- Reaction score
- 3.503
Καλησπέρα σε όλους. Πως θα τα πήγαινε το παραπάνω nuc για roon core; Βάση τραγουδιών γύρω στα 40000 κομμάτια και tidal hifi συνδρομή. Αξίζει τον κοπο; Ενδιαφέρεται φίλος να επενδύσει στην πλατφόρμα.
Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα θα πρότεινα να βάλει ένα πισι για πυρήνα σε ενα άλλο χώρο να μην το ακούει και στο σύστημα να παίξει με streamer.
Καλησπέρα σε όλους. Πως θα τα πήγαινε το παραπάνω nuc για roon core; Βάση τραγουδιών γύρω στα 40000 κομμάτια και tidal hifi συνδρομή. Αξίζει τον κοπο; Ενδιαφέρεται φίλος να επενδύσει στην πλατφόρμα.
Έχει κάνα 300αρι από οτι είδα. Το PC δεν το βάζει στην εξίσωση λόγω ρεύματος. Δεν θέλει ένα το λιγότερο 500αρι η 600αρι τροφοδοτικο ανοικτό συνέχεια.Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα θα πρότεινα να βάλει ένα πισι για πυρήνα σε ενα άλλο χώρο να μην το ακούει και στο σύστημα να παίξει με streamer.
Αν θέλει ντε και καλά nuc ας φτιάξει ένα fanless μόνος του αλλά να παίζει πάλι με streamer.
Αυτό πόσο κάνει; Δεν πρόσεξα
Έχω PC χωρίς οθόνη, ανοικτό 24/7 με τροφοδοτικό 600W και καταναλώνει 2 με 2,5 κιλοβατώρες μηνιαίως, ακριβώς στη χρήση που αναζητάς.Έχει κάνα 300αρι από οτι είδα. Το PC δεν το βάζει στην εξίσωση λόγω ρεύματος. Δεν θέλει ένα το λιγότερο 500αρι η 600αρι τροφοδοτικο ανοικτό συνέχεια.
Για ότι αποφασίσει θα πρέπει να βάλει και ένα streamer στην εξίσωση.Έχει κάνα 300αρι από οτι είδα. Το PC δεν το βάζει στην εξίσωση λόγω ρεύματος. Δεν θέλει ένα το λιγότερο 500αρι η 600αρι τροφοδοτικο ανοικτό συνέχεια.
Ωχ....Και εγώ προσωπικά με nuc fanless νόμιζα ότι άκουγα![]()
Καλησπέρα βασικά ακούω μια χαρά σε asrock με ενσωματωμένο GA-J1900N διπύρηνο η τετραπυρηνο δε θυμάμαι, fan less ,με nvme ssd, και τροφοδοτικο με αντάπτορα , τόσο εμφανή είναι η διαφορά ; Θα ήθελα να ακούσω κάποια στιγμή σε πιο καλό …Για ότι αποφασίσει θα πρέπει να βάλει και ένα streamer στην εξίσωση.
Εννοείται ότι θα ακούει και με το νουκ. Και με αμίγκα 1.200 ακους αλλά το θέμα είναι πως ακούς.
Και εγώ προσωπικά με nuc fanless νόμιζα ότι άκουγα![]()
λαθος αυτη ειναι στο nas.... για roon εχω βάλει την Gigabyte j4005 με 8 GB Ram και nvme ssd.. και ρευμα απο adapter ..Καλησπέρα βασικά ακούω μια χαρά σε asrock με ενσωματωμένο GA-J1900N διπύρηνο η τετραπυρηνο δε θυμάμαι, fan less ,με nvme ssd, και τροφοδοτικο με αντάπτορα , τόσο εμφανή είναι η διαφορά ; Θα ήθελα να ακούσω κάποια στιγμή σε πιο καλό …
Και εγω επίσης με φανλες ρουν ροκ φλασαρισμένο και με κορυφαίο hardware συν linear τροφοδοσία.Καλησπέρα βασικά ακούω μια χαρά σε asrock με ενσωματωμένο GA-J1900N διπύρηνο η τετραπυρηνο δε θυμάμαι, fan less ,με nvme ssd, και τροφοδοτικο με αντάπτορα , τόσο εμφανή είναι η διαφορά ; Θα ήθελα να ακούσω κάποια στιγμή σε πιο καλό …
Θα μπορούσα να δοκιμάσω κάποιο zen stream ίσως, έχω το dac signature one . Πιο σουλουπωμένο και δένει με το signature .Και εγω επίσης με φανλες ρουν ροκ φλασαρισμένο και με κορυφαίο hardware συν linear τροφοδοσία.
Έχει μαλλιάσει λίγο η γλώσσα μου να τα επαναλαμβάνω αλλά δυστυχώς δεν έχει σχέση με κάποιο αξιοπρεπές στριμεράκι.
Είναι εξαιρετικό , θα ακούσεις πολύ όμορφα!Θα μπορούσα να δοκιμάσω κάποιο zen stream ίσως, έχω το dac signature one . Πιο σουλουπωμένο και δένει με το signature .
αμα το βρω θα το δοκιμάσω
Σύμφωνα με τα παραπάνω και επειδή ακούω μόνο από tidal , προτείνεις να μην καταργήσω το fanless pc με roon και απλά να τραβάει το streamer απο εκεί; Έβαλα το zen stream πρόσφατα με zen one signature .Είναι εξαιρετικό , θα ακούσεις πολύ όμορφα!
Εγώ το σετάρισα έτσι γιατί ακούω από roon οπότε χρειαζόμουν μία συσκευή σαν πυρήνα.Σύμφωνα με τα παραπάνω και επειδή ακούω μόνο από tidal , προτείνεις να μην καταργήσω το fanless pc με roon και απλά να τραβάει το streamer απο εκεί; Έβαλα το zen stream πρόσφατα με zen one signature .
Επίσης με mqa pass through ΟΝ όταν παίζει μόνο το zen κάνει εναλλαγές το λαμπάκι του dac κάθε κάποια δευτερόλεπτα όταν παίζει το κομμάτι από μπλε σε άλλο χρωμα και το ξαναγυρνάει σε μπλε ..άσχετο βέβαια με τη κουβέντα ..
Ακούγεται γενικά παρααα πολύ ωραία από zen stream και είναι πολύ πρακτικό δε πιάνει χώρο δένει με το dac , αλλά ζεστενεται πολύ ! Από streamer μόνο μου κάνει διακοπές σε mqa σε κάποια κομμάτια όχι σε όλα . Στο streamer φαίνεται λευκό Οποτε είναι fast το internet. Θα το ψάξω περισσότερο … με roon παίζουν τα πάντα και γρήγοραΕγώ το σετάρισα έτσι γιατί ακούω από roon οπότε χρειαζόμουν μία συσκευή σαν πυρήνα.
Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου μόνο με τιντάλ.
Ξέρεις τον τρόπο να αλλάξω σοφτ γουερικά την επιλογή από usb σε coaxial?Ακούγεται γενικά παρααα πολύ ωραία από zen stream και είναι πολύ πρακτικό δε πιάνει χώρο δένει με το dac , αλλά ζεστενεται πολύ ! Από streamer μόνο μου κάνει διακοπές σε mqa σε κάποια κομμάτια όχι σε όλα . Στο streamer φαίνεται λευκό Οποτε είναι fast το internet. Θα το ψάξω περισσότερο … με roon παίζουν τα πάντα και γρήγορα