Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.538
Πότε με το καλό παίρνεις σύνταξη; :tongue: :laugh:
Πολύ μετά από εσένα!:p:roflmao:

αποτελούσε την οροθετική γραμμή
Η γραμμή είχε AIDS;:biggrin:

Edit: ίσως να είναι εναλλακτική μορφή της λέξης "οριοθετική".

Reaction score
1.040
@bretsos
Δεν βρήκα το entrata στο υπερμεγέθες νουμερο μου οπότε παρήγγειλα αυτό

Νομίζω και μόνο το ότι έχει kiss air2 pad, είναι εγγύηση.
Θα το φέρει σήμερα αύριο ο Αλέξανδρος και θα πάω για δοκιμή!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.175
Ωραίος ο Σάκης!!
Ποδηλατικά, η κορυφή που βρίσκεται το μνημείο είναι μια δυνατή πρόκληση.
Είναι μια σταθερή σε κλίση ανηφόρα για 7km, σημείο και τόπος συνάντησης για τους ανηφορίστες της Λάρισας και όχι μόνο!!

Σε άλλα νέα, πήγα μια δυνατή, μεσημεριανή ανάβαση μιας και εδώ έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και συννεφιά.
Προσπάθησα να ρίξω το προηγούμενο καλύτερο χρόνο μου, στη αρχή τα πήγαινα πολύ καλά... στο δεύτερο μισό όμως κρέμασε το στροφάρισμα επειδή εκεί βρίσκεται όλη η δυσκολία.
Ως τόσο για τα δεδομένα τα πήγα πάρα πολύ καλά,
IMG_20200622_143041.jpg

IMG_20200622_143415.jpg

Στη κατηφόρα έκανα για ακόμη μια φορά καλύτερο χρόνο, τώρα τελευταία έχω ξεθαρρέψει αρκετά πάλι με τη ταχύτητα...
Όσο οι πόνοι της ωμοπλατης υποχωρούν τόσο καλύτερα grip αποκτώ, πριν πονουσα αρκετά στη κόντρα δύναμη που έβαζα στο drop του τιμονιού.
@bretsos
Δεν βρήκα το entrata στο υπερμεγέθες νουμερο μου οπότε παρήγγειλα αυτό

Νομίζω και μόνο το ότι έχει kiss air2 pad, είναι εγγύηση.
Θα το φέρει σήμερα αύριο ο Αλέξανδρος και θα πάω για δοκιμή!
Πάνω κάτω είναι το ίδιο, καλά έκανες!!
Το δουλεύει φίλος 3 χρόνια και πρόσφατα είχαμε κουβέντα ότι ήρθε η στιγμή να το αλλάξει.
Μη σε προβληματίσει στη δοκιμή ή πολύ στενή εφαρμογή, στις πρώτες 3-4 βόλτες, πλύνε-βάλε θα ανοίξει λίγο και θα είναι μια χαρά σε βάθος χρόνου.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.175
IMG_20200624_131759.jpg

Ανέβηκα με το αέρα στα μούτρα, σε όλη τη κατηφόρα όμως μόλις άφηνες τα φρένα ανέβαινε η ταχύτητα δαιμονισμένα.. Σήμερα το τοπίο ήταν μαγικό, χαμηλή νέφωση και πετάλι μέσα στα σύννεφα...:)

Reaction score
2.324
Μόλις γύρισα και εγώ, όντως ωραία τοπία στο βουνό και ζωντανή - δραστήρια η φύση σήμερα, ξεψάρωσα και βγήκα λίγο έξω για διαδρομή:

Screenshot_20200624-175358_Strava.jpg

20200624_171114.jpg

20200624_171232.jpg

Χρήστο η ρύθμιση στην σέλα βοήθησε πολύ. Απλά πιστεύω πως είναι λίγο μικρή για εμένα στο πλάτος. Ήταν 1 κλίκ σούζα, την πήγα 1 κλίκ κάτω, θα δοκιμάσω και σε οριζόντια θέση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.175
Χρήστο η ρύθμιση στην σέλα βοήθησε πολύ. Απλά πιστεύω πως είναι λίγο μικρή για εμένα στο πλάτος. Ήταν 1 κλίκ σούζα, την πήγα 1 κλίκ κάτω, θα δοκιμάσω και σε οριζόντια θέση.
Με το μάτι τη βλέπω μια χαρά, για το πλάτος πρέπει να μετρηθεις, αλλιώς μη προβείς σε κάποια αγορά.
Δεν νομίζω πως θες μεγαλύτερη από 143mm απλά πρέπει να συνηθίσεις, είναι πολύ νωρίς ακόμα... Κάνε υπομονή...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.175
λεω και γω..ξυριστηκε ο Μπρετσος... και ξαναγυρισα να δω ποιος εκανε την αναρτηση..
μπραβο σε ολους.. :D
Δεν ξυριζω ούτε τα μούτρα ούτε τα πόδια... 🤣
Πάω απογευματινή για αποθεραπεία από τη πρωινή

Reaction score
25.532
ρε σεις γιαντα οι μισοί και βάλε ποδηλάτες στο δρόμο είναι γενειοφόροι;
σήμερα είδα ένα παλικάρι με καθρεφτάκι στο κράνος, μου είπε οτι βλέπει και γαμώ - θα το πάρω γιατί έχω τρελαθεί στο στρίψιμο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.421
ειμαι αμουστακο μαιμουδι ακομα...
συμφωνω για τα ποδια, μπραβο .. το προσωπο ειναι προσωπικο θεμα στον καθενα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.983
Να φανταστώ ότι το ίδιο θα γίνεται σε λίγα χρόνια και με τη μέτρηση της πίεσης? :lolsign: :roflmao::tongue:

Αισθανόμουν ελαφριά ζαλάδα μετά το προπονητήριο και μέτρησα πίεση. :lolsign:
Είμαι πολύ ευαίσθητος στη ζέστη. Το καλοκαίρι γενικά υποφέρω.

IMG_20200623_190851.jpg

Ποδηλάτης με τρίχες στα πόδια!!! o_O
Να μου πεις εδώ τρως μπάμιες... :lol:

Reaction score
20.867
ρε σεις γιαντα οι μισοί και βάλε ποδηλάτες στο δρόμο είναι γενειοφόροι;
σήμερα είδα ένα παλικάρι με καθρεφτάκι στο κράνος, μου είπε οτι βλέπει και γαμώ - θα το πάρω γιατί έχω τρελαθεί στο στρίψιμο

Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα γένια, αλλά συνήθως βαριέμαι να ξυριστώ :geek:. ¨Ετσι είμαι συνήθως κάπου στο ενδιάμεσο, αξυρίστος αλλά όχι με κανονικά γένια! :gamer:
Αισθανόμουν ελαφριά ζαλάδα μετά το προπονητήριο και μέτρησα πίεση. :lolsign:
Είμαι πολύ ευαίσθητος στη ζέστη. Το καλοκαίρι γενικά υποφέρω.

View attachment 170909

Να μου πεις εδώ τρως μπάμιες... :lol:
Πόσα βατ χάνουμε αν δεν ξυρίζουμε... τα πόδια; :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.175
Δεν τα ξυριζω από ιδεολογία...

Πόσα βατ χάνουμε αν δεν ξυρίζουμε... τα πόδια; :gamer:
αρκετά άλλα εμένα δεν με νοιάζει γιατί ουτο συ άλλος βγάζω πολλά, ύστερα πάλι είναι αντιαισθητικο και δεν διακρίνεται και η γράμμωση... Τρίχες κατσαρές δλδ!!

Και μια χαλαρή απογευματινή στα όρια του ύπνου :lazy:

IMG_20200624_210906.jpg
IMG_20200624_210928.jpg

Reaction score
2.324
Με το μάτι τη βλέπω μια χαρά, για το πλάτος πρέπει να μετρηθεις, αλλιώς μη προβείς σε κάποια αγορά.
Δεν νομίζω πως θες μεγαλύτερη από 143mm απλά πρέπει να συνηθίσεις, είναι πολύ νωρίς ακόμα... Κάνε υπομονή...
Όχι δεν κάνω κάτι, πρώτα πρέπει να σφίξουν οι κ@λοι, να χάσω και κάνα κιλό και βλέπουμε. Πάντως η σέλα που έχει το ποδήλατο είναι 132 αλλά το αφήνω για τον fitter το θέμα.

Reaction score
20.867
Δεν τα ξυριζω από ιδεολογία...

αρκετά άλλα εμένα δεν με νοιάζει γιατί ουτο συ άλλος βγάζω πολλά, ύστερα πάλι είναι αντιαισθητικο και δεν διακρίνεται και η γράμμωση... Τρίχες κατσαρές δλδ!!

Και μια χαλαρή απογευματινή στα όρια του ύπνου :lazy:
Εντάξει, αν κάποιος είναι ιδιαίτερα δασύτριχος, ίσως το χρειάζεται το ξυρισματάκι και στα πόδια, για τα βατ που χάνει! Αλλά δεν τρέχει τέτοια περίπτωση εδώ... αραιοτρίχης! :lolsign: :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.175
Όχι δεν κάνω κάτι, πρώτα πρέπει να σφίξουν οι κ@λοι, να χάσω και κάνα κιλό και βλέπουμε. Πάντως η σέλα που έχει το ποδήλατο είναι 132 αλλά το αφήνω για τον fitter το θέμα.
Μου φαίνεται πολύ περίεργο η σέλα πρώτης τοποθέτησης να είναι 132mm...
Τι σέλα είναι?
Εντάξει, αν κάποιος είναι ιδιαίτερα δασύτριχος, ίσως το χρειάζεται το ξυρισματάκι και στα πόδια, για τα βατ που χάνει! Αλλά δεν τρέχει τέτοια περίπτωση εδώ... αραιοτρίχης! :lolsign: :lolsign:
Σώτο, τρελαίνομαι να ξέρεις για ξυρισμενους γυαλιστερούς τυπάκους με πανάκριβα ποδηλατάκια και στολές να τους πατάω στο δρόμο... Είναι θα έλεγα βούτυρο στο ψωμί μου... Έχω ταπεινώσει αρκετούς στη παραλιακή και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί έχει γεμίσω ο χώρος με ψωνια-ψοφάλογα :biggrin:

Last edited:

Reaction score
2.324
Selle italia είναι oem μάλλον διότι δεν την βρίσκω στον κατάλογο αλλά ούτε και έχει κάποιο κωδικό ή άλλο αναγνωριστικό.
Στο site την αναφέρει ως selle italia x1 που είναι 135 ενώ σε ένα review του ποδηλάτου γράφεται ότι είναι 132 τέλος πάντων θα μπεί μια καλύτερη σέλα κάποια στιγμή στο bike fitting.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.943
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm