Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.954
Μόνο στο βάρος υπάρχει διαφορά , η προφόρτιση γίνεται από ένα πλέον πιο σκληρό ελατήριο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.954
Έχω καιρό τώρα που το ψάχνω και το ταλαιπωρω με τη επιλογή παπουτσιού...
Είναι ένα θέμα γιατί οι κερατάδες ζητάνε ένα σκασμό παράδες για ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά μόνο στο ποδήλατο...
Φταίει βέβαια και το γεγονός πως έχει καλομάθει η γριά στα σύκα :biggrin:
Ήμουν ανάμεσα στη fizik infinito r1 και sidi sixty, τη specialized τη απεκλεισα γιατί έχει τσιμπήσει του παπά το @ρχίδι... :thumbsdown:

Εδώ είμαστε, θέλει προσοχή στα νούμερα η sidi γιατί έχει στενή γραμμή, στα αθλητικά παίζω 43 και στη sidi 44,5 ή αλλιώς 27,7cm με ψιλή κάλτσα.
2020-Sidi-Sixty-carbon-road-shoes_lightweight-high-performance-carbon-sole-road-bike-shoes-Sid...jpg

Reaction score
2.324
Το που ακριβώς βιδώνουν τα σχαράκια στο παπούτσι Χρήστο το βρίσκουμε στο bike fit ή είναι θέμα προσωπικό - πειραματισμοί?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.954
Ειναι μέρος του bike fit.
Σε μελλοντική αντικατάσταση όμως καλύτερα θα ήταν να το αναλάβει κάποιος που ξέρει για είναι πολύ εύκολο να πάρεις τα γόνατα στο χέρι.
Ειδικά εγώ που χρησιμοποιώ τα μπλε σχαρακια θέλει πολύ προσοχή γιατί έχουν μονό 2 μοίρες ανοχή, τα κίτρινα με τις 6 μοίρες συγχωρούν μικρολαθάκια, τα μπλε όχι.

Reaction score
2.324
Ωχ... όπου να ναι τα έχω βιδώσει... μήπως μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία τον πάτο από το παπούτσι σου να δω περίπου που τα έχεις? Έχω ψωνίσει ήδη τα μπλε για ανταλλακτικά αλλά θα πάω για φίτ από Σεπτέμβρη σίγουρα δεν πειράζω άλλα...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.487
Ωχ... όπου να ναι τα έχω βιδώσει... μήπως μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία τον πάτο από το παπούτσι σου να δω περίπου που τα έχεις? Έχω ψωνίσει ήδη τα μπλε για ανταλλακτικά αλλά θα πάω για φίτ από Σεπτέμβρη σίγουρα δεν πειράζω άλλα...
Και να τα δεις στην φώτο είναι εντελώς απίθανο - !!α-π-ί-θ-α-ν-ο!! - οι θέσεις να είναι ίδιες με τα πόδια σου/παπούτσια σου. Κανονικά, από εκεί που τα πήρες, έπρεπε να μετρήσουν το πέλμα σου και να βιδώσουν τα σχαράκια εκεί που πρέπει, βάσει της μέτρησης, όχι να το κάνεις εσύ στο περίπου. Στο bike fit θα το κάνουν, είναι μέρος της διαδικασίας, απλά μέχρι τότε, πρόσεχε. Στην παραμικρή ενόχληση στα γόνατα, σταματάς το ποδήλατο - προσωρινά, μέχρι το bike fit.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.954
Σάκη όπως ακριβώς τα είπε ο φίλος μας είναι, πρόσεχε γιατί δεν έχεις εμπειρία και ίσως δεν καταλάβεις έγκαιρα ότι πατάς λάθος, δεν σε παίρνει για πειράματα με αυτό το πράμα.
Θα στο πω και αλλιώς, δεν με εμπιστεύομαι να τα βάλω μόνος μου, ειδικά τα μπλε...

ΥΓ.
Πάρε και μια εικόνα, όπως είπαμε όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα...
IMG_20200727_144430.jpg

Last edited:

Reaction score
2.324
Και να τα δεις στην φώτο είναι εντελώς απίθανο - !!α-π-ί-θ-α-ν-ο!! - οι θέσεις να είναι ίδιες με τα πόδια σου/παπούτσια σου. Κανονικά, από εκεί που τα πήρες, έπρεπε να μετρήσουν το πέλμα σου και να βιδώσουν τα σχαράκια εκεί που πρέπει, βάσει της μέτρησης, όχι να το κάνεις εσύ στο περίπου. Στο bike fit θα το κάνουν, είναι μέρος της διαδικασίας, απλά μέχρι τότε, πρόσεχε. Στην παραμικρή ενόχληση στα γόνατα, σταματάς το ποδήλατο - προσωρινά, μέχρι το bike fit.
Δυστυχώς Γιώργο ίντερνετ όλες οι αγορές και πρόσβαση σε ποδηλατάδικο Αθήνα μόνο και από Φθινόπωρο...
Ούφ αγχώθηκα τώρα... πάω για ποδήλατο :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.954
Δυστυχώς Γιώργο ίντερνετ όλες οι αγορές και πρόσβαση σε ποδηλατάδικο Αθήνα μόνο και από Φθινόπωρο...
Ούφ αγχώθηκα τώρα... πάω για ποδήλατο :)
Με τέτοια ζέστη... Κάτσε μέσα!!
Πριν λίγο επέστρεψα απ'τη δλειά καβαλα στο άλογο και σε απόσταση 10km ήπια 1 λίτρο νερό.
Εκεί σαπάν δεν έχτε ζέστη?
Εδώ σήμερα βράζει ο τόπος... 🔥

Reaction score
2.324
Με τέτοια ζέστη... Κάτσε μέσα!!
Πριν λίγο επέστρεψα απ'τη δλειά καβαλα στο άλογο και σε απόσταση 10km ήπια 1 λίτρο νερό.
Εκεί σαπάν δεν έχτε ζέστη?
Εδώ σήμερα βράζει ο τόπος... 🔥
Εδώ σαπάν ένα παπλωματάκι λεπτό το βράδυ το θέλεις... στο τσάκ για βροχή και 26 βαθμοί αυτή την στιγμή - βράδυ πέφτει 15-18. Μου βάλατε άγχος σήμερα και όλο ένιωθα κάτι στα γόνατα... τελικά αποφάσισα να κόψω απο το πρόγραμμα την δύσκολη ανηφόρα του 5,9% μέχρι το bike fit.
Λιγότετα υψομετρικά λοιπόν στο πρόγραμμα και λίγο πιο γρήγορα.

Screenshot_20200727-201408_Strava.jpg

Αυτό είναι το καθρεφτάκι που έλεγα της zefal στα 10€ κάνει δουλειά - συμπεριφέρεται σαν τον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου οπότε δεν βλέπεις πόσο κοντά σε περνάνε αλλά έχεις εικόνα από πως κινείται περίπου ο άλλος από πρίν. Δεν τρέμει - κάνει δουλειά - θα τον κρατήσω, σαν αρχάριος τουλάχιστον.

20200727_175721.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.487
Ποτέ. Ω μη γένοιτο, έπεσες από το ποδήλατο, δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα συμπεριφερθεί η μαλακία. Κι αν σου καρφωθεί κάπου, τι κάνεις;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.954
Ούτε για αρχάριους ούτε για προχωρημένους κάνει αυτό που έβαλες Σάκη, αργά ή γρήγορα θα νιώσεις πως είναι το πιο άχρηστο αξεσουάρ.
Χωρις καθρέφτη έχω πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει πίσω μου, εκτός από δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Reaction score
1.040
Μήπως είναι και λιγο σφιχτά το κράνος;;; Και πολύ πίσω το βλέπω να δένει, δε θα πρεπε να είναι λίγο πιο μπροστά (προς το πηγούνι) τα λουρια

Reaction score
2.324
Μήπως είναι και λιγο σφιχτά το κράνος;;; Και πολύ πίσω το βλέπω να δένει, δε θα πρεπε να είναι λίγο πιο μπροστά (προς το πηγούνι) τα λουρια
Γιώργο μπορεί δεν ξέρω. Πάντω1 δεν με ενοχλεί έτσι όπως είναι αλλά πραγματικά δεν ξέρω για πέστε...
Ούτε για αρχάριους ούτε για προχωρημένους κάνει αυτό που έβαλες Σάκη, αργά ή γρήγορα θα νιώσεις πως είναι το πιο άχρηστο αξεσουάρ.
Χωρις καθρέφτη έχω πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει πίσω μου, εκτός από δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.
Οκ βγαίνει ο καθρέφτης, τώρα έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα, πηδάει η καδένα και αλλάζει ταχύτητα από μόνο του... το έκανε αρκετές φορές εχθές.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster