leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.126
Ναι ρε Χρήστο, οκ, του αφήνουμε το προσωνύμιο "δοκτορ διαχυσιος" και εσένα σε ονοματιζουμε " master of diffusion" επάξια όμως ε!!

Χρήστο αν είναι το Μ5000 είναι εξαιρετικό ηχείο.
[/QUOTE γιαννη ειναι το ns 5000 14κ η 15κ
Θα έρθω.Το ξέρεις ότι το dac της bryston είναι καλύτερο από του trinnov........( στερεοφωνικό βέβαια )
Όσο για τον προ ελα εδώ να μου πεις ποιος είναι καλύτερος ....(σε στέρεο πάντα )
Ναι, πουλάνε ακριβά το τομάρι τους.πολυ καλλα εως αριστα πολλα τα χρηματα ομως
Το όμοιο συμβαίνει για οποιοδήποτε ηχείο.παντος οταν τοποθετησαμε τα γιαμαχα χωρις τους διαχυτες -δεν- μετα λες και ηταν αλλα ηχεια
Μάστορας τση Διάχυσης.μρε τι μου γραψατε στο αβαταρ μου. με κανατε ρεντηκωλο των σκυλιωνε που εγραφε παλε ποτε ο χαλκεντερος κορινθιος
μπράβο ζιζίκο!μρε τι μου γραψατε στο αβαταρ μου. με κανατε ρεντηκωλο των σκυλιωνε που εγραφε παλε ποτε ο χαλκεντερος κορινθιος
κι όμως έτσι όπως τα έχουν τοποθετήσει είναι το σωστό!https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/speaker_systems/ns-5000/index.html
Εντύπωση μου κάνει η τοποθέτηση, συνήθως στα ηχεία με "κατοπτρικά" τοποθετημένα μεγάφωνα τα tweeters πάνε στην εξωτερική μεριά. Τουλάχιστο σε όσα έχω δει.
μαστεράς της διάχυσηςΜάστορας τση Διάχυσης.
Καλό είναι.![]()
![]()
Κι έτσι κι αλλιώς στήνονται, εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους.κι όμως έτσι όπως τα έχουν τοποθετήσει είναι το σωστό!
έτσι στήνονται και τα proac!
κι αν είναι κοντά το πάσχα, και λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό!λεανδρε αν ερθω στον πειραια θα με βγαλεις εξω θα μου παρης γλυκο και παγωτο