum, κάτι για κλείσιμο bass reflex, είναι δύσκολο να ερμηνευτεί.
Μια χαρά είσαι, νομίζω πως οι αποκρίσεις είναι πέραν του ικανοποιητικού, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο στην παρούσα φάση, και η όποια διόρθωση έγινε μέσω ισοστάθμισης, αρκεί.
Ο χώρος σου γνωρίζεις πως δεν έχει εξαιρετική ηχητική συμπεριφορά, κι αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει νόημα να ασχοληθείς, αν θες να βελτιώσεις το άκουσμα. Ωστόσο, αν δε σε ενοχλεί τίποτα, άστα ήσυχα, δε χρειάζεται σώνει και καλά να κάνεις τίποτα.
Στο θέμα των χαμηλών συχνοτήτων, εφόσον δεν έχεις τη δυνατότητα τοποθέτησης 4 σαμπ στο χώρο, δεν έχει νόημα να ψάχνεις κάτι περισσότερο, ήδη η μετάβαση στα 2 σου έδειξε τη διαφορά και ακούς πλέον κλάσεις πιο ισορροπημένη απόκριση στις χαμηλές συχνότητες.
Στο θέμα στάθμης στα χαμηλά, αν τυχόν νιώσεις πως θες περισσότερο spl, προφανώς η λύση είναι επιπρόσθετα σαμπ πάνω στα υπάρχοντα. Αυτό βέβαια, εκτός από στάθμη, θα σου προσφέρει και καλύτερη απόκριση στα όρια με τους υπόηχους.
Αν η στάθμη σου αρκεί, είσαι άρχοντας, σταματάς να πετάς λεφτά στον κουβά των μηχανημάτων.
ΙΜΗΟ.