Marantz PM 351

Reaction score
3
Οκ κατάλαβα ευχαριστώ πολύ!
Εγώ σαν ρομαντικός με τα παλιά μηχανήματα θα σου έλεγα σε πρώτη φάση να μην τα πετάξεις σε πατάρι η κάδο..... Στα τετραγωνικά που έχεις θαύματα δεν γίνονται.... κοίτα μήπως σε αγγελίες βρεις κανένα πιο φτηνό ηχείο δεν είναι απαραίτητο να δώσεις 200 ευρώ ντε και καλά....κάνε και κανένα παζάρι..... κάτι μπορείς να βρεις από κάποιον που θέλει να κάνει χώρο στο σπίτι και τα σκοτώνει.....κοίτα μήπως βρεις και κανένα ηχείο της ίδιας χρονιάς
θα το κοιτάξω και αυτό έχεις δικιο

Reaction score
1
Μεταχειρισμένο δαπεδου (κολώνα) 8ωμικο με 91+ ευαισθησία θες.
Μίκρυνε τον ωφέλιμο χώρο ακρόασης περίπου στα 2 μέτρα. Το γνωστό ισόπλευρο τρίγωνο.

Reaction score
6.712
70 -80 € το πολύ....
Για το pc σου είναι άλλη κουβέντα
αυτά τι είναι? τι εννοείς άλλη κουβέντα ?
Audio spectrum τα είδα τυχαία σε αγγελία....δεν τα πουλάω εγώ μην παρεξηγηθω....αν θες στο μέλλον να ακούς μουσική από το pc πάρε μια ηχομπαρα όπως είπαν οι προλαλησαντες

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.357
Kαλύτερα ακουστικά , παρά αυτά .
την razer την έχω ακούσει :newrussian:
την κάτω την έβαλα συμβολικά :biggrin:

μακάρι να έδινε 200 ευρώ για ακουστικά(και με dolby atmos)...θα του έπεφταν τα σαγόνια
αλλά....:(

Reaction score
3
Μεταχειρισμένο δαπεδου (κολώνα) 8ωμικο με 91+ ευαισθησία θες.
Μίκρυνε τον ωφέλιμο χώρο ακρόασης περίπου στα 2 μέτρα. Το γνωστό ισόπλευρο τρίγωνο.
όσα δαπέδου έχω δει είναι πολλά βατ πάνω από 150. ο ενισχυτής λέει 50 στο κάθε κανάλι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
όσα δαπέδου έχω δει είναι πολλά βατ πάνω από 150. ο ενισχυτής λέει 50 στο κάθε κανάλι.
Δεν πειράζει.
Όσα βατ και να γράφει ένα ηχείο , δεν θα παίξει ούτε ένα παραπάνω απ΄ όσα του δώσει ο ενισχυτής.
Αυτό που πρέπει να σ ενδιαφέρει ειναι η ωμική αντίσταση και η ευαισθησία του ήχείου.

Reaction score
3
απλά δεν μπορώ να ακούω μουσική από το ίδιο μέρος που ακούω και το παιχνίδι, μου φαίνεται ενοχλητικό. Επίσης όπως είπα πριν θα μου άρεσε έτσι σαν έπιπλο να το έχω να βάλω και κανένα βυνιλιο από τον πατέρα μου που έχει κάποια ροκ εποχης. και που ξέρεις μπορεί να κατέχει η φάση και να πάρω κανένα μεταχειρισμένο. και θα μου άρεσε να βάζω ραδιόφωνο χωρίς να πρέπει να ανοίγω υπολογιστή.
Δεν πειράζει.
Όσα βατ και να γράφει ένα ηχείο , δεν θα παίξει ούτε ένα παραπάνω απ΄ όσα του δώσει ο ενισχυτής.
Αυτό που πρέπει να σ ενδιαφέρει ειναι η ωμική αντίσταση και η ευαισθησία του ήχείου.
νομίζω αυτή ήταν η απάντηση που έψαχνα από την αρχή. ευχαριστώ πολύ με κατατοπισες περισσοτερο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo