Ποδήλατο

Reaction score
20.884
Παναγιώτη μη μας κρατάς σε αγωνία! Γιατί μέχρι να "σκάσει", θα έχουμε σκάσει εμείς! :roflmao: :geek: :gamer: :roflmao:

Reaction score
5.505
Η μπορεί να σχεδίασε αυτό το τσουτσούνι για να βγαίνει το garmin παραέξω στο acad..τι σκ@τ@ μηχ μηχ είναι....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.246
Παναγιώτ στείλε pm ή έστω τηλεφώνα...
Η μπορεί να σχεδίασε αυτό το τσουτσούνι για να βγαίνει το garmin παραέξω στο acad..τι σκ@τ@ μηχ μηχ είναι....
Τόσο γρήγορα?

MVIMG_20201209_213559.jpg
:roflmao: :roflmao:

Last edited:

Reaction score
2.324
:focus::focus::focus:...

Έχω έναν (μάλλον πολούς) γνωστούς που ότι πουλάνε προσπαθούν συνήθως με τέτοιες μαλαγανιές να πάρουν τις παράδες που έδωσαν πίσω.
Εντάξει όχι με τέτοιο τρόπο αλλά χρησιμοποιούν ελεεινά επιχειρήματα.

Μήτσο κάτσε να πάνε όλα καλά με το παλιό garmin που πήρα και θα σε ειδοποιήσω!
Εδώ Χρήστο μου θύμησες όταν είχα πάρει τηλ κάποτε σε αγγελία για ένα starlet glanza και εγώ να θέλω να του το κλείσω μόλις μου είπε τιμή και αυτός να ουρλιάζει και να κλαίει από μέσα και να λέει: Καταλαβαίνεις τι πάω να κάνω ρε φίλε? Πουλάω το παιδί μου ουάαααα... και ξανά πάλι 😂😂😂

Reaction score
20.884
Έπρεπε να του πεις ότι η πώληση παιδιών είναι παράνομη και τιμωρείται ως κακούργημα από το νόμο! Οπότε αν ήθελε να το δώσει, θα έπρεπε να κάνει μεγάλο σκόντο, για να μην κάνεις καταγγελία για αγοραπωλησία παιδιού! :gamer: :roflmao: :geek:

Reaction score
20.884
Στα φανάρια πρέπει να έχει κολλήσει πάντως, μεγάλη η καθυστέρηση του... ακόμα πλησιάζει; :rolleyes: :geek:

Reaction score
2.324
Έπρεπε να του πεις ότι η πώληση παιδιών είναι παράνομη και τιμωρείται ως κακούργημα από το νόμο! Οπότε αν ήθελε να το δώσει, θα έπρεπε να κάνει μεγάλο σκόντο, για να μην κάνεις καταγγελία για αγοραπωλησία παιδιού! :gamer: :roflmao: :geek:
Ήθελε ηχογράφηση Σώτο σαν το άλλο με του μουλάρι, δεν περιγράφεται σου λέω

Reaction score
2.324
Εν τω μεταξύ όλοι σκοράρανε μηχανάκια εγώ έφαγα ένα ωραιότατο refund σήμερα από τον βλάκα τον Άγγλο που είχα παραγγείλει το wahoo.... >:(
Τι να κάνω να επιμείνω για elemnt roam λέτε ή να πάω στο 530?

Reaction score
20.884
Τι έγινε, τα είχε δώσει όλα;

Btw, πλησιάζει και το νέο ετος, και δεν φαίνονται καλά τα πράγματα για deal για το Brexit! Λες να πλακώσουν μετά τα τελωνεία και οι φόροι; Πολύ το φοβάμαι από Αγγλία... Εκτός και αν βρουν κάποιο κόλπο από Ιρλανδία...

Reaction score
456
Εν τω μεταξύ όλοι σκοράρανε μηχανάκια εγώ έφαγα ένα ωραιότατο refund σήμερα από τον βλάκα τον Άγγλο που είχα παραγγείλει το wahoo.... >:(
Τι να κάνω να επιμείνω για elemnt roam λέτε ή να πάω στο 530?
Τι να πω κι εγώ, ούτε καν πετάλια.. :p

Εντάξει υπάρχουν και χειρότερα: τα τρελοκομεία της DHL γύρισαν την παραγγελία πίσω στο bike24 :headbang:

ψηφίζω wahoo. θα κάνεις τη διαφορά :lolsign:

Reaction score
2.324
:whistling:
Τι έγινε, τα είχε δώσει όλα;

Btw, πλησιάζει και το νέο ετος, και δεν φαίνονται καλά τα πράγματα για deal για το Brexit! Λες να πλακώσουν μετά τα τελωνεία και οι φόροι; Πολύ το φοβάμαι από Αγγλία... Εκτός και αν βρουν κάποιο κόλπο από Ιρλανδία...
Το αγοράσαμε ταυτόχρονα 2-3 ήταν καλό deal για το Αγγλάκι - με το λίγο λιγότερο φπα και χωρίς μεταφορικά το πήρε 290ε

Reaction score
2.324
Τι να πω κι εγώ, ούτε καν πετάλια.. :p

Εντάξει υπάρχουν και χειρότερα: τα τρελοκομεία της DHL γύρισαν την παραγγελία πίσω στο bike24 :headbang:

ψηφίζω wahoo. θα κάνεις τη διαφορά :lolsign:
Ναι ρε wahoo θα πάρω, θα φτιάξω και την μακρύτερη βάση αλουμινίου που υπάρχει (μία τριανταδυάρα ναούμ) και θα τους δείξω εγώ τους γυαλιστερούς

Να ένα armboard από αλουμίνιο φτιαγμένο απ τα χεράκια μου να μην λέτε δλδ...

20201209_224005.jpg

Άλλος για 530;

(Εντάξει μπορεί να αργήσει λίγο αλλά το βλέπω να σκάει)
Λέγε ρε Πάνο και είμαι με τον αφρό ξυρίσματος στα χέρια...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.246
(Εντάξει μπορεί να αργήσει λίγο αλλά το βλέπω να σκάει)
Παναγιώτ, μας έσκασες... :headbang:

Πάντως η ιδέα με το καροτάκι δεν κακή, θεωρώ πως για μια βδομάδα θα προσφέρει ικανοποιητική στήριξη, μετά θα μαραθεί και θα πρέπει να αντικατασταθεί :lolsign:

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas