- Μηνύματα
- 103
- Reaction score
- 45

Τώρα είναι τέλεια έχουν θόρυβο ηλεκτρονικό μόνο όταν είναι συνδεδεμένα με το pc
Σίγουρα θα πάρω dac
Για να μην κανεις λαθος αγορες το καλυτερο ειναι να πεις τι θες να κανεις, και σε τι χωρο ωστε να παρεις πιο σωστη καθοδηγηση συνολικα οχι για μια μεμονωμενη συσκευη.αυτο αξιζει για dac γιατι βλεπω εχει πολλα καλουδια και καλη τιμη πως θα μπορουσα να τα συνδεσω πανω του ?
Εριξα μια γρηγορη ματια και ειδα οτι εχεις ενα χωρο 4Χ4μ και ειχες ενα αλλο συστημα που το πουλησες και πηρες μολις τωρα τα Tannoy Gold 7.αυτο αξιζει για dac γιατι βλεπω εχει πολλα καλουδια και καλη τιμη πως θα μπορουσα να τα συνδεσω πανω του ?
Αυτο το Dac δεν έχει balanced εξόδους. Κάνε την έρευνα σου, αλλά φρόντισε να πάρεις ένα με balanced εξόδους (XLR, TRS κλπ) για τα ηχεία σου. Επιλογές Topping και Ifi είναι πολύ καλές και οικονομικές. Αυτές που σου προτείναμε είναι το πιθανότερο και τα δυο Dac καλύτερα από αυτό της Yamaha στα μισά χρήματα.αυτο αξιζει για dac γιατι βλεπω εχει πολλα καλουδια και καλη τιμη πως θα μπορουσα να τα συνδεσω πανω του ?
Τελικά πείρα εχθές του συγκεκριμένο καλώδιο με ifi zen signature v2 πολυ καλό αποτέλεσμα συνολικά και πολύ εύκολο στη χρήση (Plug And Play) του έκανα και firmware update ευχαριστώ για τη βοήθειαTo ifi balance 4.4 trs έχει βύσμα trs από την πλευρα του ifi και απο την άλλη έχει αν θυμάμαι καλά ποιοτικά neutrik xlr βύσματα.
View attachment 280993
Αντιλαμβάνεσαι κάποιο πρόβλημα ground loop η κάποια άλλη παρεμβολή από το USB?Τελικά πείρα εχθές του συγκεκριμένο καλώδιο με ifi zen signature v2 πολυ καλό αποτέλεσμα συνολικά και πολύ εύκολο στη χρήση (Plug And Play) του έκανα και firmware update ευχαριστώ για τη βοήθεια
Να ρωτήσω αυτό που λένε ότι αν αλλάχτουν τα καλώδια ρεύματος θα δω περαιτέρω βελτίωση ισχύει? Το usb που πάει στη πηγή από το dac αξίζει για αναβάθμιση?
Ιδεα σου ειναι. Τα ηχεια μπορουν σιγουρα να δωσουν παραπανω αλλα οχι γιατι δεν τους το δινει το iFi η τα καβλωδια.μου δίνουν την αίσθηση βέβαια ότι έχουν να δώσουν παραπάνω από αυτό που τους προσφέρει το ifi μπωρει να είναι η ιδέα μου δε ξέρω ίσως να θέλουν απλά χρόνο
To να αλλάξεις τα καλώδια που τροφοδοτούν τα ηχεία το βρίσκω υπερβολικό,ενώ το καλώδιο usb 3,που συνοδεύει την συσκευή,είναι αξιοπρεπές (σίγουρα κάτι καλύτερο θα βελτίωνε τον ήχο, αλλά λίγο σε σχέση με τα χρήματα που θα δώσεις). Αν θέλεις να δεις βελτίωση,πάρε ένα τροφοδοτικό για το dac.Να ρωτήσω αυτό που λένε ότι αν αλλάχτουν τα καλώδια ρεύματος θα δω περαιτέρω βελτίωση ισχύει? Το usb που πάει στη πηγή από το dac αξίζει για αναβάθμιση?
Έχει ήδη τροφοδοτικό χρειάζεται κάποιο άλλο?To να αλλάξεις τα καλώδια που τροφοδοτούν τα ηχεία το βρίσκω υπερβολικό,ενώ το καλώδιο usb 3,που συνοδεύει την συσκευή,είναι αξιοπρεπές (σίγουρα κάτι καλύτερο θα βελτίωνε τον ήχο, αλλά λίγο σε σχέση με τα χρήματα που θα δώσεις). Αν θέλεις να δεις βελτίωση,πάρε ένα τροφοδοτικό για το dac.
Γιατί δύο και όχι ένα? Που θα συνδεθεί το Sub δεν νομίζω ότι έχουν υποδοχήΙδεα σου ειναι. Τα ηχεια μπορουν σιγουρα να δωσουν παραπανω αλλα οχι γιατι δεν τους το δινει το iFi η τα καβλωδια.
Τα ηχεια απλα θελουν δυο subwoofer και κοψιμο απο τα 80Hz και κατω. Τοτε θα ακουσεις οτι εχουν να δωσουν. Ακομα και ενα ευρω αν δωσεις παραπανω πριν βαλεις δυο sub στο συστημα, θα ειναι ενα πεταμενο ευρω.
Το τροφοδοτικό που το συνοδεύει είναι κάτι πολύ απλό........ η πρώτη έκδοση του zen signature, ερχόταν μαζί με το πολύ καλό τροφοδοτικό της εταιρείας power-x. Στην δεύτερη έκδοση, έρχεται με ένα σαφώς υποδεέστερο τροφοδοτικό. Από προσωπική εμπερία, ο ήχος βελτιώνεται με ένα καλύτερο τροφοδοτικό και κατά προτίμηση γραμμικό.Έχει ήδη τροφοδοτικό χρειάζεται κάποιο άλλο?
Για πολλούς λόγους που θα ανακαλύψεις αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ. Έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές σε άπειρα ποστ.Έχει ήδη τροφοδοτικό χρειάζεται κάποιο άλλο?
Γιατί δύο και όχι ένα? Που θα συνδεθεί το Sub δεν νομίζω ότι έχουν υποδοχή
Ο χώρος γενικά είναι μικρός ένα δωμάτιο 4χ4 μέτρα το περίπου έτσι κάτι τέτοιο θα ήταν οκ πιστεύω https://www.skroutz.gr/s/10875328/B...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΓια πολλούς λόγους που θα ανακαλύψεις αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ. Έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές σε άπειρα ποστ.
Δεν χρειάζονται ξεχωριστές υποδοχές, από το DAC πηγαίνει το σήμα στα subwoofer και από τα subwoofer πάει στα ηχεία κροσαρισμενο με high pass filter.
Θα πρέπει να πάρεις studio subwoofer με XLR εισόδους και High pass filter.
Το μέγεθός τους εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου. Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος σου?
Όχι αυτό. Είναι χάλια.Ο χώρος γενικά είναι μικρός ένα δωμάτιο 4χ4 μέτρα το περίπου έτσι κάτι τέτοιο θα ήταν οκ πιστεύω https://www.skroutz.gr/s/10875328/B...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share