- Reaction score
- 1.000
Παιδες για Κυριακη το ψηνω για βολτα παρεα. Διπλα ειμαστε! Αν παιζει θεμα να φαμε κανα προστιμο που θα μαστε πανω απο 2 το αφηνουμε αλλη φορα.
744χλμ μωρέ.. τι ψυχή έχουν;Έλα Βαγγο, άμα δεν μας βγει σε βόλτα να το γυρίσουμε σε πρέφα...
Μπέρδεψα τα ονόματα.744χλμ μωρέ.. τι ψυχή έχουν;![]()
![]()
Ναι θα ερθω. Σημερα εκανα μια 50αρα βολτα, αλλα το εχω. Λεπτομερειες για που θα βρεθουμε με πανκροκ, μιτσουμπαε ας γινουν με πμΚαι σχαράκια και gps και απ' όλα έχει η Μήτσος πλέον!!
@pelopis85 θα είσαι αύριο μαζί μας?
Παναγιώτ να αλλάζαμε αύριο τη ώρα σε πιο πρωινή (09:00) και το προορισμό σε πιο φλαταδούρα για το καλό όλων?
Πχ να έρθετε να βρεθούμε όλοι μαζί στο Τροκαντερό ή άμα θέλετε να κατεβείτε από βουλιαγμένη και να βρεθούμε στο τέλος της (καβούρι)
Να συνεχίσουμε έως Βάρκιζα και ανάλογα πως θα ήμαστε ή συνεχίζουμε λίγο παρακάτω ή επιστροφή?
νάτο , έσκασε !και gps και απ' όλα έχει η Μήτσος πλέον!!
ναι και αμα αντέξουμε ανεβαίνουμε απο Λαυρίου-Ραφηνα, παίρνουμε το καράβι και πάμε και μια Εύβοια να τη οργώσουμε...θα είναι Βάρκιζα, θα είναι Λαγονήσι, θα είναι Παλαιά Φώκαια, θα είναι Σούνιο, θα είναι Λαύριο...όσο αντέξουμε τέλοσπάντων.
Πώς μου ξέφυγε αυτό;ναι και αμα αντέξουμε ανεβαίνουμε απο Λαυρίου-Ραφηνα, παίρνουμε το καράβι και πάμε και μια Εύβοια να τη οργώσουμε...
Εμείς θα κατέβουμε παρέα. Τι ώρα να είμαι juicy Grill;;;ωραία έκλεισε, 0900+ στο περίπτερο τροκαντερού ναουμ .
Όταν χωρίσαμε ήμασταν όλοι εν ζωή, αργότερα δεν ξέρω...Μπράβο ρε!
Ζείτε όλοι;
@bretsos χθες το πρωί κατά τις 10:30 μήπως ανέβαινες τη Λαυρίου, ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ Κουβαρά/Μαρκοπούλου;