ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΒΙΣΑΙΤ

Status
Not open for further replies.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Τι γουστα με λες?
Εδώ παρεξηγήθηκαν κάτι ''αρκουδάκια'' πού ανέβαζε φωτό με την κορμάρα της η Αnnie....
πόσο κορμάρα δηλαδής?
πμ για να το δουν και οι υπόλοιποι :laugh:

Reaction score
3.628
Ακόμη απορώ κύριε @Γιάνννης γιατί συνεχίζεις να συμμετέχεις σ‘ ένα σάιτ που σε χαλάει! :headbang:

Και μη μου ξαναπείς ότι νοιάζεσαι γιατί αυτοί που νοιάζονται κάνουν μια φορά παρατήρηση

κι όχι συνέχεια προσπαθώντας να το φτιάξουν στα μέτρα τους!

Έλεος πια!

Λοιπόν, θα συνεχίσεις ή θες διαγραφή του λογαριασμού σου;
Δεν καταλαβες καθολου καλα.Το σαιτ δεν με χαλαει-καποια μελη του μονο τα οποια ειναι ελαχιστα αλλα μιλανε λες και βρισκονται στο καφενειο του χωριου τους,με τους υπολοιπους αμορφωτους βωμολοχους φιλους τους.Κανεις της ηγεσιας του φορουμ δεν τους βαζει χερι και με αυτον τον τροπο τους επικροτει.

Καταλαβες τωρα;

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Δεν καταλαβες καθολου καλα.Το σαιτ δεν με χαλαει-καποια μελη του μονο τα οποια ειναι ελαχιστα αλλα μιλανε λες και βρισκονται στο καφενειο του χωριου τους,με τους υπολοιπους αμορφωτους βωμολοχους φιλους τους.Κανεις της ηγεσιας του φορουμ δεν τους βαζει χερι και με αυτον τον τροπο τους επικροτει.

Καταλαβες τωρα;
και εξακολουθείς να απευθύνεσαι και να κρίνεις την ηγεσία ενός σάιτ που δεν σου πέφτει λόγος
και να χαρακτηρίζεις και μέλη
χάι σκορ θα κάνεις

Reaction score
2.803
Ποιός σε πείραξε εσένα πες μου και στράβωσες έτσι. Πες μου να τον μαλώσω.

Γνώμη σου! Όσοι ξενέρωσαν και δε γράφουν καλό σε μας κάνουν. Πρόβλημά τους.

Κάνεις, απλά τον τελευταίο καιρό δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων για αυτό δεν συμμετέχω, είμαι της άποψης πάντως πως αυτό το κλίμα ειρωνείας και εξυπνακισμού που καλλιεργείται (σε νήματα με συγκεκριμένη θεματολογία) αποτρέπει πολλούς από το να συμμετέχουν όμως δεν αφορά την δική μου περίπτωση γιατί αυτό το έχω καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό και το έχω αποδεχτεί δηλαδή είναι κάτι που θεωρείται κατεστημένο και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Επίσης, δεν είπα κάτι παραπάνω από αυτό που αναφέρει ο Αρβανιτάκης στη δεύτερη σελίδα όπως επίσης καταλαβαίνω γιατί ο Νταχάρης δεν κάνει και σε αυτόν την παρατήρηση... κανείς δεν θέλει να μείνει "άνεργος" σε τέτοιους καιρούς. :punish: :prankster:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Επίσης, δεν είπα κάτι παραπάνω από αυτό που αναφέρει ο Αρβανιτάκης στη δεύτερη σελίδα όπως επίσης καταλαβαίνω γιατί ο Νταχάρης δεν κάνει και σε αυτόν την παρατήρηση... κανείς δεν θέλει να μείνει "άνεργος" σε τέτοιους καιρούς. :punish: :prankster:
πότε? το 2014? Γη καλεί Άλφεε

Reaction score
11.743
Ποιά είναι ρε παιδιά, στείλτε link. Δε θυμάμαι ποιά είναι αυτή, το χαμό που είχε γίνει όμως τον θυμάμαι. Έψαξα πριν κάνα χρόνο και για κάποια ποστς από τότε, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Reaction score
2.803
πότε? το 2014?

Ναι, γιατί όχι;
Οι απόψεις δεν έχουν χρονικούς περιορισμούς. :p
Δεν το λέω για να σε ιντριγκάρω, δεν είναι και εύκολο κάποιος να είναι συντονιστής σε ένα φόρουμ.. ;)

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Δεν το λέω για να σε ιντριγκάρω,
αυτό τότε τι ήταν?
όπως επίσης καταλαβαίνω γιατί ο Νταχάρης δεν κάνει και σε αυτόν την παρατήρηση... κανείς δεν θέλει να μείνει "άνεργος" σε τέτοιους καιρούς. :punish: :prankster:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou