leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.125
Νικόλα εννοείται ότι ..για τα κάρβουνα σε πείραζα!!Ολόκληρο το σύστημά μου υστερεί έναντι άλλων που άκουσα τελευταία, αν παρατήρησες δεν τα πέταξα στα κάρβουνα, αλλά κράτησα τις εμπειρίες σαν αναφορά - στόχο για να φτάσω το δικό μου (κοντά) σε εκείνα τα δεδομένα.
Στη τελική, έχω και ένα καλό πικάπ ( ο μπαμπάκος να είναι καλά που μου το έκανε δώρο ) και επειδή υπάρχει και θεωρώ αμαρτία να το έχω να κάθεται, θα πάει για τη περιποίηση που του αρμόζει ( όπως γνωρίζεις ).
Ούτε εγώ έχω διαφωνία ως προς το βινύλιο, αλλά το ψηφιακό είναι better vfm και σαφώς πιο ήσυχο απο το δεύτερο. Καλό είναι να μαθαίνουν οι νέοι ότι ο αναλογικός ήχος απαιτεί χρήμα. Τέλος, όντως έχοντας ακούσει βρώμικο δίσκο άκουσα λιγότερες πληροφορίες σε σχέση ακόμα και με το mp3 160kbps. Τέτοια χωρική πληροφορία δεν είχα ακούσει, πως να το κάνουμε. Στη Λέανδρος ένα απο τα χαρακτηριστικά είναι οι δεύτερες φωνές που τη συνοδεύουν. Ε, τόσο διαχωρισμένες οι φωνές δεν ακούστηκαν. Πως να το κάνουμε.
Η λύση μπορεί να είναι ένα πλυντήριο. Βέβαια. Πόσοι είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν πλυντήριο ή το σκέφτονται καν; Πόσοι που χτυπιούνται για την υπεροχή του αναλογικού ήχου έχουν σκεφτεί καν την αγορά του πλυντηρίου και πόσοι το έχουν ήδη;
...Εντάξει, είπαμε, πάιζει χειρότερα από πικάπ, αλλά δε το πετάμε κιόλας!

Το ζουμί όμως είναι στο δεύτερο σκέλος της τοποθέτησης σου, μιας και θεωρείς πιο vfm το ψηφιακό σε σχέση με πικάπ στην χαμηλή οικονομική ζώνη.
Ένα dac θυμίζω θέλει κι ένα laptop/tablet ή pc ή ακόμα ακριβότερα και ένα streamer για να παίξει, σωστά??
Κι αυτά έχουν ένα κόστος που θα πρέπει να συνυπολογιστεί!
Πως λοιπόν θεωρείς ότι θα σου βγει οικονομικότερα από ένα πικάπ πχ σαν κι αυτά που σου έγραψε ο @PURETONE ,
ή ένος rega rp1, project element? ...και κυρίως πως θα καταφέρεις μ'αυτό το κόστος ν'ακούσεις καλύτερα???Mια audio-technica VM95SH σε ενα Pioneer PL12D η ενα Kenwood KD1033 κανει 280 ευρω. Προτιμοτερο να μην.............παει πουθενα
Ναι, είναι πιο εύχρηστο το ψηφιακό, ναι είναι πιο ήσυχο, ναι κοστίζουν λιγότερο τ'αρχεία, ως εκεί όμως Νικόλα μου!