bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.790
Τα θκάμ ρούχα θα έρθουν αύριο, τα ανακλαστηρια είναι για τους φλώρους 

Για αυτό τον λόγο έχω μαζί μου 2 σαμπρέλες, 2 τρόμπες (η μία δωρεάΛεβιεδες πλαστικούς και αυτα στη περίπτωση που είσαι άτυχος και ξανά πάθεις φούιτ.
Eγώ τελικά πήγα στο XS μοντέλο με 170 ύψος και ~80-81 inseem για να μαι σίγουρος.Ευχαριστώ
S
Όπως τα λες , το ίδιο στο άλλο χρώμα.
Ρουχαλάκια αύριο θα έρθουν , φωτογράφηση με αυτά δύσκολο γιατί το κορίτσι θα με κοροϊδεύει.
Η σέλα σε βολεύει στις 2 ώρες;
Θέλω και ψώνια , σαμπρελίτσα , τρομπίτσα , εργαλειάκια ,θηκούλα κινητού κλπ.
@bretsos
Απο σελες, τι θα προτεινες; Μιλαμε παντα για μια οικονομικη κατηγορια τιμης ετσι; Μη σκασουμε 150αρια για σελα. Αυτη τη στιγμη εχω μια specialized avatar expert. Δυστυχως ομως απο το Μαρτιο που εχω ξαναπιασει το ποδηλατο, δεν εχω καταφερει να αισθανθω ανετα πανω της, οπως αισθανομουν παλαιοτερα. Ισως να εχει πεσει η αποδοση της, δεν ξερω, αλλα σε οποια θεση και να τη βαλω, σε οποια κλιση, παντα εχω ενοχλησεις τυπου τσιμπηματων στα αχαμνα! Οχι πονους, ποτε δεν εχω πονεσει, ουτε εχω μεινει με πονους μετα την προπονηση-βολτα. Μονο τσιμπηματα κατα τη διαρκεια της βολτας, που ταιριαζουν με την περιοχη που εχει το κενο η σελα.
Μια σελα πομπε, χωρις κενα δηλαδη, οπως καποιες fizik, θα ηταν καλη επιλογη;
Κώστα άλλαξες παλουκόσελο και λαιμό τιμονιού?Προσωπικά την σέλα την άλλαξα σε bike fit που έκανα πρόσφατα - θα κοιτάξω σύντομα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου από την διαδικασία.
Οι αλλαγές που έγιναν:Κώστα άλλαξες παλουκόσελο και λαιμό τιμονιού?
Σε ευχαριστώ πολύ! και αν δεν μου τα έλεγες μπορεί ακόμα να έκανα βλακείες!Πήγες σε γιατρό για το γόνατο?
Δεν είναι που τα έβαλες μόνο λάθος αλλά πηγές και ανήφορο να πατήσεις.
Ένας του χώρου εκεί σακάτ ρε φουστη μου δεν υπάρχει για τα βασικά?
Περαστικά!
Έδωσα και 3€ για να έρθουν με dhl τα θκάμ γιαυτό.εμένα πάλι αύριο θα έρθει ...
ρε πστη μου μια ώρα διαφορά δεν είχαν οι παραγγελίες μας.
χρήστο προς τα μέρη μου έχεις να προτείνεις κανέναν;
Δεν πάει έτσι, για πολλά χρόνια βοηθάω να μείνει ανοιχτό το μαγαζί στο UK...και μένα dhl μάναμ με 3 ευρώ αλλά έτσι είναι , σε είδαν από τη φάτσα εσένα και σε ζμπρόγκξανε
παράγκες παντού