Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.452
η επιστροφή δεν μας ενοχλεί , να και αν χιονίζει να και αν βρέχει.
Σωστά. Πας σπίτι, κάνεις μπάνιο, αλλάζεις κι όλα κομπλέ.
ε στην ανάγκη το βάζεις στο μετρό και πας σπίτι
Στο ποιο, καλέ μου; :biggrin: Ο @Abessalom ζει στη Θεσσαλονίκη. :roflmao:

wizzy

Reaction score
22.452
E, είπα μήπως σου είχε διαφύγει... Δεν είναι εποχή για μηνύσεις τώρα! :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.491
Για ποιον με περάσατε βρε χαμένα κορμιά, για κανέναν Αλέξη;
Με είδατε να κυκλοφορώ σαν σίφουνας και να καβαλάω τα στηθαία στις εθνικές με τα Καγιέν;
Με ένα ταπεινό Μποτέκια 10ετίας και βάλε είμαι ο καψερός.

wizzy

Reaction score
22.452
Με ένα ταπεινό Μποτέκια 10ετίας και βάλε είμαι ο καψερός.
ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι εννοείς Βύρνα;;;;;;;;;;;;;;; Μίλα καθαρά! Ποδηλατείς με ποδήλατο 10ετίας και ακόμα δεν σκέφτηκες να το αναβαθμίσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όχι φίλε, δεν είσαι ένας από εμάς... Ένα ban στο thread στον κύριο με το ποδήλατο 10ετίας παρακαλώ και γρήγορα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.666
Όλοι οι καλοί χωράνε καλέ!!
Αρκεί να βγάζουν αξιοπρεπές ftp,αλλιώς μπάν :lolsign:

Εδώ η θκιάμ τελική προσπάθεια με πετάλια, garmin, παγουροθηκες κομπλέ.
Με βγήκε λίγο ακριβά το κιλό αλλά άξιζε το κόπο :biggrin:
PXL_20220313_220316125.jpg

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.368
Επειδή μέχρι να έρθει το ποδήλατο της εγγύησης θα έχω ξεχάσει να κάνω ισορροπία, έκανα μία πρόχειρη επισκευή στο σπασμένο. Πήρα εποξική κόλλα και έβαλα μία στρώση στο ράγισμα και μετά τύλιξα το σημείο με ισχυρή βιομηχανική ταινία. Η εμφάνιση δεν με νοιάζει αν είναι να αντέξει περισσότερο. Όσο βγάλει.

IMG20220607185143.jpg

Είμαι υπερευχαριστημένος με την άνοδο του ftp μου. Στα 54 μου και με 3-4 ώρες προπόνηση τη βδομάδα έχω ό,τι καλύτερο μπορώ να ελπίζω.

Screenshot 2022-06-10 131202.png

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.666
Εισαι παλιά καραβάνα αφού :thumbsup: :rolleyes:
Όντως με αυτό το ftp στο δρόμο γκαστρώνει κάνεις γαϊδούρα στο ανήφορο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.666
Κοίτα πόσο λεπτές είναι οι θκιέσμ αντιρίδες του κάθετου, έτσι και βάλω αυτό το σκελετό σε προπονητηριο με δίνεται η εντύπωση πως στο πρώτο δυνατό πάτημα θα σπάσουν όλα
IMG_20220610_163643.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.368
Πάρτε rollers να σωθείτε, λέμε! 😂

Rollers θυμάμαι να είχα το 85-86. Μόλις είχαν έρθει στην Ελλάδα και έτρεξα να αγοράσω. Χωρίς καμία ηλεκτρονική βοήθεια, ούτε οθόνες και τέτοια, έκανα δίωρα για πλάκα όταν οι συνθήκες έξω ήταν ακατάλληλες. Αλλά τότε το αγαπούσα και έτρεχα αγώνες.

Reaction score
2.324
Ναι, είχα. Το πρώτο bib short που είχα, ένα της Funkier από τη σειρά του 2014, ήταν με gel και ήταν μια χαρά. Το συγκεκριμένο bib short το φορούσα πολύ καιρό και πάντοτε μου άρεσε (με κέρδισε!) η αίσθηση του gel στον κώλο. Τα φαινόμενα που επισημαίνεις δεν τα παρατήρησα/δεν μου συνέβηκαν. Ένα από τα bib shorts που έχω τώρα είναι κι αυτό της Funkier, χωρίς gel και δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που είχα πριν. Έχω κι άλλα δύο bib shorts της Castelli, με το "κανονικό" pad (αφρός?) κι είναι ΟΚ, όπως εξακολουθώ να κλίνω προς το gel.

Συν του ότι το gel διατηρεί πάντοτε τη φόρμα του και το πάχος του, επομένως η επιζητούμενη άνεση δεν μειώνεται με τη χρήση, όπως, αντιθέτως, συμβαίνει με τα μη-gel pads.

Στο wiggle βρήκα αυτό, μάλλον, όμως, δεν αυτό στο οποίο αναφέρεσαι.
Σε αυτό αναφέρομαι που έχω κιόλας. Το βάζω για long distance διαδρομές και είναι το μόνο dhb που με έχει κερδίσει. Ανθεκτική λύκρα επίσης και τσεπούλα στο πόδι για τζελάκι ή μπάρα
https://www.wiggle.com/dhb-aeron-ultra-bib-shorts
Αλλά όπως είπε και ο Χρήστος είναι και προσωπικό θέμα του καθενός... σε συνάρτηση με τις ποδηλατικές απαιτήσεις όπου ο καθένας μας χρειάζεται διαφορετικά πράγματα

wizzy

Reaction score
22.452
Σάκη, σε ευχαριστώ για τη γνώμη, ρε φίλε. Αυτό που δείχνεις στο link είναι το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο για κάποιο λόγο είναι ακριβότερο του νέου μοντέλου (2.0). Η τσεπούλα στο πόδι είναι έξυπνη προσθήκη.

Reaction score
25.402
Όχι είναι aeron ultra
Η σειρά aeron έχει πολλές διαβαθμίσεις πχ aeron , aeron lab , aeron ultra κλπ. Δεν ειναι ίδια

Reaction score
2.324
Όχι είναι aeron ultra
Η σειρά aeron έχει πολλές διαβαθμίσεις πχ aeron , aeron lab , aeron ultra κλπ. Δεν ειναι ίδια
Έτσι ακριβώς... το ultra έχει το παχύ bib που στην αρχή δεν με βόλεψε αλλά του έδωσα χρόνο να πατηθεί (στο προπονητήριο, στον δρόμο έχανα ισορροπία στην σέλα λόγω πάχους) όταν πατηθεί στα ισχιακά είναι πολύ καλό και πραγματικά endurance.
Μέχρι στιγμής σε ότι έχω δοκιμάσει καλύτερο ύφασμα σε pad και λύκρα = assos (εναλλακτικά αντιγραφή βούλγαρου) και καλύτερο pad συνολικά castelli italia.
Τέλος επιμένω πως όταν αρχίσεις να πιέζεις στην ανηφόρα και καθήσεις και λίγο πίσω στην σέλα λόγω του γεγονότος αυτού, οι ενδοπροθεσεις γέλης του pad που ζητάς θα σου διαλύσνε τον κωλαρίνκο στην περιοχή την ισχιακών οστών (θα με θυμηθείς) απέφυγε... πάρε παχύ σκέτο σφουγγάρι

Reaction score
2.324
Άμα βλέπω assos στη παραλιακή κάτι με πιάνει :lolsign:
Αμα δεις και τις τιμές θα σε πιάσ σίγουρα κάτι (οπισθοστερνικά)
Δεν χρειάζεται όμως οι αντιγραφές δουλεύνε μια χαρά

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads