Ανασχεδιασμός στέγης σε σοφίτα

Reaction score
3.000
Αν και δεν δίνεις στοιχεία για τον τύπο της στέγης (δίριχτη, τρίριχτη, κ.τ.λ. )
λύση στην περίπτωσή σου θα ήταν μια νέα κατασκευή με φόρτιση μέσω του καβαλάρη και πακτωμένες κατεβασιές όπου εκμεταλλεύεσαι όλο το χώρο και όλα αυτά κατόπιν υπολογισμών.
Για να μην μπαίνεις όμως σε τέτοια έξοδα πήγαινε σε έναν στατικό να καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση και να προβεί στις κατάλληλες τροποποιήσεις ώστε να γίνει η δουλειά σου με ασφάλεια και οικονομικά.

.. μην ξεχάσεις να του αναφέρεις αριθμό σαμπς που θα μπουν εκεί μέσα να τα λάβει στα υπόψιν :p!!
.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.284
Για αυτές τις κρυαδες λέω... :p
Το καλοκαίρι άλλαξα τα κεραμίδια στο χωριό. Σκεπή σχήματος Γ που σκεπάζει σπίτι 80 τμ κόστισε 7.000.
Με πεντάρι Dow.
Τιμές Αυγούστου...
για τα τετραγωνικά που έχω δεν είναι απαγορευτικό......γι αυτό μπήκα σε τέτοια διαδικασία σκέψεων.....
αλλά αν μπω....θα κλέψω.... @Petros_Dalipis ξηγούμαι :p:laugh:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.828
Δεν προλαβένς. Ο νόμος τακτοποίησης τελειώνει, ή μπορεί και να τελείωσε.
Μετά, αν φας πρόστιμο, είναι πρόστιμο διατήρησης, μέχρι να το κατεβάσεις.
Και αυτά δεν είναι μικρά νούμερα.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Μετά, αν φας πρόστιμο, είναι πρόστιμο διατήρησης, μέχρι να το κατεβάσεις.
Και αυτά δεν είναι μικρά νούμερα.
θα έρθει σύριζα και θα μου το χαρίσει :biggrin:

Reaction score
29.517
Δεν υπάρχει μάγκας σιδεράς μάστορας σε έργα οικοδομής .
Είναι πιο άχρηστοι και από τους εξατμισάδες.
Γιατί το λες αυτό ? έχω δεί μάγκες σιδεράδες και εξατμισάδες.
Ιδίαν εμπειρία.

Reaction score
25.402
Γιατί άμα δεις σοβαρή μεταλλική κατασκευή (ναυτιλία ή σοβαρό έργο ) και μετά τους σιδεράδες της οικοδομής θα πεθάνεις από θα γέλια.
Ιδίαν εμπειρία πάλι.

Reaction score
523
απ οτι καταλαβαινω γω το βαρος τσι σκεπης παει στ ακρα της σε ξυλινα δοκαρια καρφωμενα στο μπετο ?
αν ναι ειναι τραγικο θα ελεγα λαθος
αν ναι και αναλογως πως ειναι τα υπο κλιση δοκαρια δεμενα με το κεντρικο - το υποστυλωμα που ενοχλει δεν παιζει και μεγαλο ρολο ...
Η δουλειά είναι πολύ καλή. Αν δε γνωρίζεται να μη λετε >:(
Φίλε Decembered, επειδή δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα αυτά γιατί παραακουσα >:( .....μη κάνεις καμμία αφαίρεση κατακόρυφου στοιχείου(κολώνας) αν πρώτα δεν γίνει στατική επίλυση .....λάβε υπόψη...ότι και κατά τη μετάβαση από την υφιστάμενη κατάσταση ...στην οποία δυνατή καινούρια....θα χρειαστεί και σε αυτό σκέψη και λύση.....απευθυνσου σε διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό. Με τις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές ...θα ενταθούν οι άνεμοι και σε. Συχνότητα και σε ταχύτητα...μην παίζεις. Η κατασκευή από τη πρώτη φωτό που είδα είναι σοβαρή ..μη τη χαλάσεις χωρίς λόγο.αν δε πρέπει σώνει και καλά να αλλάξεις....πάλι μόνο με μελέτη θα μπορέσεις να διατηρήσεις τις υφιστάμενες διατομές ξυλείας όσο γίνεται περισσότερο...ώστε να μην πάει χαμένη η υφιστάμενη κατασκευή...

Last edited by a moderator:

Reaction score
183
κανετε λαθος υπαρχουν καλοι αλλα λιγοι.εχω γνωστο μου σιδερα που ο τυπος οτι φτιαξει νομιζεις που το κολησε ρομποτ.αλλα χαλαει φραγκα εχει οτι τελευταιο εργαλειο κυκλοφορει.σωστος δηλαδη.για σκεπαδες ξυλουργους κι αυτοι υπαρχουν.η τεχνη και μαστορια φενεται το αν εχεις φτιαξει ενα σπιτι και σε ξαναφωναξει ο ιδιοκτητης για προβληματα στην στεγη εισροη νερων η σηκωμα κεραμιδιων απο αερα..αν οχι κατι κανεις καλα.

Reaction score
6.712
Φίλε Decembered, επειδή δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα αυτά γιατί παραακουσα μαλακίες.....μη κάνεις καμμία αφαίρεση κατακόρυφου στοιχείου(κολώνας) αν πρώτα δεν γίνει στατική επίλυση .....
Decembered....Τελικά πήρες την δουλειά και δεν είπες τίποτα; Δεν το περίμενα από σένα αυτό..... :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Η δουλειά είναι πολύ καλή. Αν δε γνωρίζεται να μη λετε >:(
Φίλε Decembered, επειδή δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα αυτά γιατί παραακουσα >:( .....μη κάνεις καμμία αφαίρεση κατακόρυφου στοιχείου(κολώνας) αν πρώτα δεν γίνει στατική επίλυση .....λάβε υπόψη...ότι και κατά τη μετάβαση από την υφιστάμενη κατάσταση ...στην οποία δυνατή καινούρια....θα χρειαστεί και σε αυτό σκέψη και λύση.....απευθυνσου σε διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό. Με τις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές ...θα ενταθούν οι άνεμοι και σε. Συχνότητα και σε ταχύτητα...μην παίζεις. Η κατασκευή από τη πρώτη φωτό που είδα είναι σοβαρή ..μη τη χαλάσεις χωρίς λόγο.αν δε πρέπει σώνει και καλά να αλλάξεις....πάλι μόνο με μελέτη θα μπορέσεις να διατηρήσεις τις υφιστάμενες διατομές ξυλείας όσο γίνεται περισσότερο...ώστε να μην πάει χαμένη η υφιστάμενη κατασκευή...
λίγο προσοχή με τις λέξεις μας παρακαλώ....;)

Reaction score
7.436
θα με βάλετε να αγοράσω και drone τώρα? :p:roflmao:
Ας πρόσεχες. :dance2:
Επί τη ευκαιρία αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο φίλου μου συνταξιούχου σοβατζή στην πόλη σου (στο τέλος σίγουρα θα τον χρειαστείς). Από στέγες δεν ξέρει τίποτε αλλά ξέρει όλες τις ταβέρνες,τα ουζερί και τα τσιπουράδικα της περιοχής.

Reaction score
11.745
για τα τετραγωνικά που έχω δεν είναι απαγορευτικό......γι αυτό μπήκα σε τέτοια διαδικασία σκέψεων.....
αλλά αν μπω....θα κλέψω.... @Petros_Dalipis ξηγούμαι :p:laugh:
Σκέψου το παιδί σου αύριο μεθαύριο που θα θες να μεταβιβάσεις και θα λέει: "Τί παρανομίες έκανε ο πατέρας μου..."

Reaction score
23.062

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
έκανα κάποια λαθάκια στην παρουσίαση ….

όποτε πάρτε φωτοζ για το πως έχουν τα πράγματα

Attachments

Staff online

• loggeo