Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πού πήγε η πετσουλα;Με κάρυ....
View attachment 218059
Τη αφαίρεσε γιατί Κάνει βυζάΠού πήγε η πετσουλα;
που?Χθεσινές
View attachment 218070
View attachment 218068
View attachment 218069
Για τη θέα στη θάλασσα αξίζει..
τεχνοκρατικες λεπτομερειεςπου?
Βοheme, κάτω από τα hondos, απέναντι από ικεα.που?
Η σωστή η τηγανιά, η πρόστυχη η αντρική, με κρασί γίνεται, ακόμα και με ρετσίνα .Πολλά πιάτα και μεγάλη πείνα. Μόνο δύο θυμήθηκα να φωτογραφίσω.
Τηγανιά με ψαρονέφρι, φέτα και κρασί.
View attachment 218082
Βάφλα με παγωτό.
View attachment 218081
Καλησπέρα, ποιότητα ο Λάμπρος, Άγιο Πέτρο πήγατε;Αφήνω αυτό εδώ
View attachment 218103
Είναι από τον Λάμπρο στη Σκύρο , "τα καλύτερα κρέατα του νησιού" αλλά δεν μας είπαν όχι το μεσιμέρι καθημερινές.
Οπότε έκανα την υπέρβαση στα μαγειρευτά
Στο σωστό το μέγεθος, μίνι μπάμιες!Αφήνω αυτό εδώ
View attachment 218103
Είναι από τον Λάμπρο στη Σκύρο , "τα καλύτερα κρέατα του νησιού" αλλά δεν μας είπαν όχι το μεσιμέρι καθημερινές.
Φέτος όχι , αλλά γενικά έχουμε αναστενάξει κει πέρα.Καλησπέρα, ποιότητα ο Λάμπρος, Άγιο Πέτρο πήγατε;
Εγώ τελευταία φορά πήγα το 2017 αν θυμάμαι καλά.Μαλλον άρχισε μα ανεβαίνει λίγο το νησί και αυτό που μου λες είναι το επακόλουθο. Το candynaki πουλούσε τα mojito τζάμπα.Φέτος όχι , αλλά γενικά έχουμε αναστενάξει κει πέρα.
Φέτος πάντως απογοητευτικαμε από την ποιότητα στο νησί.
Ήταν απλώς πολύ καλή.
Και οι λαδοπιτες ήταν ψωμομενες.
Με τα πολλά ούτε Στέλιο πήγαμε φέτος
Τις νοστιμότερες μπαμιες που έχω φάει ποτέ , τις έφαγα στην Κίμωλο και αυτό για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Ήταν ξηρικές , Γιαυτό και πολυ μικρές και πεντανόστιμες απο τον μπαξέ των λαχανικών της ταβέρνας και ψάρι , ότι έβγαζε η βάρκα τους , που ψάρευαν οι ίδιοι.Αφήνω αυτό εδώ
View attachment 218103