- Reaction score
- 11.649
Είδες τι καλά που κρύβονταιΓιατί πόσοι έχουν class A ενισχυτικά νομίζεις?

Δεν έχω Α, κάτι σε ΑΒ ναι, αλλά πιστεύω ότι αν ρωτούσαμε στο φόρουμ, ίσως εκπλαγούμε.

Είδες τι καλά που κρύβονταιΓιατί πόσοι έχουν class A ενισχυτικά νομίζεις?
Σε θέαση ταινίας , δεν καίω πάνω από 800w-1kw.
Ωραία κάνετα 800w-1kw, 1,3kw.350watt κατανάλωση έχει μόνο ο BenQ!
Ε γαμησ3 μας...Ωραία κάνετα 800w-1kw, 1,3kw.
Δεν ξέρω εάν είναι "λάθος σκεπτικό" το να κάνει μία χώρα τη "σχετική μελέτη" της με βάση τουλάχιστον σε τι ποσοστό παροχής ηλεκτρικής ενέργειας από την αιολική ενέργεια αποβλέπει.Λάθος σκεπτικό.
Στις ΑΠΕ θέλεις μείγμα προφανώς και δεν έχει σημασία αν θα είναι αποκλειστικός πάροχος ενέργειας αλλά αν θα μπορεί να είναι σημαντικό κομμάτι. Το συμφέρον ποσοστό ΑΠΕ είναι διαφορετικό ανά χώρα και περιοχή και προκύπτει από σχετική μελέτη.
Αυτό είναι εμφανέστατο είναι ότι η αιολική ενέργεια είναι κάθε άλλο παρά αποτυχημένη όπως θέλουν να την παρουσιάζουν οι άσχετοι με το θέμα και για αυτό οι επενδύσεις σε ισχύ είναι συνεχώς αυξανόμενες.
Σύντομα , με την επικράτηση των ηλεκτρικών οχημάτων , η μόνιμη διασύνδεση τους στο δίκτυο θα είναι επένδυση από μέρους των καταναλωτών προς την λύση αποθήκευσης περίσσειας ισχύος που σήμερα δεν είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμη
Από το "plans" μέχρι το να καταστεί πραγματικότητα έχει κάποια διαφορά, τουλάχιστον μέχρι πράγματι να λάβει χώρα το "σχέδιο". Καθώς είμαστε ήδη γερά μέσα στο 2021, δεν διάβασα πουθενά ότι η Δανία όντως έφθασε το 50% για το οποίο σχεδιάζε για μέχρι το 2020. Ως προς το 2035, όποιος ζει μπορεί να δει πόσο μάκρυα θα έχουν φθάσει.
μπορεί να βγει κ ο Μάρκου έξω να το χτυπήσει αυτόςΜη γελάς εσύ ρε!
Άντε μη σε βάλω μέσα στο αεροπλάνο του και δεις το χάρο να σας κτυπάει το τζάμι!
Πολύ σωστό! Ας μη ξεχνάμε και το γνωστό..."The beauty lies in the eye of the beholder" και σε πιο Σαιξπηρικό στυλ..."Beauty is bought by judgement of the eye"...Από τα κριτήρια εναντίον των ανεμογεννητριών, το πιο αστείο είναι η "ασχήμια".
Βλέποντας αυτούς που το παραθέτουν, το ύφος τους, τους τρόπους τους, τα πιστεύω τους, την καθημερινότητά τους, καταλαβαίνω ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει περί ομορφιάς.
Να αυτά λέω και εγώ. Αλλά άντε να πείοουμε. Δε ξέρουν οι άνθρωποι, μην ασχολείσαι. Αφού και εδω μέσα οι Αντι - ψεκ (που θέλουν ανεμογεννήτριες κλπ ) εμένα μου φαίνονται ψεκ.Εγω το είπα έχοντας άλλο σκεπτικό.
Η παραγωγή ενέργειας στην παρούσα κατάσταση είναι απλά ανεπαρκής. Globally.
Η πυρηνική ενέργεια είναι η μόνη που μπορεί να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση. Υπάρχει και η καύση του λιγνίτη αλλά δεν θεωρείται πράσινη(τρίχες κατσαρές) , αφού λοιπόν θέλουν πράσινη ενέργεια , ας φιάξουν μερικά πυρηνικά εργοστάσια να τελειώνουμε. Σε λίγο καιρό με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα έχει γεμίσει ο πλανήτης δεν θα φτάνει το ρεύμα ούτε για ζήτω.
Το τι πρέπει να κάνουν για να μην έχουμε νέα chernobyl, fukusimες κλπ είναι νομίζω γνωστό.
Κυρίως , δεν παραχωρεί το κράτος την εκμετάλευση σε ιδιώτες που μόνο σκοπό έχουν το κέρδος και την μείωση των εξόδων.
Υπηρεσίες κοινής ωφελείας όπως λέγονταν παλιά.
Έχουμε ξεπατώσει (και συνεχίζουμε) ούτε και ξέρω πόσα εκτάρια προαιώνιων βιότοπων κα τώρα μάς έπιασε ο πόνος για ένα μικρό ποσοστό δέντρων που χρειάζεται να κοπούν για να γίνουν δρόμοι.οικολογικό κόστος
Γιατί όχι?Πυρηνικά εργοστάσια στην Ελλαδα;
Κάτι ξέρει ο Ερντογαν δηλαδή.. κοιτάει μπροστά!
Από σεισμούς πως πάμε;
Το οικολογικό κόστος πρέπει να αποτελεί μέρος της ανάλυσης κόστους-οφέλους (benefit-cost analysis). Βέβαια, σημασία έχει ποιοι θα μετέχουν στην ανάλυση αυτή...και πόσο επιστημονική ή πολιτική θα είναι...Έχουμε ξεπατώσει (και συνεχίζουμε) ούτε και ξέρω πόσα εκτάρια προαιώνιων βιότοπων κα τώρα μάς έπιασε ο πόνος για ένα μικρό ποσοστό δέντρων που χρειάζεται να κοπούν για να γίνουν δρόμοι.
Εχς ξεφύγ!Φτιάξτε ένα πυρηνικό εργοστάσιο για την κάλυψη ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ενεργοβόρων ενισχυτών.