- Μηνύματα
- 1.329
- Reaction score
- 2.324
Για να μην παρεξηγηθώ γέλασα για το 7:16 το πρωί που έγινε η δημοσίευση...Μα, αυτός ο @ASilver που ήταν να σχεδιάσει jerseys για το AVsite cycling club, πού χάθηκε;![]()
Για να μην παρεξηγηθώ γέλασα για το 7:16 το πρωί που έγινε η δημοσίευση...Μα, αυτός ο @ASilver που ήταν να σχεδιάσει jerseys για το AVsite cycling club, πού χάθηκε;![]()
το οποίο VO2max υπολογίζεται στο τρέξιμο με χρήση ζώνης (έχω) ή στο ποδήλατο με χρήση ζώνης ΚΑΙ βατόμετρου.How Is My FTP Estimate Determined by My Device?
Garmin devices take your user profile information from the initial setup to estimate your FTP. From there, once you have established a VO2 Max Estimate, that value will be used to determine your FTP Estimate.
For the most accurate value, you can conduct an FTP test using a paired power meter and heart rate monitor.
For instructions for performing an FTP test, refer to your Owner's Manual.
όχι θα πάρω.Μη πάρεις τίποτα Παναγιώτ, είναι μικρό το χρονικό διάστημα και πολύ λίγες οι προπονήσεις ώστε να δεις αποτέλεσμα.
νομίζω ότι το πέτυχες.Αφού είσαι αριθμολάγνος
Δυστυχώς garmin, strava κλπ εξαρτώνται από τους αισθητήρες για να καταγράψουν σωστά. Πχ καταγραφή από κινητό vs καταγραφή από ρολόι με αισθητήρα cadence στην ίδια ανάβαση:κάθομαι και απορώ πωςζντονμπουτζο έχω ξεκωλιαστεί στα καρδιοτέτοια και έχω το ίδιο ftp από το σεπτέμβρη.
What Is the Functional Threshold Power Feature on My Garmin Device? | Garmin Support
το οποίο VO2max υπολογίζεται στο τρέξιμο με χρήση ζώνης (έχω) ή στο ποδήλατο με χρήση ζώνης ΚΑΙ βατόμετρου.
άρα ή θα πάρω βατόμετρο (που έχεις μπλέξει γιέ μου) ή θα τρέχω ένα μισαωράκι μιόντας να υπολογίσει VO2max και να υπολογίσει από αυτό το FTP.
αντεσταδιαλα χριστουγεννιάτικα
Καλά εσύ μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες...Να πάρεις .
Αφού είσαι αριθμολάγνος![]()
.
Εγώ περασα πρόγραμμα απεξάρτησης, τίποτα δεν έχω.
Το κινητό με spotify & strava στην τσέπη έτσι για το αρχείο.
Κάτσε καλά γιατί ο Γαλαξίας που τις ψωνίζεις ξεκίνησε από Λαμία με το πρώτο του σουπερμάρκετ 500 μέτρα από το σπίτι μου... Εξ αιτίας του δε, η πόλη έχει volley, basket και ποδόσφαιρο.Το μυστικό δεν είναι στα κομπιουτερακια, στα παπούτσια, τα πεντάλ...
Αλλού είναι κύριοι!
Μπορεί σε κάνα 2 χρόνια η Λαμία να έχει πρωταθλητή Ελλάδος στη ποδηλασία... Πχιός ξέρει...Εξ αιτίας του δε, η πόλη έχει volley, basket και ποδόσφαιρο.