Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.473
Είναι βασική η flashing Day Light λειτουργία κυρίως για τη μέρα.
Το θκόμ κωλοφωτάκι τη έχει και βγάζει μάτι σε μια ηλιόλουστη μέρα, πρέπει να αποσπάτε η προσοχή από οδηγούς που ασχολούνται με άλλα πράγματα εκτός της οδήγησης.

Πήγα τη αγαπημένη διαδρομή-ανάβαση σήμερα.
IMG_20201012_201942.jpg

Reaction score
2.324
Screenshot_20201012-203346_Strava.jpg
Βόλτα στο σούρουπο σήμερα με τα τελευταία 30 λεπτά σε απόλυτο σκοτάδι για να τεστάρω τα φώτα... απόλαυση να τρέχεις με 40-45 παρατεταμένη κατηφόρα μες την νύχτα... άλλαξα το στυλ προπόνησης, πλέον πάω με το cardio 140-160 σφύξεις και όσο βγεί και έτσι θα πάει για αρκετό διάστημα γιατί δεν έχω αερόβια καθόλου και όταν πιέζομαι ανεβάζω παλμούς σαν την πρώτη μου φορά με γκόμενα και χειρότερα.

20201012_193827.jpg

20201012_193910.jpg

20201012_203751.jpg

20201012_203808.jpg

Reaction score
408
Είναι βασική η flashing Day Light λειτουργία κυρίως για τη μέρα.
Το θκόμ κωλοφωτάκι τη έχει και βγάζει μάτι σε μια ηλιόλουστη μέρα, πρέπει να αποσπάτε η προσοχή από οδηγούς που ασχολούνται με άλλα πράγματα εκτός της οδήγησης.

Πήγα τη αγαπημένη διαδρομή-ανάβαση σήμερα.
View attachment 182585
wtf!!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.473
Ωραία τραπεζαρία!!
Το ριχτάρι στη πολυθρόνα από που το πήρες???

ΥΓ. Πάρε λίγο το κουτί από μπροστά να δω καλύτερα τις καρέκλες

Reaction score
25.288
Ωραία τραπεζαρία!!
Το ριχτάρι στη πολυθρόνα από που το πήρες???

ΥΓ. Πάρε λίγο το κουτί από μπροστά να δω καλύτερα τις καρέκλες
Καρέκλες φλαρακ είναι ωραίες αλλά δύσχρηστες μόνο με δύο χέρια σηκώνονται.
Το ριχτάρια το πήρε το κορίτσι , δεν ξέρω από που

IMG_20201012_220849.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.473
Γ@μησες!! :thumbsup:
Πανέμορφο σε κόκκινο, καλοπάτητο!!

Το μπροστά Quick release βάντο από αριστερά

Δες το rotesion του μπροστά τροχού, νομίζω τον έχεις βάλει ανάποδα

Last edited:

Reaction score
2.324
Ωραίο, με γειά και καλοτάξιδο. Σιγά σιγά θα μαζευτούμε καλή ομάδα έτσι όπως πάει. Κάνε και λογαριασμό στο strava.

Reaction score
25.288
Το λοιπόν το ζαμπό το πέικο

Διόρθωσα το quick release
Το rotation είναι σωστό
Τα ντεραγιεουρ αρύθμιστα
Τα φρένα ανάποδα - ζήτησα να το στείλουν με το μπροστά στη δεξιά μανέτα με λένε δεν μπορούν να το κάνουν για Ελλάδα λόγω κανονισμού.
Σκεφτόμουνα να τα αλλάξω σήμερα αλλά πολύς ο χαβαλές τύλιγε ξετύλιγε και είδα ότι στον σκελετό πάει γυμνή η ντίζα και λέω δε γαααα άσε μη δεν μπορώ να την ξαναπεράσω.
Έφαγα ήττα με τη βαλβίδα , καθότι μου πήρε χρόνο να καταλάβω ότι ξεβιδώνει το τσουτσουνάκι για να φουσκώσει.
Μεθαύριο θα το πάω στο πάρκο δω κοντά να συνηθίσω τις ταχύτητες και την αίσθηση και θα πάω σε ποδηλατάδικο να με σιαξει τα φρένα εκτός αν έχω κέφια μεθαύριο.
Δεν βγαίνω για βόλτα με τα φρένα ανάποδα σε καμιά περίπτωση.
Σοβαρή κατασκευή πάντως και το κόκκινο όσο να ναι δείχνει ωραίο αν και αγυάλιστο. (Ρε σεις η βαφή στα καρμπον παίρνει γυάλισμα ή θα γελάει ο κάθε πικραμένος βαζελος;)
Το ακροχιτωνιο στις ντίζες αν το ζεστάνω ανοίγει η να πάω να με πατήσουν δύο καινούρια αν αλλάξω μόνος μου δεξί αριστερό;
Η ταινία τιμονιού ξανατυλίγει ή είναι αυτοκόλλητη;
Την σέλα την κόβω στενή για την πατάρα μου , μέτρησα κόκαλα με χαρτόκουτο 120mm πόσο θα πρέπει να είναι πλάτος και σε πιο σημείο;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.473
Σέλα είσαι 143mm, τα φρένα άστα όπως είναι, θα τα μάθεις και θα καταλάβεις γιατί είναι το μπροστά αριστερά και δεξιά το πίσω.

Reaction score
25.288
δεν παίζει. από 5 χρονών έχω δεξί μπροστά. είναι το χέρι που ελέγχει την πέδηση με μικρομετρική ακρίβεια (τσσσσ!!) 37 χρόνια.
θα μπορούσα να αλλάξω όπως έχω μάθει να φρενάρω και με τα δύο πόδια , αλλά το θεωρώ επικίνδυνο για το δρόμο.
εντωμεταξύ , τα jersey ήταν να έρθουν παρασκευή και τελικά θα έρθουν μεθαύριο.
ανακλαστήρια να βάνω; μπρός πίσω και τροχούς;
για τα 86,71 :p
σας παρακαλώ κύριε τι μας περάσατε; σε κανα μήνα αυτές οι αποστάσεις θα είναι για μένα , όχι για τον χρήστο
(ρε γκέυ μου σε τι βούρκο μας έχει χώσει...)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας