wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.863
Πολύ μετά από εσένα!Πότε με το καλό παίρνεις σύνταξη;![]()
![]()

Η γραμμή είχε AIDS;αποτελούσε την οροθετική γραμμή

Edit: ίσως να είναι εναλλακτική μορφή της λέξης "οριοθετική".
Πολύ μετά από εσένα!Πότε με το καλό παίρνεις σύνταξη;![]()
![]()

Η γραμμή είχε AIDS;αποτελούσε την οροθετική γραμμή

Copy - paste από Wikipedia αγαπητέ δεν φταίω εγώΠολύ μετά από εσένα!
Η γραμμή είχε AIDS;
Edit: ίσως να είναι εναλλακτική μορφή της λέξης "οριοθετική".
www.castelli-cycling.com
Πάνω κάτω είναι το ίδιο, καλά έκανες!!@bretsos
Δεν βρήκα το entrata στο υπερμεγέθες νουμερο μου οπότε παρήγγειλα αυτό
Castelli Cycling | Italian Cycling Clothing & Accessories
Born in Italy, Castelli has been the tailor for the cycling champions since 1876. Turn your kilometers of training into race results.www.castelli-cycling.com
Νομίζω και μόνο το ότι έχει kiss air2 pad, είναι εγγύηση.
Θα το φέρει σήμερα αύριο ο Αλέξανδρος και θα πάω για δοκιμή!
Με το μάτι τη βλέπω μια χαρά, για το πλάτος πρέπει να μετρηθεις, αλλιώς μη προβείς σε κάποια αγορά.Χρήστο η ρύθμιση στην σέλα βοήθησε πολύ. Απλά πιστεύω πως είναι λίγο μικρή για εμένα στο πλάτος. Ήταν 1 κλίκ σούζα, την πήγα 1 κλίκ κάτω, θα δοκιμάσω και σε οριζόντια θέση.
Δεν ξυριζω ούτε τα μούτρα ούτε τα πόδια...λεω και γω..ξυριστηκε ο Μπρετσος... και ξαναγυρισα να δω ποιος εκανε την αναρτηση..
μπραβο σε ολους..![]()
ειμαι αμουστακο μαιμουδι ακομα...Δεν ξυριζω ούτε τα μούτρα ούτε τα πόδια...![]()
Να φανταστώ ότι το ίδιο θα γίνεται σε λίγα χρόνια και με τη μέτρηση της πίεσης?![]()
![]()
Ποδηλάτης με τρίχες στα πόδια!!!Δεν ξυριζω ούτε τα μούτρα ούτε τα πόδια...![]()

ρε σεις γιαντα οι μισοί και βάλε ποδηλάτες στο δρόμο είναι γενειοφόροι;
σήμερα είδα ένα παλικάρι με καθρεφτάκι στο κράνος, μου είπε οτι βλέπει και γαμώ - θα το πάρω γιατί έχω τρελαθεί στο στρίψιμο
. ¨Ετσι είμαι συνήθως κάπου στο ενδιάμεσο, αξυρίστος αλλά όχι με κανονικά γένια! 
Πόσα βατ χάνουμε αν δεν ξυρίζουμε... τα πόδια;Αισθανόμουν ελαφριά ζαλάδα μετά το προπονητήριο και μέτρησα πίεση.
Είμαι πολύ ευαίσθητος στη ζέστη. Το καλοκαίρι γενικά υποφέρω.
View attachment 170909
Ποδηλάτης με τρίχες στα πόδια!!!
Να μου πεις εδώ τρως μπάμιες...![]()

Δεν τα ξυριζω από ιδεολογία...Ποδηλάτης με τρίχες στα πόδια!!!![]()
αρκετά άλλα εμένα δεν με νοιάζει γιατί ουτο συ άλλος βγάζω πολλά, ύστερα πάλι είναι αντιαισθητικο και δεν διακρίνεται και η γράμμωση... Τρίχες κατσαρές δλδ!!Πόσα βατ χάνουμε αν δεν ξυρίζουμε... τα πόδια;![]()

Όχι δεν κάνω κάτι, πρώτα πρέπει να σφίξουν οι κ@λοι, να χάσω και κάνα κιλό και βλέπουμε. Πάντως η σέλα που έχει το ποδήλατο είναι 132 αλλά το αφήνω για τον fitter το θέμα.Με το μάτι τη βλέπω μια χαρά, για το πλάτος πρέπει να μετρηθεις, αλλιώς μη προβείς σε κάποια αγορά.
Δεν νομίζω πως θες μεγαλύτερη από 143mm απλά πρέπει να συνηθίσεις, είναι πολύ νωρίς ακόμα... Κάνε υπομονή...
Εντάξει, αν κάποιος είναι ιδιαίτερα δασύτριχος, ίσως το χρειάζεται το ξυρισματάκι και στα πόδια, για τα βατ που χάνει! Αλλά δεν τρέχει τέτοια περίπτωση εδώ... αραιοτρίχης!Δεν τα ξυριζω από ιδεολογία...
αρκετά άλλα εμένα δεν με νοιάζει γιατί ουτο συ άλλος βγάζω πολλά, ύστερα πάλι είναι αντιαισθητικο και δεν διακρίνεται και η γράμμωση... Τρίχες κατσαρές δλδ!!
Και μια χαλαρή απογευματινή στα όρια του ύπνου![]()

Μου φαίνεται πολύ περίεργο η σέλα πρώτης τοποθέτησης να είναι 132mm...Όχι δεν κάνω κάτι, πρώτα πρέπει να σφίξουν οι κ@λοι, να χάσω και κάνα κιλό και βλέπουμε. Πάντως η σέλα που έχει το ποδήλατο είναι 132 αλλά το αφήνω για τον fitter το θέμα.
Σώτο, τρελαίνομαι να ξέρεις για ξυρισμενους γυαλιστερούς τυπάκους με πανάκριβα ποδηλατάκια και στολές να τους πατάω στο δρόμο... Είναι θα έλεγα βούτυρο στο ψωμί μου... Έχω ταπεινώσει αρκετούς στη παραλιακή και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί έχει γεμίσω ο χώρος με ψωνια-ψοφάλογαΕντάξει, αν κάποιος είναι ιδιαίτερα δασύτριχος, ίσως το χρειάζεται το ξυρισματάκι και στα πόδια, για τα βατ που χάνει! Αλλά δεν τρέχει τέτοια περίπτωση εδώ... αραιοτρίχης!![]()
![]()