Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.968
Γυαλιστεροφέρνει κι ο Χρήστος σιγά σιγά... :geek: :gamer:
Ευτυχώς όχι πάρα πολύ, για σκέψου να μου είχε γυαλίσει το 1030 plus... Θα έρχονταν με αναμμένες δάδες κόσμος και κοσμάκης να με κάψει σαν τη ζάν Ντάρκ με τόσα που έχω πει... :lolsign:

Σώτο αυτό που διαβάζω ως παράπονο για τα κουμπιά του 530, ότι δεν έχουν κλίκι αίσθηση αλλά περισσότερο με τζούφια αίσθηση μοιάζει, και ότι καμιά φορά θέλει παραπάνω από μια φορά για να πάρει τη εντολή, ισχύει?

Last edited:

Reaction score
25.503
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/NT5PiEMA3bb

Με περισσή υπερηφάνια σας παρουσιάζω την ανάβαση σε 3 λεπτά λιγότερο από την τελευταία φορά!

Για την κατηφόρα δυστυχώς την πατήσαμε , είχε πολλές στροφές που είχαν κρατήσει υγρασία οπότε κατέβηκα κυρία.

Reaction score
20.853
Ευτυχώς όχι πάρα πολύ, για σκέψου να μου είχε γυαλίσει το 1030 plus... Θα έρχονταν με αναμμένες δάδες κόσμος και κοσμάκης να με κάψει σαν τη ζάν Ντάρκ με τόσα που έχω πει... :lolsign:

Σώτο αυτό που διαβάζω ως παράπονο για τα κουμπιά του 530, ότι δεν έχουν κλίκι αίσθηση αλλά περισσότερο με τζούφια αίσθηση μοιάζει, και ότι καμιά φορά θέλει παραπάνω από μια φορά για να πάρει τη εντολή, ισχύει?
Κρείττον το σιγάν του λαλείν... :gamer: :geek:

Ναι, δεν είναι και η καλύτερη αίσθηση τα κουμπιά... Καμιά φορά θέλει και το δεύτερο πάτημα, συνήθως σε μένα στο παύση-στοπ, επειδή είναι και σε θέση που μπορεί να μην πάει σωστά το δάκτυλο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.968
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/NT5PiEMA3bb

Με περισσή υπερηφάνια σας παρουσιάζω την ανάβαση σε 3 λεπτά λιγότερο από την τελευταία φορά!

Για την κατηφόρα δυστυχώς την πατήσαμε , είχε πολλές στροφές που είχαν κρατήσει υγρασία οπότε κατέβηκα κυρία.
Καλά έκανες, είναι είπαμε πολύ επικίνδυνος ο Υμηττός ως κατάβαση ακόμα και ιδανικές να είναι οι συνθήκες.
3 λεπτά είναι σοβαρή διαφορά Παναγιώτ... Μπράβο!!

Reaction score
5.502
Το παλεύω κάνα χρόνο τώρα, έχω ένα μεγάλο κομμάτι με μπόλικα υψομετρικά 56 λεπτά, θέλω και απαιτώ να γίνει 54 λεπτά, άμα δεν το καταφέρω και σήμερα θα το παλέψω μέχρι να τα καταφέρω... Τέλος!
Τώρα είδα την προσπάθεια στο στραβάδ.
Την επόμενη το έχεις το kom ρε εργαλείο!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.968
Τώρα είδα την προσπάθεια στο στραβάδ.
Την επόμενη το έχεις το kom ρε εργαλείο!
Είναι δύσκολο πολύ Μήτσε, είναι πολύ δύσκολο αλλά έτσι πιστεύω και εγώ.
Με λίγο καλύτερη διαχείριση στις φουρκέτες και άμα δεν πετύχω κάνα αμάξι να με κόψει το ρυθμό θα τα καταφέρω.
Το είχα 56 και κάτι δευτερόλεπτα και κατάφερα σήμερα να ρίξω σχεδόν ένα λεπτό.
Πάντως μετά από μια τέτοια προπόνηση νιώθεις πάντα πιο δυνατός!!

IMG_20201208_215135.jpg

Reaction score
25.503
Το aeron που λέγαμε παρά πίσω είναι εξαιρετικό.
Ζεστό τόσο όσο , δεν ίδρωσα , δεν κρύωσα, απαλό , ελαστικό δεν ενοχλεί και μάλλον έχει εξαιρετικό ή τουλάχιστον πολύ καλό pad.
Από πάνω μπουφάν μπρετσου αλλά με προσθήκη mesh μακρύ . Δεν έμεινε ιδρώτας πάνω μου ούτε ζεστάθηκα περισσότερο από όσο πρέπει. Για τις συνθήκες νομίζω πέτυχα πολύ καλό συνδυασμό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.968
Παναγιώτ, πήρες δοκιμασμένα ρουχαλάκια, εννοείται πως θα δουλέψουν.
Το συγκεκριμένο jacket της northwave είναι για ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Το έχω δουλέψει κατασαρκα στους - 3 βαθμούς στο χιονισμένο Κισσαβο... Τανκς το μπουφανάκι

Reaction score
25.503
Για πείτε καλό το 530 garmin. 🤣 🤣 🤣
Για εκεί με βλέπω περισσότερο.
Θα απαντήσω επί τις ουσίας και δεν θα κράξω.
Έχει αυτό το θέμα με την εργονομία των πλήκτρων που ανέφερα στην αρχή και μια πολύ μέτρια οθόνη όσον αφορά τα χρώματα.
Κατά τα άλλα ότι πει ο Σωτήρης που έχει και εξοπλισμό που σε ενδιαφέρει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.968
Πάντως μέγα μαλαξία σε ένα κομπιουτεράκι που λειτουργεί μόνο με κουμπιά να μη το έχουν προσέξει, αυτά και ακόμα λίγα είναι που μου τη δίνουν στη garmin.
Υπό αυτές τις συνθήκες το 830 φαντάζει λίγο καλύτερο.
Θα δούμε...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.968
Αχά! Παρατηρώ ότι το φετινό Black Friday πήρε παράταση! :roflmao:

Εύγε νέε μου!

Welcome to the Garmin club!
Ευχαριστώ Γιώργη!

Άσε με όμως γιατί ακόμα δεν το έχω χωνέψει...
Ο πρώτος που θα κάνει αναφορά περί γυαλιστεροκωλοτούμπας θα τον έβρει μεγάλο κακό :biggrin:

Έχω ένα βραχίονα που κάθεται και ήδη έχει δρομολογηθεί για κατασκευή πινεζών... 🤣

Reaction score
281
Με γειά! Η απόλυτη χρησιμότητα του ηλεκτρικού για μένα είναι βουνό και μονοπάτι! Ωραίος, για πες τι αντοχή έχει η μπαταρία? Πόσα χλμ δηλαδή σε βγάζει? Επίσης πόσο ζυγίζει το αργαλείο?
Ευχαριστω :)

Αυτη την στιγμη ειναι 18.2 κιλα, το οποιο θα αυξηθει κανα μισοκιλο (περιμενω μια coil για πισω)
Με χρηση μονο στο eco (εχει eco - trail - boost) εκανα 24 χλμ σε 2ωρες και 10λεπτα, με 800 υψομετρικα, και εφαγε 31% μπαταρια.
Αλλη φορα, παλι μονο eco, πανω κατω ιδια χλμ και υψομετρικα και εφαγε 50% ομως

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo