- Reaction score
- 1.040
Πόσο να παει μια κασέτα για campagnolo veloce (2012); Έχω μια 11-25 και η αλήθεια είναι ότι ένα μεγαλύτερο πίσω γρανάζι θα με βοηθούσε πολύ. Νομίζω το ντεραγιε μου υποστηρίζει μέχρι 29αρι η 30αρι...
Υπολόγιζε κάτι σε 45€ για Veloce και φθάνει μέχρι 29 με short cage πίσω ντεραγιέ έχει 13-29 η συγκεκριμένη σειρά.Πόσο να παει μια κασέτα για campagnolo veloce (2012); Έχω μια 11-25 και η αλήθεια είναι ότι ένα μεγαλύτερο πίσω γρανάζι θα με βοηθούσε πολύ. Νομίζω το ντεραγιε μου υποστηρίζει μέχρι 29αρι η 30αρι...
Το ίδιο από την αρχή (διαφορετικό μόνο groupset, από 105 σε ultegra) 50-34.Με τι φύλα μπροστά Σώτο?
Για ντεραγιέ είχα επιλέξει όντως το Μ όταν άλλαξα groupset, η 105 είχε το S.Λογικά για 32 και 36 πίσω με standard μπροστα δισκοβραχίωνα θέλει και medium cage πίσω ντεραγιέ.
Δεν το σκέφτηκες ποτέ για 36-52?Το ίδιο από την αρχή (διαφορετικό μόνο groupset, από 105 σε ultegra) 50-34.
Για ντεραγιέ είχα επιλέξει όντως το Μ όταν άλλαξα groupset, η 105 είχε το S.
Εμένα που λείπουν μερικά...Ναι έχουμε, μια χαρά είναι τα μετ.
Κοίτα το manta ή το rivale, το manta ως προτεραιότητα.
Μήτσο ο κεφαλάς θα είναι κλειστός ως φυσικό κατάστημα μέχρι νεοτέρας...
Έχω να δηλώσω πως το πείραμα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Στροφάρω όπως παλιά, ένα δόντι μας έλειπε![]()
Στον 6700 ειχα 39 δισκο απο 7900, μια χαρα ταιριαζε και ο μεγαλος αλλα δεν τον εβαλα ποτε, με προλαβε η αλλαγη σε 8000Παρεμπιπτόντως, δεν είχα σκεφτεί αυτήν την περίπτωση, δηλαδή να μπορούν να χρησιμοποιηθούν φύλλα από 9100 ή και 7000 ίσως, στην ultegra 8000. Αλλά γιατί όχι, οπτικά τουλάχιστον είναι ίδιες, ίσως και σχεδιαστικά...
Χρηστάρα ευχαριστώ για την πληροφορία περί Κεφαλά. Θα περιμένω, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Ναι έχουμε, μια χαρά είναι τα μετ.
Κοίτα το manta ή το rivale, το manta ως προτεραιότητα.
Μήτσο ο κεφαλάς θα είναι κλειστός ως φυσικό κατάστημα μέχρι νεοτέρας...
Έχω να δηλώσω πως το πείραμα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Στροφάρω όπως παλιά, ένα δόντι μας έλειπε![]()
Στείλε τιμή και έφτασα. Βαριέμαι να περιμένω wiggle....εχω 25 ελαχιστα χρησιμοποιημενα, conti ultra sport.
ειμαι πολυ γρηγορος γιαυτό το λάστιχο ιγω και μη ειναι άχρηστα...
Ελατε να τα πάρετε!!
View attachment 186600