Ποδήλατο

Reaction score
572
Αύριο έχει λιώσιμο... Πως ψήθηκα ούτε που το κατάλαβα :roflmao:
350 χιλιόμετρα θα βγει για εμένα περίπου και 4.000+ υψομετρικά
Λίμνη Δόξα.
View attachment 182218

Αν δεν ξανά κάνω login, χάρηκα που τα είπαμε :lolsign:
Καλή επιτυχία δώσε πόνο! Αν σου τύχει κάνα απρόοπτο μιας και έρχεσαι από εδώ (χτυπά ξύλο) ενημέρωσε!
Ποοολυ δυνατός

Reaction score
20.696
Πυραυλοκίνητος (ή μπαμιακίνητος; )! Είδα και τις θέσεις σε κάποια segment στο strava, impressive! 🚴‍♂️ 8-) :drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.561
Ρε συ Χρήστο , τι σκατά έφαγες για να το κάνεις αυτό;
Πχιο μάναμ?

Αν εννοείς το 300άρι θέλει προγραμματισμό αλλιώς δεν θα βγει, θα μείνεις από καύσιμο και όταν συμβεί αυτό τελείωσαν όλα.
Τώρα όσον αφορά τη δική μου περίπτωση έκαψα σχετικά λίγες θερμίδες σε σχέση με άλλους της παρέας.
Ένα καλό πρωινό πλούσιο σε όλα, έκανα ένα πλιάτσικο σε ένα φούρνο στο Κιάτο και στη επιστροφή ακόμα ένα σε έναν άλλο φούρνο στη Νεμέα.
Μπανάνες, μπάρες και λοιπά γλυκατζούρια δεν καταναλωνω στις προπονήσεις.
Πάνε-έλα η βόλτα στοίχησε 15€ σε καύσιμα.
Νερό μπόλικο, σίγουρα πάνω από 10 λίτρα

Last edited:

Reaction score
25.328
Και από το βράδυ τίποτα;
Φτανει το καύσιμο του πρωινού και τα γιούρια στον φούρνο;
Από τα λίγα που ξέρω όταν σκοπεύεις να κάψεις σε μια μέρα 3 φορές τον μεταβολισμό σου πρέπει να υπάρχει επάρκεια από πριν ή κάτι αρκετά γρήγορο σε απόδοση την ώρα του αγώνα που από όσο ξέρω δεν μπορεί να είναι κάτι που βρίσκεις σε έναν τυπικό φούρνο (ζύμη , ψωμί κλπ)
Εδώ για το ένα τρίτο εξ αυτών δυσκολεύομαι με το φαι ημέρας. Μου κάνει εντύπωση ότι με 3 γεύματα έγινες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.561
Όταν γύρισα δεν Πεινούσα, ήμουν τόσο εξαντλημένος που το μόνο που ήθελα ήταν μια παγωμένη μπίρα.
Γενικά είμαι αργόστροφος τη ώρα της άσκησης χωρίς να ιδρώνω πολύ, δεν θα με δεις να σταζω ακόμα και μετά από πολύωρη ένταση.
Στη επιστροφή, κυρίως από Κόρινθο μέχρι Ελευσίνα έπαιζα από 70-100 παλμούς, γύρισα σε safe mode για να βγουν αβίαστα τα τελευταία 70km.
IMG_20201011_113658.jpg

Έφαγα μια καλή φλασιά στη κακία σκάλα στη επιστροφή και τη ανέβηκα όλη με δίσκο, φαίνεται στο γράφημα

Reaction score
25.328
μόλις ήρθαν (μαζί με ένα άλλο μικρότερο πακέτο)
μπορεί να τα δοκιμάσω το βράδυαν προλάβω

Reaction score
572
View attachment 182557

Πήρα λαμπιόνια σετάκι
Έχει και φρένο
Ανάβει και αυτόματα στα σκοτάδια (που σημαίνει βλάκα να το σβήνεις στην αποθήκη ή να αφήνεις το φως αναμμένο)
Έχω ακριβώς το ίδιο για πίσω και για μπροστα το buster 300.
Εξαιρετικά και τα δύο, δυστηχώς το πίσω δεν έχει flashing λειτουργία αλλά ειναι πολύ έντονο και έχει και την λειτουργία φρένου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός