- Reaction score
- 10.659
Εγώ έβαλα μπαλάκια του τένις για να βγουν αφράτα τα παπλώματα. Δούλεψε. Τα αγκαθωτά στο σάιτ είναι ίδια με κάποια που μου έδωσε ο φυσιοθεραπευτής για μασάζ!
Εγώ έβαλα μπαλάκια του τένις για να βγουν αφράτα τα παπλώματα. Δούλεψε. Τα αγκαθωτά στο σάιτ είναι ίδια με κάποια που μου έδωσε ο φυσιοθεραπευτής για μασάζ!
Δεν κάνει μάναμ αυτό.Οχι , μιλάω για κλασσικό στεγνωτήριο ρούχων.
Αυτά που έχουν αντιστάσεις των 2kw 4kw.
Σωστά . Τα άλλα που λέτε , δεν τα ξέρω. Αντιλαμβάνομαι τι και πως το κάνουν , απλά δεν έχω ψαχτεί .Δεν κάνει μάναμ αυτό.
Με συμπιεστή μόνο να μαζεύει την υγρασία στο κεσεδάκι του και να μην καεί τίποτα.
Βασικά κερδίζεις γιατί το στεγνωτήριο σου μειώνει την χρήση του σίδερου που καίει τον πάτο του.
Επίσης αυτό που λες εσύ θέλει και αγωγό αέρα να στέλνει έξω την υγρασία.
Επειδή αυτό είναι μεγάλο και ακριβό, παίζει κάτι καλό, μικρότερο και κάτω από 500 να πάρω δώρο στη μάνα μου;Τα πάντα στεγνώνουμε εμείς στο στεγνωτήριο.
Αυτό είναι το στεγνωτήριο:
![]()
Samsung DV8000 Στεγνωτήριο ρουχων με αντλία θερμότητας
Samsung DV8000 Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας, 9 kgwww.samsung.com
Άρα λειτουργεί με την αρχή λειτουργίας του αφυγραντήρα που λειτουργεί με την αρχή λειτουργίας του air condition, σωστά;Αυτό είναι το στεγνωτήριο:
![]()
Samsung DV8000 Στεγνωτήριο ρουχων με αντλία θερμότητας
Samsung DV8000 Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας, 9 kgwww.samsung.com
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θεωρώ ότι εσύ που ξέρεις καλύτερα από εμένα, τα διάλεξες από μερικά διαφορετικά φτηνά και τα θεωρείς καλύτερα από τα υπόλοιπα. Θα προτείνω στην μητέρα και θα προχωρήσω.Στα 364 ευρώ: Candy CSO H8A2DE-S
![]()
Στεγνωτήρια: Συμπυκνωτή, Αντλίας Θερμότητας, εξαερισμού και εντοιχιζόμενα| Candy | Candy
Τα στεγνωτήρια Candy εγγυώνται μέγιστη άνεση με ελάχιστη προσπάθεια, και τέλειο στέγνωμα ρούχων χωρίς να τα καταστρέψετε. Μάθετε περισσότερα.www.candy.gr
Πιο πάνω, Pitsos WTP70008 στα 500 ευρώ.
![]()
WTP70008 Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας | Pitsos Οικιακές Συσκευές
WTP70008 Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας | Pitsos Οικιακές Συσκευέςwww.pitsos.gr
Τώρα μέχρι εδώ που φτάσαμε, δεν κάνεις λίγο υπομονή μέχρι τη Black Friday μπας και βγει τίποτα καλό; Έχει ένα ρίσκο βέβαια ότι μπορεί να περιμένεις και τελικά να μην βγει κάτι που να αξίζει, αλλά αν δεν το βιάζεσαι (ή η μάνα σου τέλος πάντων), μπορεί και να βγεις κερδισμένος.Επειδή αυτό είναι μεγάλο και ακριβό, παίζει κάτι καλό, μικρότερο και κάτω από 500 να πάρω δώρο στη μάνα μου;
Με αντλία θερμότητας και τα δύο (όχι συμπύκνωσης), ενεργειακής κλάσης Α++ και τα δύο και κάτω από 500 ευρώ.Ευχαριστώ για την απάντηση. Θεωρώ ότι εσύ που ξέρεις καλύτερα από εμένα, τα διάλεξες από μερικά διαφορετικά φτηνά και τα θεωρείς καλύτερα από τα υπόλοιπα. Θα προτείνω στην μητέρα και θα προχωρήσω.
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Μόλις έμαθα ότι θα μπει και ο πατέρας στο παιχνίδι, οπότε πιθανών το budget να αυξηθεί. Άλλα άμα καλυπτόμαστε με το Pitsos και τα πιο ακριβά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σημαντικό, θα το προχωρήσουμε.Με αντλία θερμότητας και τα δύο (όχι συμπύκνωσης), ενεργειακής κλάσης Α++ και τα δύο και κάτω από 500 ευρώ.
Εγώ θα έπαιρνα το Pitsos, λόγω μάρκας, και ευανάγνωστων ενδείξεων.
Πιστεύω το Pitsos είναι καλή επιλογή. Και επώνυμο και σε προσιτή τιμή.
Dual inverter όπως στα κλιματιστικά της χρησιμοποιεί η LG στο πιο πάνω μοντέλο:Άρα λειτουργεί με την αρχή λειτουργίας του αφυγραντήρα που λειτουργεί με την αρχή λειτουργίας του air condition, σωστά;
Καλός είναι και ο αφυγραντήρας. Δύο έχω.Ο αφυγραντηρας πάντως σου ανεβάζει και την θερμοκρασία 1με 2 βαθμούς στο χώρο, μιας και από το στοιχείο του βγάζει χλιαρό αέρα. Έτσι σε νορμάλ θερμοκρασία δεν θα χρειαστεί καλοριφέρ. Όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή δεν μπορεί να δουλέψει γιατί παγώνει το στοιχείο και κάνει συνέχεια απόψυξη.
Κρίμα, ήταν και Miele. Για να λες για κατανάλωση θα ήταν συμπύκνωσης και όχι με αντλία θερμότητας. Φαντάζομαι με ένα σύγχρονο LG όπως το πιο πάνω, θα ήταν διαφορετική σήμερα η εμπειρία σου.Πριν 14 χρονια ειχαμε αγορασει ενα στεγνωτηριο Miele 1300 €. Το χρησιμοποιησαμε καμμια 10αρια φορες.
Τσαλακωμενα , νωπα και ξεφτισμενα ρουχα .Οτι και να δοκιμασαμε τα ιδια . Ασε την καταναλωση . Ακομη το κλαιμε που το πηραμε ( ...και περισσοτερο κλαμα για το χωρο που πιανει ) .
Δεν το σκεφτομαι καν να δοκιμασω στεγνωτηριο ρουχων. Ο αφρυγραντηρας κανει μια χαρα αυτη τη δουλεια
Ναι, αν μπει υγρό το φίλτρο, το δυσκολεύει το μηχάνημα χωρίς λόγο.στεγνό καθάρισμα το φίλτρο
δευτερόλεπτα θέλει.
με το πλύσιμο το δυσκολεύεις χωρίς λόγο