Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.505
Ευχαριστώ Γιώργη!

Άσε με όμως γιατί ακόμα δεν το έχω χωνέψει...
Ο πρώτος που θα κάνει αναφορά περί γυαλιστεροκωλοτούμπας θα τον έβρει μεγάλο κακό :biggrin:

Έχω ένα βραχίονα που κάθεται και ήδη έχει δρομολογηθεί για κατασκευή πινεζών... 🤣
Το Bryton τι θα το κάνεις;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.645
Ευχαριστώ Γιώργη!

Άσε με όμως γιατί ακόμα δεν το έχω χωνέψει...
Ο πρώτος που θα κάνει αναφορά περί γυαλιστεροκωλοτούμπας θα τον έβρει μεγάλο κακό :biggrin:
Ποινή διαγραφής όλων τον ποστ με μπάμιες μέχρι το τέλος του 2020

...και βλέπουμε... :tongue: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
Τον προσαρμογέα γιατί τον πήρες; Έχει δικιά του βάση μέσα στο πακέτο το garmin...
Τον βάλω στη λεπτεπίλεπτη και κομψή βάση του bryton, αυτό που έχει στο πακέτο είναι μια γκουμούτσα...
IMG_20201209_150327.jpg

Reaction score
25.505
μια πουταναφέραμε το θέμα με τις βάσεις του 530 , εμένα δε με βολεύει τόσο στην απόσταση που μπαίνει στο τιμόνι.
θα ήθελα μια πιο μακρύα βάση (άνετα 50mm μακρύτερη)
υποψιάζομαι οτι θα πρέπει να την δημιουργήσω...
Ελπίζω να είναι όπως τα λένε και όχι κανιβαλισμένο, τα ρέστα το έβαλα next Day παράδοση.
Πόσο είπαμε κάνει να έρθει πανάγο?
αύριο το απόγευμα, να το περιμένεις . υπάρχει πιθανότητα να είναι και μετά τις 2000 , παραδίδουν.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
μια πουταναφέραμε το θέμα με τις βάσεις του 530 , εμένα δε με βολεύει τόσο στην απόσταση που μπαίνει στο τιμόνι.
θα ήθελα μια πιο μακρύα βάση (άνετα 50mm μακρύτερη)
υποψιάζομαι οτι θα πρέπει να την δημιουργήσω...
Πως θα το κάνεις αυτό?
Υποψιάζομαι πως θα πρέπει να τα σκάσεις ...
Το Bryton ήταν 90mm, το garmin είναι 82mm άρα θα μου αφήνει περισσότερο χώρο για να χωράνε τα χοντρό δάχτυλά μου.
Έτσι το σκέφτηκα και πήρα τον προσαρμογέα

Reaction score
20.856
Ούτε εγώ έχω την δικιά του, έχω πάρει μία k-edge και έχω βάλει και μία βάση/αντάπτορα τύπου gopro από κάτω (όχι για κάμερα, αυτή πάει αλλού, αλλά στην αρχή για το powerpod και τώρα για το φακό).

IMG_0028.JPG
IMG_0029.JPG

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
Φτιάξε μπόλικες όταν βρεις χρόνο και αλουμίνιο να ρίξω σύρμα στους γυαλιστερούς... Χρυσές δλειές θα κάμεις :biggrin:

Τώρα σοβαρά, επειδή το έχω με τις κατασκευές δεν είναι τόσο εύκολο όσο το σκέφτεσαι, έχει πολύ δλειά, χρειάζονται εργαλεία και τρέχα γύρευε...

Reaction score
572
Αν υπάρχει μαζικο request μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια και να χρησιμοποιήσω έναν 3d printer ενός φίλου. Σίγουρα θα βγεί πολύ πιο οικονομικό απο 40άρι αλλά από ABS πλαστικό. Ανά τους καιρούς φτιάχνω χρήσιμους αντάπτορες (πχ για GoPro κλπ)

Reaction score
25.505
το καλό με το αλουμίνιο είναι οτι μπορείς να το κατεργαστέις με κοπτικά ξύλου σε πολύ καλό επίπεδο.
το άλλο καλό είναι οτι μπορείς να κολλήσεις με φλόγιστρο και ράβδο αλουμινοκόλλησης
δηλαδή με ένα ρουτεράκι μπορείς να το σκάψεις ή να το αντιγράψεις σε σημεία που θα έχεις φτιάξει μοντέλο από ξύλο.
μετά θέλει λεπτοδουλειά με dremel και λίμες κλπ.
δεν είναι για παραγωγή , μπορεί πχ να χάσεις 2 σκ για να το τελειώσεις...

Last edited:

Reaction score
20.856
Καλή φάση... αλλ
αυτή η specialized έχει ξεφύγει εντελώς...χιλιάρικο για ποδήλατο ισορροπίας...
Κάνουν και πλάκα στους υποψήφιους αγοραστές συν τοις άλλοις... :gamer: :geek:

" The Specialized Hotwalk Carbon maintains stable handling even at blazing-fast top speeds of 6 km/h. "

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik