Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.646
Βγήκα θετικός σήμερα, με κόλλησε ένας χλιάρας εκεί σαπάν. Το θεμα είναι ότι πονάει απίστευτα ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ τίποτα. Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.
Περαστικά!

Κάνε υπομονή 4-5 μέρες. Το πιο πιθανό είναι να κόλλησες την τελευταία παραλλαγή Eris (EG.5) που έχει πάρει κεφάλι από τον Αύγουστο. Όχι οτι έχει διαφορά από τις προηγούμενες ως προς τα συμπτώματα. Οι διαφορές οφείλονται στην ιδιαιτερότητα του κάθε οργανισμού.

Screenshot 2023-09-10 193552.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.829
Φαρμακοποιός με το είπε, ήδη κουμπωσα ένα και περιμένω. Για φαντάς να είχα και βήχα με τέτοιο λαιμό, ευτυχώς δεν έχω καθόλου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Εφυγε πισω οπως ηταν.
Ειδικα που θα ετρωγε και η μικρη...
Καλά έκανες. Ξέχασα να το γράψω πριν, σε παρόμοια περίπτωση, φώναξα το γκαρσόνι κι επέστρεψα όλο το πιάτο πίσω (ήταν περίπτωση σαλάτας ως συνοδευτικό κυρίως πιάτου). Μου έφεραν νέο πιάτο, με πρέπουσα σαλάτα και μια σαλάτα για την παρέα, δωρεάν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000
1000008604.jpg

1000008605.jpg

1000008608.jpg

Σεβίτσε είναι το παρακάτω, εξαιρετικό.

1000008607.jpg

Ταρτάρ και καρπατσιο φαγκρι.

1000008606.jpg

1000008609.jpg

1000008613.jpg

Μπέικον τόνου:

1000008610.jpg

Χέλι:

1000008611.jpg

Κατσικίσιο τυρί Ίου, με γλυκό σταφύλι.
Απίστευτα νόστιμο..

1000008612.jpg

Κάτι μύδια κέλυφος αχνιστά, δεν βγήκαν φωτογραφία.

Γλυκό:
Σοκολάτα, δεν πρόλαβε φωτογράφησης το πιάτο.. και καρπούζι φαίνεται πίσω.

1000008614.jpg

Γαλακτομπούρεκο που έγινε επιτόπου, σε καυτό σκεύος ήρθε, με παγωτό κανέλα.

1000008615.jpg

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000
Σκοτύρι το λένε αυτό το τυρί από Ίο.

Διάβασα: «Πικάντικο προϊόν» με ιδιαίτερη γεύση και κρεμώδη υφή. Συνδυασμός μυζήθρας με κεφαλοτύρι, ζυμωμένων με γάλα και μπαχαρικά του νησιού, με κύριο το θρούμπι. Η γεύση του έχει ενθουσιάσει και τους πιο εκλεκτούς γευσιγνώστες.

Όντως, κορυφαίο. Δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ ως τώρα! Απίστευτο..

Reaction score
5.502
Βγήκα θετικός σήμερα, με κόλλησε ένας χλιάρας εκεί σαπάν. Το θεμα είναι ότι πονάει απίστευτα ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ τίποτα. Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.
Ασταδιαλα... Πως έγινε αυτό ρε? Περαστικά δεν θα πάθεις και τίποτα βέβαια...ειπαμε κακό σκυλί δεν παθαίνει τπτ

Reaction score
17.427
IMG_4784.jpeg

Εμείς οι απλοι,καθημερινοί άνθρωποι….

IMG_0526.jpeg

IMG_0525.jpeg

Με ψωμί για βουτιά στο ζωμό! - Δείτε την ταινία, εσείς μερικοί … κάποιοι….;)

Μιμητες παίρνουν ιδέες από ταινίες…

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Για covid το τσεκάραμε;
Ναι, δεν είναι covid.
Δεν έχω νοσήσει ακόμα από αυτό το δγιάολο, επίσης έχω να αρρωστήσω με πυρετό και τέτοια πάνω από 15 χρόνια. Τώρα τι είναι αυτό δεν ξέρουμε. Έφυγα από μόνος μου από το νοσοκομείο γιατί δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι, αντιπυρετικά παίρνω και μόνος στο σπίτι.
:wink:

Ήξερα γιατί σε ρωτούσα. Τελευταία τα πρώτα τεστ που εμφανίζονται θετικά είναι ακόμα και 3 ημέρες μετά τα συμπτώματα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.829
:wink:

Ήξερα γιατί σε ρωτούσα. Τελευταία τα πρώτα τεστ που εμφανίζονται θετικά είναι ακόμα και 3 ημέρες μετά τα συμπτώματα.
Αφού το γνώριζες θα μπορούσες να ενημερώσεις ώστε να μη έρθω σε επαφή με αμαχο πληθυσμό. Πάντως με ξέκανε εντελώς, τις λιγοστές ώρες που κοιμάμαι ξυπνάω μούσκεμα και εγώ και το κρεβάτι, μέχρι και το μαξιλάρι στάζει. Έχω χάσει και βάρος, δεν ξέρω πόσο γιατί δεν μετρήθηκα, είναι όμως εμφανές.
Όταν γίνω καλά θα σιάξω μια περιποιημένη μπάμιες, θα είναι και το συνθηματικό ότι είμαι πλέον καλά.
Οπχιος τολμήσει να το βάλει σε σπόιλερ, θα τον βρω και θα του κάνω γκουχου γκουχου μες στη μούρη :lolsign:

Reaction score
17.427
Αφού το γνώριζες θα μπορούσες να ενημερώσεις ώστε να μη έρθω σε επαφή με αμαχο πληθυσμό. Πάντως με ξέκανε εντελώς, τις λιγοστές ώρες που κοιμάμαι ξυπνάω μούσκεμα και εγώ και το κρεβάτι, μέχρι και το μαξιλάρι στάζει. Έχω χάσει και βάρος, δεν ξέρω πόσο γιατί δεν μετρήθηκα, είναι όμως εμφανές.
Όταν γίνω καλά θα σιάξω μια περιποιημένη μπάμιες, θα είναι και το συνθηματικό ότι είμαι πλέον καλά.
Οπχιος τολμήσει να το βάλει σε σπόιλερ, θα τον βρω και θα του κάνω γκουχου γκουχου μες στη μούρη :lolsign:
Καλή και γρήγορη ανάρρωση !🌻

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος