- Reaction score
- 9.681
Προσωπικά, ηχείο χωρίς waveguide, δεν κοιτάζω καν. Δε πα να ναι ότι θέλει, όχι, ευχαριστώ, έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν και λεμόνια.

Προσωπικά, ηχείο χωρίς waveguide, δεν κοιτάζω καν. Δε πα να ναι ότι θέλει, όχι, ευχαριστώ, έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν και λεμόνια.
Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλαςδεν εχει γουειβγκαιντ
Γιατί ? έχει?Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας![]()
Ναι.Γιατί ? έχει?
Ε αφού έφτυσες την αρχή, δε μπορούσα να μη ρίξω ένα φτύσιμο και γω..κ πάνω που έλεγα θα το αφήσει για αύριο![]()
να ψαχτεί ο Μάρκου να διαβάσει ''pdf ''ποιος ο λόγος άλλωστε..
Πιθανώς, αλλά σε αυτό το 230 κυβικών μέτρων δωμάτιο, έχει επίσημη πιστοποίηση μέτρησης στους 20 κύκλους με ακρίβεια 1 ντεσιμπέλ.στον ανηχοικό τα ξύλα με μπαλτά τα έκοψε?![]()
Όρκο δεν παίρνω για τίποτα, άποψη μου και όχι μόνον δική μου είναι ότι ένα ηχείο κρίνεται συνολικά και όχι μεμονωμένα εάν έχει για παράδειγμα το ταδε χαρακτηριστικό και μόνον βλέπε κυματοδηγο. Είναι πολλοί οι δρόμοι που οδηγούν στην Ρώμη.Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας![]()
Ναι, φυσικά.Όρκο δεν παίρνω για τίποτα, άποψη μου και όχι μόνον δική μου είναι ότι ένα ηχείο κρίνεται συνολικά και όχι μεμονωμένα εάν έχει για παράδειγμα το ταδε χαρακτηριστικό και μόνον βλέπε κυματοδηγο.