Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καλή φάση... αλλ
Κάνουν και πλάκα στους υποψήφιους αγοραστές συν τοις άλλοις...![]()
" The Specialized Hotwalk Carbon maintains stable handling even at blazing-fast top speeds of 6 km/h. "
Το θέμα δεν είναι η πρόσβαση σε printer αλλά ποιός θα το σχεδιάσει...Πάντως, η ιδέα του @applesgr δεν είναι κακή. Εάν δυσκολευτεί, έχω κι εγώ πρόσβαση σε 3D printer και μπορώ να σας βολέψω.
Πολύ καλό εύρημα Σώτο. Για την δουλειά το υλικό (σκληρό πλαστικό) είναι μια χαρά για λίγα γραμμάρια...Εδώ έχει διάφορα έτοιμα σχέδια για αντίστοιχα mount, όποιος έχει 3d printer μπορεί να κάνει δοκιμές...
ΥΓ. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την "εκτύπωση", τι αντοχές έχει; Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ, και δεν έχω ιδέα για το θέμα...
Το Bryton τι θα το κάνεις;
Name the price mr glossy man...Θα το δώσω άμα πάνε όλα καλά με το garmin, και κανένας να μη το πάρει θα το βάλω σε άλλο ποδήλατο.
Δεν υπάρχει τιμή σε αυτό το κομμάτι, κουβαλάει αναμνήσεις, άπειρα χιλιόμετρα, μαγικές διαδρομές, στιγμές λύπης, απογοήτευση, κουβαλάει τις επιδόσεις μου, το άρωμά μου...Name the price mr glossy man...
Μία μέρα έλειψες και με το που έσκασες με έκανες να πέσω στα πατώματα, δεν τα ζητάνε έτσι αυτά...Και το άλλο θα το αγαπήσεις. Και θα ανέβεις και άλλο, σε εμπιστευομαστε!
Κάτι ξέρεις εσύ...(όπου να ναι σκάει)
Τι?(όπου να ναι σκάει)
Πχιός ήρθε?Άμα σκάσει θα το δούμε... τώρα μας έχει στην πρίζα!![]()
![]()