Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.447
...το ιδιο συμβαινει και με τις γυναικες..ειναι αυτες που σου φευγει με την μια το σαγονι λογου χαριν Τζειμι Λι Κερτις στο Χαλογουιν -χρονιαρα μερα..
Αλλα ειναι και αυτες που το "χανεις" σταδιακα... (σορρυ δεν εχω καποιο παραδειγμα να αναφερω)
ειναι και αυτες που συνδιαζουν και τα 2, βεβαια... (επισης δεν εχω παραδειγμα-αλλα εχει ο καθενας μας)
οκ, ειναι και αυτες που δεν συνδιαζουν τιποτα-σκοταδι μονο.. (οι περισσοτερες ετσι ειναι..λολ)
μπον τζουρ... μπον τζουρ..

A

AKARL

Guest

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.447
138-we are one thirty eight (misfits)
ρωταω στο μπαρ με ονομα 37 (αν θυμαμαι σωστα, πανε χρονια)-στα εξαρχεια ειναι Εμ Μπενακη- ποιος ειναι ο κωδικος του wifi, μου λενε "τρεις φορες το τριανταεπτα" και απανταω "εκατων εντεκα?"

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.611
κοριτσια, που λεει και ο σιζηκος, αν δεν εχεις δικο σου χωρο δεν. εδω και 10 χρονια που εχω πριβε -ετσι λεγεται στα ελληνικα-χωρο καταλαβα επιτελους πως πρεπει να πεζνε ;) τα στερεα

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.611
Βάλε πόρτα ηχομόνωσης, και τέλος.
ναι μωρε κωστα μου αλλα θα γινει τροικος πολεμος δεν πωλειται και το μπομπινοφωνο γαμοτιμου αν πωλουνταν θα μαζευα τα υπολοιπα να παρω τον προενισχυτη του τζοβανι. τον κοιτουσα μια ωρα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.447
Purple Flute... M for monkey
βλ. gong και krautrock καταβολες ... ουσια της συγχρωνης μουσικης (αυτο που λεμε contemporaary)...μην τη δοκιμασετε σπιτι ομως αν ειστε της κατηγοριας ακουω με τα ματια κλειστα.

Reaction score
30.455
Big Beef αν το πρώτο γράμμα είναι C από το Charalambos..
Power Beef αν σαν πρώτο γράμμα πάρουμε το H από το Ηarry...
Girthy Stick από το Dirty Haris
Big σκέτο από το Cake.. :biggrin:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.084
Μια που είμαστε άνθρωποι με ανοικτό μυαλό και ανοικτοί σε όλα και δημοκράτες που δεν απορρίπτουμε τίποτα, πάρτε κι αυτό. Δεν είναι πολύ ακριβό, 10.000 δολλάρια κάνει, αλλά χαλάλι. Προσέξτε και το σχήμα ε; Μιλάμε για τρομερό τουήκ...

ObscurumUltima350.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas