Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

Μηνύματα
175
Reaction score
146
Και ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα από τον Παναθηναικό, να γίνουμε Ολυμπιακοί όλοι δλδ?
Εντάξει, δεν παίζει.. καταλαβαίνετε τι εννοώ!

Επίσης... 100000 euro (ή λίγα λέω?) vs 1000-1200? FAIR ENOUGH!
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Ναι έχει, να τα βάλω εκεί δηλαδή?
Υπόψιν ότι τον πήρα αυτόν τον ενισχυτάκο επειδή ήθελα να ακούσω πρώτη φορά λαμπάτο, για δοκιμή και για πείραμα, και εκτίμησα - μου άρεσαν κάποια πράγματα που δεν έχω ακούσει από transistor.
Εννοείται ότι έχω και τον Yamaha standby - δεν κολλάω.. έχω ποικιλία :biggrin:
Να το δοκιμάσεις εκεί οπωσδήποτε και δεν χρειάζεται να νιώθουμε ενοχές για ό,τι μας αρέσει και μας χαλαρώνει - εφόσον δεν θα ήταν βλαβερό για την υγεία μας εννοείται.
 

Μηνύματα
175
Reaction score
146
Να το δοκιμάσεις εκεί οπωσδήποτε και δεν χρειάζεται να νιώθουμε ενοχές για ό,τι μας αρέσει και μας χαλαρώνει - εφόσον δεν θα ήταν βλαβερό για την υγεία μας εννοείται.
Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το δοκιμάσω!

Όχι ρε .. τι ενοχές? Σιγά μην νιώθει κάποιος ενοχές για κάτι που του αρέσει - αυτό θα ήταν θλιβερό - εφόσον δεν κάνει κακό σε κάποιον άλλον, (..και αν θέλει να κάνει κακό στην υγεία του, εις γνώση του, με γεια του με χαρά του)
 

Μηνύματα
7.271
Reaction score
11.820
Και ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα από τον Παναθηναικό, να γίνουμε Ολυμπιακοί όλοι δλδ?
Εντάξει, δεν παίζει.. καταλαβαίνετε τι εννοώ!

Επίσης... 100000 euro (ή λίγα λέω?) vs 1000-1200? FAIR ENOUGH!
Το ζήτημα δεν είναι η ομάδα, αλλά το άθλημα. Να επιλέξουμε δηλαδή αν μας αρέσει το ποδόσφαιρο ή οι ρακέτες στη παραλία.
Το θέμα επίσης δεν είναι γύρω απο το ποσό που θα διαθέσει κανείς, αλλά πόσο αυτό θα πιάσει τόπο. Και για να πιάσει τόπο, πρέπει να υπάρχει κάποια γνώση κατά το χτίσιμο του συστήματος, αυτή που προσφέρουν οι προλαλήσαντες δηλαδή.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.398
Reaction score
125.562
Με το μέλι τίποτα;
Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το δοκιμάσω!
Εδώ δοκίμασε να συμμετέχεις. Τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν κάτι σημαντικό, κερδίζεις εδώ, χάνεις αλλού (βολτ - αμπέρ).

 

Μηνύματα
12.854
Reaction score
10.072
Καλά, ας το γράψω πιο ολοκληρωμένα, πληρέστερα. Η θέση των πικάπ με τροχαλία είναι στα σκουπίδια, μαζί με τις κεφαλές που έχουν σφαιρική ακίδα, τη ζάχαρη, το μέλι, το σιρόπι αγαύης, τη μπύρα, τη μαργαρίνη, το soft βούτυρο και όλα τα σπορέλαια.-
Σε όλα μαζί σου Κώστα μου, αλλά το μέλι; ΤΟ ΜΕΛΙ; Τί φταίει το μέλι;
 

Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Escape επετρεψε και την δικη μου αποψη.
Αν αγαπας τη μουσικη και το ηχοσυστημα δεν το εχεις για διαγωνισμο ποιοτητας - πιστοτητας τοτε ακους οτι σε ικανοποιει περισσοτερο. Κι εδω επεισερχεται και ο θεμα του προσωπικου γουστου.

Να το θεσω και λιγο πιο απλα. Το χειμωνα περνουμε μια χοντρη μπλουζα να μας προφυλαξει απ το κρυο. Ομως περνουμε οποιαδηποτε χοντρη μπλουζα η κοιταζουμε κι αν μας αρεσουν τα χρωματα και σχεδια? Τα τελευταια δεν εχουν σχεση με την αναγκαιοτητα προφυλαξης του κρυου. Μπορει ομως να χρυσοπληρωσουμε το σχεδιο και τα καλης ποιοτητας χρωματα.

Ετσι και στη μουσικη. Απολαμβανουμε τη μουσικη πχ με πικαπ, λυχνιες και ενα ζευγος ηχειων με υψηλη ευαισθησια. Παντα υπαρχουν και καλυτερα (αντιπαρερχομαι το θεμα τιμης). Ομως καπου βαζουμε κι ενα στοπ. Αφου το χαιρομαι αυτο που εχω και δεν εχω σκοπο να συμμετεχω με το ηχοσυστημα σε διαγωνισμο πιστοτητας ηχου η σε διαγωνισμο αισθητικης τοτε παρκαρω και τελειωνει η υποθεση.

Ομως, ποιος ο λογος να προσπαθω να πεισω χωρις να εχω γνωσεις οτι αυτο που ακουω ειναι το καλυτερο? Απο τι ζορι? Απλα αρεσει σε μενα και σε πεντε φιλους ακομη. Τελεια και παυλα.

Θα πω και κατι ακομη επιπροσθετως. Οταν ακουω μουσικη μπορει να με βοηθαει προσωπικα και το αισθητηριο της ορασης. Για παραδειγμα να την βρισκω απο το φως που εκπεμπουν οι λυχνιες. Μπορει να κανω τον χωρο μου ετσι οπως μου βολευει προσωπικα οταν ακουω μουσικη να ανεβαινουν περισσοτερο οι αισθησεις και μουσικη συγκινηση. Αυτο ειναι κατι τελειως προσωπικο. Δεν εχει να κανει με την πιστοτητα του ηχου. Σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει κατι τελειως διαφορετικο.

Σε πολυ κοσμο αρεσει το ρετρο. Πχ αν δουμε ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο αντικα. Δεν το ψαχνουμε τι τελικη ταχυτητα βγαζει ουτε το συγκρινουμε με τις ανεσεις ενος συγχρονου αυτοκινητου.

Ωστοσο υπαρχει περιπτωση το ρετρο - αντικα αυτοκινητο να ειναι πολυ πιο ακριβο απ ενα συγχρονο αυτοκινητο. Αυτος που θα δωσει λοιπον ενα πολυ μεγαλο ποσο ειναι αναγκη να προσπαθει να αποδειξει οτι το αμαξι του ειναι καλυτερο απ τα συγχρονα αυτοκινητα? Ακομη κι αν εχει κανει καποιες μετατροπες και σε ορισμενους τομεις ειναι ισαξιο η καλυτερο απο καποιο συγχρονο αυτοκινητο?

Θεωρω οτι χαιρεσαι κι απολαμβανεις το αποκτημα σου γι αυτο που ειναι. Κατι αντιπροσωπευει. Εχει μια ιστορια. Καπου ομως ξερεις και τα ορια του. Στην περιπτωση των πικαπ - λαμπατων ενισχυτων οι ιδιοκτητες ναι μεν πληρωνουν μεγαλα ποσα (οχι ολοι) αλλα επιμενουν οτι ειναι καλυτερα απ τα συγχρονα μηχανηματα με αστεια επιχειρηματα.

Εν τω μεταξυ οσοι ζησαμε εκεινη την εποχη που δεν ειναι και τοσο μακρινη, ειχαμε και ενισχυτες λαμπατους και πικαπ. Πηγαμε καποτε καπου αλλου.Πως μπορει να ειπωθει με σοβαρο τονο οτι οποιος ειχε λαμπατο ενισχυτη δεν γυρναει πισω. Μαλιστα δεν ειμαστε και λιγοι που τους χρυσοπληρωσαμε (κι εγω μεσα σ αυτους) παρολαυτα χαιρομασταν για οτι μας προσεφερε απλοχερα η τεχνολογια μιας προηγουμενης εποχης, ομως σε ολα τα πραγματα ερχεται καποτε η εξελιξη. Δυστυχως καποιοι αυτο δεν μπορουν να το δεχτουν.

Αναλογως του τροπου γραφης τους απο καποιους εδω μεσα εχουν και τον αντιστοιχο τροπο γραφης - απαντησης.

Εσυ αγαπητε φιλε Escape ξεκινησες καπως ποιο απολυτα να γραφεις. Τελικα η αμοιβαια προσεγγιση στο υφος εδωσε νομιζω ενα πολυ καλυτερο αποτελεσμα στην ποιοτητα της συζητησης.

Δες ποσο ωραια εγραψε ο Κογιας ενα αρθρο. Τεκμηριωμενο. Χαιρομαι επισης εδω και καποιο καιρο τον Ν.Κ. που μας μεταφραζει ωραια επιστημονικα αρθρα.

Ειναι πολυ καλο να υπαρχει σ ενα φορουμ το ρετρο και η ιστορια της μουσικης. Ομως θα πρεπει να υπαρχει απο την σωστη οπτικη γωνια. Δεν μπορει το 2021 να βλεπουμε την εξελιξη της πιστοτητας του ηχου μεσα απο τις κεφαλες των πικαπ και απο τις El 34.
 

Μηνύματα
3.768
Reaction score
6.740
Τι να σου πω βρε μπακάλη. Εγώ λίγο φύσημα είχα λόγω κακής γείωσης και τρελαινόμουν. Φαντάσου να είχα και το έστω και λιγοστό ( αν μιλάμε για κορυφαίο βινυλιακό σύστημα με προσεγμένους δίσκους ) φύσημα του βινυλίου. Και μας λες τώρα ότι υπερτερεί το βινύλιο έναντι του ψηφιακού. Καλά, όχι ότι δεν ξέρουμε την αλήθεια ή δεν έχουμε καταλάβει ότι αντλείς κύρος απο τα μηχανάκια σου, αλλά να ξέρουμε και τί λέμε! Αν μη τι άλλο, η μπούρδα έχει και τα όριά της!
Νικόλα, το πικάπ δεν έχει φύσημα.
Αυτό συμβαίνει ( το φύσημα ) σε πολλά ενεργά και σε κάποια προβληματικά συστήματα.

Μπουκάλης VS Markou
:party::party:

View attachment 212619
Κλάμα!! :lolsign:

Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

Είναι πολύ απλό.
Δεν είναι όλα μετρήσεις! Η ευχαρίστηση και η απόλαυση δεν αποτυπώνεται σε μετρήσεις και διαγράμματα.
Δεν είμαστε robots, δεν έχουμε όλοι κοινό τσιπάκι αποκωδικοποίησης, δεν έχουμε τον ΙΔΙΟ τέλειο χώρο ΟΛΟΙ για να αντιληφθούμε το "ορθολογικά σωστό". Δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι το ίδιο και δεν εισπράτουμε τον ίδιο βαθμό ευχαρίστησης - και ΕΥΤΥΧΩΣ δηλαδή!
Αυτό ας απασχολεί κυρίως επαγγελματίες και studios που είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ τους.
Τα ψηφιακά μετράνε καλύτερα, και τι έγινε?
Και μετράνε ΤΙ? Πως θα μετρηθεί ο χρονισμός το "μέτρο" της μουσικής? Πως θα μετρηθεί ο ρυθμός? Πως θα μετρηθούν οι χροιές? Η ζωντάνεια και η "ψυχή" της μουσικής? Η φυσικότητα στα όργανα και στις φωνές πως μετριέται? Η διαφάνεια?
Ρομαντισμός? Ναι αμέ, γιατί όχι?
Πρόσφατα απέκτησα και έναν μικρό, (πολύ)φθηνό chinese λαμπάτο 4w , ο οποίος φυσικά μετράει σε όλα χειρότερα από τον Yamaha! guess what?..
Τον προτιμώ και δεν θα απολογηθώ κιόλας! Απλά έχει ΨΥΧΗ - φυσικότητα - χρονισμό - ρυθμό - διαφάνεια - low level πληροφορία - ομαλές μεταβατικές - βαθμό ευχαρίστησης πολύ μεγαλύτερο!
Να τις ΒΡΑΣΩ και τις μετρήσεις και τα διαγράμματα - το ίδιο ισχύει και με τα βινύλια vs ψηφιακά.

Προσωπικά έχω από όλα , και βινύλια και cd και αρχεία και συνδρομή tidal (και καλό dac έχω :D ) .
Τα δύο τελευταία τα χρησιμοποιώ μόνο όταν βαριέμαι πραγματικά και θέλω κάτι για background, και πάντα μετά από λίγη ώρα τα βγάζω και "κάθομαι" να ακούσω κανα βινύλιο να ευχαριστηθώ.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Απλό και από τα ωραιότερα ποστ που εχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια στο φόρουμ:drinks:


Υπαρχει καποιος εκ των συμμετεχόντων που να διαθετει πανω απο 500 ή 1000 ή 2000 βινύλια και να μην κανει το μαγκα με 50 κομματια και να ισχυριζεται οτι το πικαπ παιζει καλυτερα; Υπαρχει λόγος που ρωτώ...
Άκυρο ποστ , ποτέ μην κρίνεις εξ ιδίων!!

Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά τα τεχνικά, και κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις σας, και κανείς δεν αμβισβητεί την εξέλιξη.
Λέτε για στάθμες αναφοράς, παραμορφώσεις κτλ κτλ - έχετε καταλάβει ότι σε πραγματικές συνθήκες το 90% αυτά τα ακούει βερεσέ?
Που ζείτε ? Έχετε μονοκατοικίες όλοι και αποστάσεις από τους γείτονες? Έχετε άλλα άτομα στο σπίτι που μπορεί να κάνουν άλλη δουλειά ή να θέλουν ησυχία ας πούμε? ή έχετε σπίτια >150 τμ?
Ακούτε μουσική σε studio? Είστε μηχανικοί ήχου, ηχολήπτες? Είναι η δουλειά σας?
Αν ναι, δεκτόν, πάω πάσο.
ΟΙ εντάσεις λοιπόν που ακούμε (η συντριπτική πλειοψηφία) είναι χαμηλές προς μέσες και σαφώς χαμηλότερες από αυτές που θα έρθει η "ακουστή" παραμόρφωση.
Οι χώροι που ακούμε μουσική είναι ως επί το πλείστον μικροί προς μεσαίοι, τι εντάσεις? Μπουκώνει και ο χωρος και τα αυτιά μας..
Αναφέρεστε συνέχεια σε "ακροάσεις" - δλδ κάθομαι, προσέχω, αναλύω, και τρώγομαι όλη την ώρα με τις λεπτομέρειες και να αλλάζω και να αλλάζω και να διαβάζω και φαύλος κύκλος ατελείωτος -
ΔΛΔ το ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! δεν υπάρχει? Εφόσον με ευχαριστεί βέβαια!

Προσωπικά μετά από 35 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης ΠΡΩΤΗ φορά έχω λαμπάτο στο χώρο μου και στις εντάσεις που επιτρέπουν οι συνθήκες ο χώρος μου και τα αυτιά μου, (χαμηλές προς μέσες) λέω με βεβαιότητα ότι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει με βάση την ευχαρίστηση που μου προσφέρει - αυτό έχει σημασία και για μένα και για τους περισσότερους, καταλάβετέ το , το κριτήριο είναι η ευχαρίστηση που σου προσφέρει αυτό που ακούς.
Και ας λέτε ότι είναι για τα σκουπίδια.
Το ίδιο και με το πικάπ!
Το ίδιο περί "jitter" που κάνει "κακό" στα cd, ε και? ¨Ακουσε" κανείς jitter? Το micromega stage 6 απαρχαιωμένο φορτωμένο με μπόλικο jitter , είναι ΜΑΚΡΑΝ ότι καλύτερο έχω ακούζει σε ψηφιακό γενικώς - δλδ ούτε καν close που λέμε!

Και επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι το θέμα σε αυτό το νήμα, δεν έχει να κάνει με τεχνικές αναλύσεις...
Εγώ έχω όλα τα παραπάνω κριτήρια ή σχεδόν όλα και ακούω πικάπ σαν τρελός:drinks:


...και τελειωνω το συλλογισμο μου για να φυγει κι απο μεσα μου. Οποιος λοιπον διαθετει, ας πουμε 1000 βινυλια, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αν ειναι ειλικρινης βεβαια, πως απ' τα 1000 κομματια απολαμβανει γυρω στα 30-40 που τα ακουει καθημερινα διοτι παιζουν αξιοπρεπως. Τα υπολοιπα 970 τα ακουει μια φορα το χρονο-την μια πλευρα μόνο- γιατι δεν παιζουν καθολου. Παραδεχτειτε το, δεν ειναι κακο και μην κοροειδευετε τον εαυτο σας. Σε ολους τους βινυλιακηδες συμβαινει αυτο(κ σε μενα φυσικα), Διοτι οπως εχω ξαναπει, τα πικαπ και τα συνοδα παιζουν οπως εχουν κατασκευαστει να παιζουν. Ολες τις παθογενειες τις εχουν οι ιδιοι οι δισκοι που ειναι για τα σκουπιδια και ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

PS Στα 500 cd που ειχα, επαιζαν μια χαρα τα 495...
Καντε μια αυτοκριτικούλα, καλο θα σας κανει.
Άκυρο ποστ , ποτέ μην κρίνεις εξ ιδίων!!
 

Μηνύματα
7.271
Reaction score
11.820
Νικόλα, το πικάπ δεν έχει φύσημα.
Αυτό συμβαίνει ( το φύσημα ) σε πολλά ενεργά και σε κάποια προβληματικά συστήματα.
Αν ο άλλος είναι κουλός και δεν ξέρει να ρυθμισει το gain, λογικό να φυσάει. Εντάξει, δεν έχει φύσημα το βινύλιο. Έχει θόρυβο επιφάνειας, λίγο ή πολύ. Στο ψηφιακό, έχω απόλυτη ησυχία. Δεν το λες και λίγο πράγμα.
 

Μηνύματα
3.768
Reaction score
6.740
Αν ο άλλος είναι κουλός και δεν ξέρει να ρυθμισει το gain, λογικό να φυσάει. Εντάξει, δεν έχει φύσημα το βινύλιο. Έχει θόρυβο επιφάνειας, λίγο ή πολύ. Στο ψηφιακό, έχω απόλυτη ησυχία. Δεν το λες και λίγο πράγμα.
Πολύ συμπίεση φίλε το "ήσυχο" ψηφιακό κατά τα άλλα . Τονισμένα άκρα, υπεραναλύσεις - της πόπης ένα πράγμα...
Σου εύχομαι να μην ακούσεις ποτέ σου σοβαρό αναλογικό γιατί θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ
και πλέον με την κορώνα τα μαντιλάκια στοιχίζουν πολύ :p
 

Μηνύματα
7.271
Reaction score
11.820
Πολύ συμπίεση φίλε το "ήσυχο" ψηφιακό κατά τα άλλα . Τονισμένα άκρα, υπεραναλύσεις - της πόπης ένα πράγμα...
Σου εύχομαι να μην ακούσεις ποτέ σου σοβαρό αναλογικό γιατί θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ
και πλέον με την κορώνα τα μαντιλάκια στοιχίζουν πολύ :p
Μπααααα, δεν ψήνομαι! Αχρείαστα είναι τα μαντηλάκια!
 


D

Deleted member 48513

Guest
Πολύ μου άρεσαν οι μουσικές αναφορές του Κόγια :hi:
Music first :bigboss:
 

Μηνύματα
7.271
Reaction score
11.820
'Αμα δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις.
Εγώ στα δίνω τσάμπα, θα τα πούμε πάλι σε λίγα χρόνια που θα έχεις πληρωσει...
Βρε Στελάρα, δεν είναι ότι δεν έχω ακούσει βινύλιο και παρόλο που το πικάπ του πατέρα μου έχει παροπλιστει, ούτε είναι της πλάκας, ούτε ήταν πάντα ξερυθμισμένο. Στη τελική, μη ξεχνάμε ότι πρόσφατα άκουσα σύστημα βινυλίου που θεωρείται καλό. Δεν έκοψα φλέβα και άκουσα γνωστό σ'εμενα πρόγραμμα. Αντιθέτως, τρελαίνομαι να εφαρμόσω ισοσταθμιση στο σύστημά μου (οποιο και αν έχω)όχι επειδή το λένε οι δόκτωρες, αλλά επειδή κάτι το ενδιαφέρον άκουσα στη "προεπισκοπηση" που έκανα.
Αν με είχε ξετρελάνει το βινύλιο, να είσαι σίγουρος πως θα το είχα ήδη σε λειτουργία.
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.863
Reaction score
77.465
Πολύ συμπίεση φίλε το "ήσυχο" ψηφιακό κατά τα άλλα . Τονισμένα άκρα, υπεραναλύσεις - της πόπης ένα πράγμα...
Σου εύχομαι να μην ακούσεις ποτέ σου σοβαρό αναλογικό γιατί θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ
και πλέον με την κορώνα τα μαντιλάκια στοιχίζουν πολύ :p
τι θα πει υπερανάλυση βρε παιδίμ?
 



Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.232
Reaction score
27.035
όχι με κάλυψες

τι θα πει ασκαρδαμυκτί; :biggrin:
Μπαίνει λοιπόν ο δάσκαλος του χωριού στο καφενείο, κλείνει την ομπρέλα,
"Βρέχει κρουνηδόν" λέει του καφετζή.
Ανοίγει αυτός ένα στόμα νααα.
"Τί με κοιτάς ασκαρδαμυκτί?" τον ρωτάει.
Αργότερα, έχει φύγει ο δάσκαλος, μπαίνει άλλος πελάτης.
"Βρέχει ασκαρδαμυκτί !" λέει ο καφετζής.
Ανοίγει ο άλλος ένα στόμα νααα.
"Τί με κοιτάς κρουνηδόν?" ρωτάει ο καφετζής.
 

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.978
Reaction score
2.914
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως έχω πει και στο παρελθόν αν δεν είχα δίσκους (κάπου στους 500 πρέπει να έχω για το ερώτημα) δεν θα έκανα επένδυση στο μέσο καθότι τα ψηφιακά μέσα streaming και όχι έχουν ότι θέλουμε και με πολύ ανώτερη ποιότητα από τον δίσκο σε γενική παραδοχή. Ωστόσο το βινύλιο έχει μια χάρη διαφορετική από την μαζικότητα του ψηφιακού και για όποιον το θέλει αληθινά και όχι λόγο μόδας μπορεί να το έχει και να το χαίρεται. Ποτέ δεν χάρηκα τρέλα όταν κατέβασα όλη την δισκογραφία του αγαπημένου μου μουσικού αλλά σίγουρα χάρηκα περισσότερο όταν έβγαλα το νάυλον από το πρώτο βινύλιο που αγόρασα του Eric Clapton και άκουσα στο SL1600 mkii το Promises διαβάζοντας τα στοιχεία στον δίσκο και στο εξώφυλλο. Ναι για μένα ο δίσκος ακούγεται καλύτερα αλλά για τα αυτιά μου και την τρέλα μου (μιλάμε πάντα για το δικό μου setup) και όχι ως γενική παραδοχή.

Φιλικά Κωνσταντίνος
 

D

Deleted member 48513

Guest
Astronaut Jr.
-Ποιο είναι το καλυτερο βινυλιακό σύστημα που έχεις ακούσεο;
-Ποιο είναι το καλυτερο σύστημα που έχεις ακούσει ανεξαρτήτου πηγής;
-Σε σχέση με το δικό σου πως συγκρίνεις τα 2 ανω συστήματα;
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.608
Μηνύματα
2.867.778
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top