Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
Μαεστρο μας ... γι'αυτο ο διπλος καφες ... :angel:
Το πνεύμα του Μεσιε Γκουρου, ιζ σιμπλυ πραιζλες.. και αριστο παραδειγμα σκεπτικιστικης (?!) Οπτικης και βεβαιως ακουστικης.. -no words (no more)
16525345134683567256273547674094.jpg

Last edited:

Reaction score
23.069
Ευγε Μαιμουμου πηρες και τα ευσημα του Μεσιε Μπουτια;):drinks:
Τι δεν βλέπεις, όλο καφέ πίνει και ουίσκι. Καλύτερα να τον ταίζουμε παρά να τον ποτίζουμε. 😍

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
... ετσι νομίζετε, στην πραγματικοτητα ειμαι πολυ μεγαλος φλώρος. 🐒
Τωρα αναρωτχιεμαι αν αλλαξα νεκροκεφαλη ως πρόφαση να κσανακουσω καποια αλμπουμ...ή ως προκληση να θυμηθώ τα ραφχια μ... 😇

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.571
Μρε THVA:) Γραψε και εσυ τι εχεις απο πηγες ενισχυτες και ηχεια μη τσιμπας γραψε;)
Και ασ εχεις λυχνιες με 27% παραμορφωση αμα σε αρεσει εσενα νο προβλεμ;)
Και αμα δεχθεις ''επιθεση'' ;) απο τον Μεσιε Μπουτια:hi: η τον χερ ντοκτορ:drinks: εδω ειμαστε να σε υποστηριξουμε παραυτα. Θα φωναξω και τους μεγαλους μαστορες κ. Μαρκου και κ. WNET:p

Reaction score
23.069
Κοίτα σύμπτωση...Τέτοια άποψη διαμορφώνω και ο ίδιος διαβάζοντας ορισμένες αποκρίσεις...:sneaky:
Παιδιά και @editor πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Εαν παρεξήγησα κάτι, στο τι νοείται ή όχι. Αλλά και έτσι να είναι δεν υπάρχει θέμα. Δεν νομίζω να είναι θέμα επικοινωνίας πάντως, εαν μιλάτε για εμένα, εμένα απλώς θα μου λέιπουν data ή/και κώδικες που έχουν αναπτυχθεί. Τώρα εαν αυτή η κάπως , πως να το πω, μυστικοπαθής ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ σας , αφορά κάτι άλλο ή δράττεται την ευκαιρία για να περάσατε κάτι σε άλλους άνθρωπους που διαβάζουν δε το γνωρίζω, αλλά κάντε το με αφορμή κάτι άλλο. Μην με κάνετε κοινωνό σε αυτό. Δεν νοείται κοινωνία και άρα και επικοινωνία (ιδίως συζήτηση περί αποτυχίας αυτής), εαν ένα απο τα δυο μέρη για κάποιο λόγο δεν καταλαβαίνει. Dinner time.
... ετσι νομίζετε, στην πραγματικοτητα ειμαι πολυ μεγαλος φλώρος. 🐒
Τωρα αναρωτχιεμαι αν αλλαξα νεκροκεφαλη ως πρόφαση να κσανακουσω καποια αλμπουμ...ή ως προκληση να θυμηθώ τα ραφχια μ... 😇
Αφου άλλαξες και πήρες την ίδια βρε περίπου, τι διαφορές να ακούσεις. Πλασίμπο :D
Μρε THVA:) Γραψε και εσυ τι εχεις απο πηγες ενισχυτες και ηχεια μη τσιμπας γραψε;)
Και ασ εχεις λυχνιες με 27% παραμορφωση αμα σε αρεσει εσενα νο προβλεμ;)
Και αμα δεχθεις ''επιθεση'' ;) απο τον Μεσιε Μπουτια:hi: η τον χερ ντοκτορ:drinks: εδω ειμαστε να σε υποστηριξουμε παραυτα. Θα φωναξω και τους μεγαλους μαστορες κ. Μαρκου και κ. WNET:p
Εγω είμαι το πρόβλημα και τι ακούω ? Αφού είπαμε ήδη , παραμόρφωση ακούω. Αυτά έχουν κριθεί. :D
Τι επίθεση χα χα, Δεν ψάχνω εγω επιβεβαίωση απο κανέναν πλέον Κε Χρήστο. Αυτά τα πλήρωσα ακριβά. Αυτά είναι για νεολαίους. :D Και όταν το κάνω είναι θέατρο, για άλλους λόγους.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.987
Εισαι απο αυτους που φροντιζουν επιμελως γι'αυτο.
Το ότι φροντίζω επιμελώς για ορθές αποκρίσεις είναι αυτονόητον...Ο δε βαθμός κατανόησης εξαρτάται από τον εκάστοτε αναγνώστη.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.372
Δεν ψάχνω εγω επιβεβαίωση απο κανέναν πλέον Κε Χρήστο.
Όχι για λόγους ..."επιβεβαίωσης"...
Από απλή περιέργεια μιας και ασχολούμαστε με το ίδιο hobby ή και για να μπορούμε να φανταστούμε (όσο τέλος πάντων γίνεται) τι περίπου ακούς όταν ποστάρεις μουσικές!
Παρ' όλα αυτά αν δε θες... δεκτό! ( δεχόμεθα και PM πάντως :p )

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.571
Μην σε τρομοκρατουν οι τρανζιστορατοι μρε thva Εγω ακουγα επι 20 χρονια προενισχυτες με λυχνιες audio research LS7 kai jadis gp80ms kai πεζανε αριστα των αριστων;)
Αλλα με εφαγε ο ΙΚΑΣ να το πληρωσω και δυστυχως τους πουλησα και μου αναβουν λαμπαδες αυτοι που τους πηραν στην τιμη που τους πηραν:cry:

Reaction score
23.069
Όχι για λόγους ..."επιβεβαίωσης"...
Από απλή περιέργεια μιας και ασχολούμαστε με το ίδιο hobby ή και για να μπορούμε να φανταστούμε (όσο τέλος πάντων γίνεται) τι περίπου ακούς όταν ποστάρεις μουσικές!
Παρ' όλα αυτά αν δε θες... δεκτό! ( δεχόμεθα και PM πάντως :p )
Δεν είναι χόμπι για μένα. Ήταν άπαξ προσπάθεια, δική μου και κανένας δεν με βοήθησε, σε τίποτε , το αντίθετο μάλιστα. Τι να ακούω βρε συ wnet μουσική ακούω. χα χα. Δεν είναι θέμα μόνο επιβεβαίωσης αλλά και το αντίθετο. Είτε κάποιος μου έλεγε μπράβο (επιβεβαίωση), είτε μου έλεγε κάτι κακό (απόρριψη) καμιά διαφορά δεν θα έκανε για εμένα. Πίστεψε με. Όχι απο εγωισμό ή στραβοκεφαλιά, απλώς δεν λειτουργώ έτσι. Εαν θέλω και όταν διαπιστώσω κάτι , το δοικιμάζω και καταλήγω μόνος μου. Μπορεί να απογοητεύω που δεν είμαι διατεθειμένος να προσφέρω κάτι παραπάνω στο σάιτ, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Για εμένα αυτό το πολύ λίγο πάλι είναι πολυ (άσε που είναι χάσιμο χρόνου απο ακρόαση μουσικούλας που λέει ο Δεκέμβριος).

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.987
Παντος οτι να κανει καποιος με τα σεταπια δεν μπορει να ακουσει το 100% ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ;)εγω το αντεληφθην οταν εσιαξα θκομ χωρο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;)
Σε κάτι τέτοιες ευκαιρίες αναρωτιέμαι τι θα ήταν προτιμότερο σε μια μονοτελική τοπολογία,να ήταν αυτή αποκλειστικώς ...push ή pull ;;; :lol:

Reaction score
23.069
Σε κάτι τέτοιες ευκαιρίες αναρωτιέμαι τι θα ήταν προτιμότερο σε μια μονοτελική τοπολογία,να ήταν αυτή αποκλειστικώς ...push ή pull ;;; :lol:
Εγω περίμενα να του πείς τίποτε για τον χώρο και πως τον έχει φτιάξει :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.987
Εγω περίμενα να του πείς τίποτε για τον χώρο και πως τον έχει φτιάξει :D
Είμαι ενήμερος για τη φροντίδα με τους χειροποίητους διαχυτές όπως κι εκείνος είναι ενήμερος ότι ο χώρος του χωλαίνει στη ζώνη κάτω από τα 100 Hz όπου οι διαχυτικές του διατάξεις δεν έχουν δράση.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.571
Εχω νεες μετρησεις Μεσιε Μπουτια :hi:αλλα αυτος ο αρχιπροβοκατορας WNET φρικιο του καμπου:p με αποθαρρυνει:( και με λεει δεν ειναι προς δημοσιευση:p θα τον εκνευρισεις τον Μεσιε Μπουτια ετσι με λεει τον κιορατα:drinks:

Reaction score
23.069
Εσυ κ. Μαρκου δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις οταν θαχς Μουσικ Φεραιν σαν εμενα ;)
Κατι μπορεις να ψελιζεις;):)
Το αγόρασες το μαγαζί Κε Χρήστο. Μπράβο. :D Η αίθουσα είναι κύβος. Δεν παιζ καλά. χα χα

Η "Μεγάλη Αίθουσα" έχει διαστάσεις σε μέτρα 48,8 (μήκος) × 19,1 (πλάτος) × 17,75 (ύψος)

The_Wiener_Musikverein_(8336449001).jpg

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505