bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.936
Μόνο στο βάρος υπάρχει διαφορά , η προφόρτιση γίνεται από ένα πλέον πιο σκληρό ελατήριο.
Και να τα δεις στην φώτο είναι εντελώς απίθανο - !!α-π-ί-θ-α-ν-ο!! - οι θέσεις να είναι ίδιες με τα πόδια σου/παπούτσια σου. Κανονικά, από εκεί που τα πήρες, έπρεπε να μετρήσουν το πέλμα σου και να βιδώσουν τα σχαράκια εκεί που πρέπει, βάσει της μέτρησης, όχι να το κάνεις εσύ στο περίπου. Στο bike fit θα το κάνουν, είναι μέρος της διαδικασίας, απλά μέχρι τότε, πρόσεχε. Στην παραμικρή ενόχληση στα γόνατα, σταματάς το ποδήλατο - προσωρινά, μέχρι το bike fit.Ωχ... όπου να ναι τα έχω βιδώσει... μήπως μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία τον πάτο από το παπούτσι σου να δω περίπου που τα έχεις? Έχω ψωνίσει ήδη τα μπλε για ανταλλακτικά αλλά θα πάω για φίτ από Σεπτέμβρη σίγουρα δεν πειράζω άλλα...
Δυστυχώς Γιώργο ίντερνετ όλες οι αγορές και πρόσβαση σε ποδηλατάδικο Αθήνα μόνο και από Φθινόπωρο...Και να τα δεις στην φώτο είναι εντελώς απίθανο - !!α-π-ί-θ-α-ν-ο!! - οι θέσεις να είναι ίδιες με τα πόδια σου/παπούτσια σου. Κανονικά, από εκεί που τα πήρες, έπρεπε να μετρήσουν το πέλμα σου και να βιδώσουν τα σχαράκια εκεί που πρέπει, βάσει της μέτρησης, όχι να το κάνεις εσύ στο περίπου. Στο bike fit θα το κάνουν, είναι μέρος της διαδικασίας, απλά μέχρι τότε, πρόσεχε. Στην παραμικρή ενόχληση στα γόνατα, σταματάς το ποδήλατο - προσωρινά, μέχρι το bike fit.
Με τέτοια ζέστη... Κάτσε μέσα!!Δυστυχώς Γιώργο ίντερνετ όλες οι αγορές και πρόσβαση σε ποδηλατάδικο Αθήνα μόνο και από Φθινόπωρο...
Ούφ αγχώθηκα τώρα... πάω για ποδήλατο![]()
Εδώ σαπάν ένα παπλωματάκι λεπτό το βράδυ το θέλεις... στο τσάκ για βροχή και 26 βαθμοί αυτή την στιγμή - βράδυ πέφτει 15-18. Μου βάλατε άγχος σήμερα και όλο ένιωθα κάτι στα γόνατα... τελικά αποφάσισα να κόψω απο το πρόγραμμα την δύσκολη ανηφόρα του 5,9% μέχρι το bike fit.Με τέτοια ζέστη... Κάτσε μέσα!!
Πριν λίγο επέστρεψα απ'τη δλειά καβαλα στο άλογο και σε απόσταση 10km ήπια 1 λίτρο νερό.
Εκεί σαπάν δεν έχτε ζέστη?
Εδώ σήμερα βράζει ο τόπος...![]()
Τσίμπα το από εδώΑυτό ψάχνω εσχάτως
Γιώργο μπορεί δεν ξέρω. Πάντω1 δεν με ενοχλεί έτσι όπως είναι αλλά πραγματικά δεν ξέρω για πέστε...Μήπως είναι και λιγο σφιχτά το κράνος;;; Και πολύ πίσω το βλέπω να δένει, δε θα πρεπε να είναι λίγο πιο μπροστά (προς το πηγούνι) τα λουρια
Οκ βγαίνει ο καθρέφτης, τώρα έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα, πηδάει η καδένα και αλλάζει ταχύτητα από μόνο του... το έκανε αρκετές φορές εχθές.Ούτε για αρχάριους ούτε για προχωρημένους κάνει αυτό που έβαλες Σάκη, αργά ή γρήγορα θα νιώσεις πως είναι το πιο άχρηστο αξεσουάρ.
Χωρις καθρέφτη έχω πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει πίσω μου, εκτός από δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.