Ποδήλατο

Reaction score
2.324
Stage 4 είχε αυτή την ανηφόρα 1ης κατηγορίας μικρής όμως διάρκειας αλλά στο 170 χιλιόμετρο...

stage 4.jpg

Την οποία και πάνε με 25 χιλ/ώρα (στο 170 χιλιόμετρο με κάθε μέρα ποδηλασία)

stage 4 2.jpg

Ενώ στο σπρίντ τερματισμού κερδίζει ο Πρίμος Ρόγκλιτς με μισή ρόδα που μάλλον θα είναι ο επόμενος και βελτιωμένος Σαγκάν.
Το παλουκάρι αυτό μέχρι το 2015 δεν είχε ιδέα από ποδήλατο και ήταν άλτης σκιέρ ενώ μέσα σε 2 χρόνια μπήκε σε επαγγελματική ομάδα world tour και δήλωσε ότι σε 5 χρόνια θα έχει κερδίσει το Tour de France...

benett stage 5.jpg

Ο Σάμ Μπένετ από την άλλη κερδίζει την 3η θέση και μερικά δεύτερα από τον Σαγκάν και του παίρνει την πράσινη φανέλλα. Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο Σαγκάν ξέρει ότι δεν πρέπει να χάσει από τον Μπένετ και το να πατήσεις τον Πέτερ δεν είναι εύκολο.
Ο τρόπος δε που το κάνεις είναι παρανοικός δηλαδή το άτομο πατάει 67 χιλ/ώρα και τον Σαγκάν μαζί έχοντας τα χέρια του στα hoods σε όλη την διάρκεια του σπρίντ!!!

InkedSam Benett 2_LI.jpg

΄Μέχρι εδώ έχω δεί... τα υπόλοιπα στις επόμενες ημέρες

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
Stage 4 είχε αυτή την ανηφόρα 1ης κατηγορίας μικρής όμως διάρκειας αλλά στο 170 χιλιόμετρο...

View attachment 193951

Την οποία και πάνε με 25 χιλ/ώρα (στο 170 χιλιόμετρο με κάθε μέρα ποδηλασία)

View attachment 193952

Ενώ στο σπρίντ τερματισμού κερδίζει ο Πρίμος Ρόγκλιτς με μισή ρόδα που μάλλον θα είναι ο επόμενος και βελτιωμένος Σαγκάν.
Το παλουκάρι αυτό μέχρι το 2015 δεν είχε ιδέα από ποδήλατο και ήταν άλτης σκιέρ ενώ μέσα σε 2 χρόνια μπήκε σε επαγγελματική ομάδα world tour και δήλωσε ότι σε 5 χρόνια θα έχει κερδίσει το Tour de France...

View attachment 193953

Ο Σάμ Μπένετ από την άλλη κερδίζει την 3η θέση και μερικά δεύτερα από τον Σαγκάν και του παίρνει την πράσινη φανέλλα. Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο Σαγκάν ξέρει ότι δεν πρέπει να χάσει από τον Μπένετ και το να πατήσεις τον Πέτερ δεν είναι εύκολο.
Ο τρόπος δε που το κάνεις είναι παρανοικός δηλαδή το άτομο πατάει 67 χιλ/ώρα και τον Σαγκάν μαζί έχοντας τα χέρια του στα hoods σε όλη την διάρκεια του σπρίντ!!!

View attachment 193954
΄Μέχρι εδώ έχω δεί... τα υπόλοιπα στις επόμενες ημέρες

Μία διευκρίνηση για τον Roglic. Είναι 31 ετών και άρχισε την ποδηλασία το 2012, πριν 8 χρόνια δηλαδή, σε ηλικία 22+.
Ναι μεν είχε αγωνιστική ιστορία στα άλματα σκι, αλλά στο πρώτο του εργαστηριακό τεστ στο ποδήλατο βρέθηκε με VO2max 82...
Σήμερα μπορεί να έχει περάσει το 90, γι' αυτό και έχει τέτοια απόδοση στους Μεγάλους Γύρους.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Αμάν βρε, βαλτε και τίποτα σε mountain να γουστάρουμε :download:

Σήμερα εκανα τη πρώτη βόλτα με το diy ηλεκτρολυτικό ύδωρ μου. Καλοοοοο :wink:

Αν Σάββατο δεν πάω στο βουνό μια ανάβαση περίεργη που μαγειρεύεται με κάτι φίλους, θα σας ακολουθήσω έστω και στενάζώντας!!

Reaction score
5.502

Ψήνομαι για καρμπον πηρουνι αλλά δεν ξέρω τι θα κερδίσω αν το κάνω... @ASilver αξίζει?

Καλά ρε pankrok τι κάνεις από τις 5:20 ξύπνιος? Διαδρομές βγάζεις?

Reaction score
5.502
Λογικά πρωί. Παίζει ένα σενάριο για Μαλακάσα να συναντήσω bretso για special καφέ.
Αν δεν κάτσει λέω να κάνω πάλι το 40αρι το προχθεσινό εκάλη δροσιά πεντέλη χαλάνδρι ή 55αρι εκάλη δροσια πεντέλη νέα μάκρη και επιστροφή Μαραθώνος...
Τελικά με τη βρόχα που ρίχνει παίζει καφές και άραγμα καναπε....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.118
Τελικά με τη βρόχα που ρίχνει παίζει καφές και άραγμα καναπε....
Μαλακάσα ειδικά Μήτσο έχει πάντα αλλόκοτο καιρό, θα ανοίξει ο καιρός αργότερα πάντως.
Το ντεραγιέ που έβρισκε το έσιαξες?
Όσο για το πάν κάτ είναι επειδή οι σκελετοί αυτοί όταν μεσουρανούσαν είχαν κάτι τεράστια φύλα στους δισκοβραχίονες, αφού δεν έχς πρόβλημα άστο ετσά!

Reaction score
5.502
Μαλακάσα ειδικά Μήτσο έχει πάντα αλλόκοτο καιρό, θα ανοίξει ο καιρός αργότερα πάντως.
Το ντεραγιέ που έβρισκε το έσιαξες?
Όσο για το πάν κάτ είναι επειδή οι σκελετοί αυτοί όταν μεσουρανούσαν είχαν κάτι τεράστια φύλα στους δισκοβραχίονες, αφού δεν έχς πρόβλημα άστο ετσά!
Κάτι πάλεψα αλλά δε νομίζω να το γλυτώσουμε το δαχτυλίδι το spacer το πως διαολοτολενε...
Είναι κάτω κάτω και δεν πάει παρακάτω οπότε, αφού δουλεύει το αφήνω έτσι...

Και μιας που το είπα έτσι τραγουδιστά, θυμήθηκα αυτό απο το Μητσάρα!

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.287
Για να ακούσουμε στόχους για το 2021 !!!

Προσωπικά ελπίζοντας ότι δεν θα έχω άλλα μπρος πίσω με κάτι θεματάκια υγείας βάζω στόχο τα 5.000 χλμ. και το πιο σημαντικό για μένα να βγάλω μια μέση ωριαία στα 30χλμ.
Το οποίο σημαίνει ότι το αριστερό μου ποδαράκι να αρχίσει να γίνεται φυσιολογικό.

Επόμενος.

Reaction score
5.502
Για να ακούσουμε στόχους για το 2021 !!!

Προσωπικά ελπίζοντας ότι δεν θα έχω άλλα μπρος πίσω με κάτι θεματάκια υγείας βάζω στόχο τα 5.000 χλμ. και το πιο σημαντικό για μένα να βγάλω μια μέση ωριαία στα 30χλμ.
Το οποίο σημαίνει ότι το αριστερό μου ποδαράκι να αρχίσει να γίνεται φυσιολογικό.

Επόμενος.
Ωραίο post.
Προσωπικά θέλω να κάνω μια κατοστάρα σε μια βόλτα και να μην τραυματιστώ το 2021...
Shepherd είσαι στο strava group?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.118
Θα βάλω 20.000 για να κάνω 16.000.
Φέτο ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα, με πολλά προβλήματα υγείας, με πόνους που δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.
Δεν το έβαλα κάτω, δεν αφήνω να με πάρει από κάτω τίποτα.
Για φέτο αυτά και είμαι και πολύ ευχαριστημένος!!

IMG_20201231_123623.jpg

Του χρόνου καλά να είμαστε, περισσότερα και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.287
Ωραίο post.
Προσωπικά θέλω να κάνω μια κατοστάρα σε μια βόλτα και να μην τραυματιστώ το 2021...
Shepherd είσαι στο strava group?
Ναι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv