- Reaction score
- 20.884
Ρε αινίγματα που μας βάζει βραδιάτικο ο Παναγιώτης... 

Τόσο γρήγορα?Η μπορεί να σχεδίασε αυτό το τσουτσούνι για να βγαίνει το garmin παραέξω στο acad..τι σκ@τ@ μηχ μηχ είναι....
Εδώ Χρήστο μου θύμησες όταν είχα πάρει τηλ κάποτε σε αγγελία για ένα starlet glanza και εγώ να θέλω να του το κλείσω μόλις μου είπε τιμή και αυτός να ουρλιάζει και να κλαίει από μέσα και να λέει: Καταλαβαίνεις τι πάω να κάνω ρε φίλε? Πουλάω το παιδί μου ουάαααα... και ξανά πάλιΈχω έναν (μάλλον πολούς) γνωστούς που ότι πουλάνε προσπαθούν συνήθως με τέτοιες μαλαγανιές να πάρουν τις παράδες που έδωσαν πίσω.
Εντάξει όχι με τέτοιο τρόπο αλλά χρησιμοποιούν ελεεινά επιχειρήματα.
Μήτσο κάτσε να πάνε όλα καλά με το παλιό garmin που πήρα και θα σε ειδοποιήσω!
Ψεκάζει με fresh air?(πλησιάζει)
(έρχεται)
Ήθελε ηχογράφηση Σώτο σαν το άλλο με του μουλάρι, δεν περιγράφεται σου λέωΈπρεπε να του πεις ότι η πώληση παιδιών είναι παράνομη και τιμωρείται ως κακούργημα από το νόμο! Οπότε αν ήθελε να το δώσει, θα έπρεπε να κάνει μεγάλο σκόντο, για να μην κάνεις καταγγελία για αγοραπωλησία παιδιού!![]()
![]()
![]()
Τι να πω κι εγώ, ούτε καν πετάλια..Εν τω μεταξύ όλοι σκοράρανε μηχανάκια εγώ έφαγα ένα ωραιότατο refund σήμερα από τον βλάκα τον Άγγλο που είχα παραγγείλει το wahoo....
Τι να κάνω να επιμείνω για elemnt roam λέτε ή να πάω στο 530?
Το αγοράσαμε ταυτόχρονα 2-3 ήταν καλό deal για το Αγγλάκι - με το λίγο λιγότερο φπα και χωρίς μεταφορικά το πήρε 290εΤι έγινε, τα είχε δώσει όλα;
Btw, πλησιάζει και το νέο ετος, και δεν φαίνονται καλά τα πράγματα για deal για το Brexit! Λες να πλακώσουν μετά τα τελωνεία και οι φόροι; Πολύ το φοβάμαι από Αγγλία... Εκτός και αν βρουν κάποιο κόλπο από Ιρλανδία...
Ναι ρε wahoo θα πάρω, θα φτιάξω και την μακρύτερη βάση αλουμινίου που υπάρχει (μία τριανταδυάρα ναούμ) και θα τους δείξω εγώ τους γυαλιστερούςΤι να πω κι εγώ, ούτε καν πετάλια..
Εντάξει υπάρχουν και χειρότερα: τα τρελοκομεία της DHL γύρισαν την παραγγελία πίσω στο bike24
ψηφίζω wahoo. θα κάνεις τη διαφορά![]()
Λέγε ρε Πάνο και είμαι με τον αφρό ξυρίσματος στα χέρια...Άλλος για 530;
(Εντάξει μπορεί να αργήσει λίγο αλλά το βλέπω να σκάει)
Παναγιώτ, μας έσκασες...(Εντάξει μπορεί να αργήσει λίγο αλλά το βλέπω να σκάει)