- Reaction score
- 107.614
Ούτε μπάμιες;Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.

Περαστικά!
Ούτε μπάμιες;Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.
Περαστικά!Βγήκα θετικός σήμερα, με κόλλησε ένας χλιάρας εκεί σαπάν. Το θεμα είναι ότι πονάει απίστευτα ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ τίποτα. Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.
Γιατρός;με είπαν ένα κόλπο για τη φλεγμονή στο λαιμό
Καλά έκανες. Ξέχασα να το γράψω πριν, σε παρόμοια περίπτωση, φώναξα το γκαρσόνι κι επέστρεψα όλο το πιάτο πίσω (ήταν περίπτωση σαλάτας ως συνοδευτικό κυρίως πιάτου). Μου έφεραν νέο πιάτο, με πρέπουσα σαλάτα και μια σαλάτα για την παρέα, δωρεάν.Εφυγε πισω οπως ηταν.
Ειδικα που θα ετρωγε και η μικρη...
Ασταδιαλα... Πως έγινε αυτό ρε? Περαστικά δεν θα πάθεις και τίποτα βέβαια...ειπαμε κακό σκυλί δεν παθαίνει τπτΒγήκα θετικός σήμερα, με κόλλησε ένας χλιάρας εκεί σαπάν. Το θεμα είναι ότι πονάει απίστευτα ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ τίποτα. Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.
Για covid το τσεκάραμε;
Ναι, δεν είναι covid.
Δεν έχω νοσήσει ακόμα από αυτό το δγιάολο, επίσης έχω να αρρωστήσω με πυρετό και τέτοια πάνω από 15 χρόνια. Τώρα τι είναι αυτό δεν ξέρουμε. Έφυγα από μόνος μου από το νοσοκομείο γιατί δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι, αντιπυρετικά παίρνω και μόνος στο σπίτι.
Βγήκα θετικός σήμερα, με κόλλησε ένας χλιάρας εκεί σαπάν. Το θεμα είναι ότι πονάει απίστευτα ο λαιμός μου και δεν μπορώ να καταπιώ τίποτα. Έχω να φάω 3 μέρες, και να μη πόναγε ο λαιμός γενικά δεν έχω όρεξη.
Πρωινή οδήγηση
Αφού το γνώριζες θα μπορούσες να ενημερώσεις ώστε να μη έρθω σε επαφή με αμαχο πληθυσμό. Πάντως με ξέκανε εντελώς, τις λιγοστές ώρες που κοιμάμαι ξυπνάω μούσκεμα και εγώ και το κρεβάτι, μέχρι και το μαξιλάρι στάζει. Έχω χάσει και βάρος, δεν ξέρω πόσο γιατί δεν μετρήθηκα, είναι όμως εμφανές.
Ήξερα γιατί σε ρωτούσα. Τελευταία τα πρώτα τεστ που εμφανίζονται θετικά είναι ακόμα και 3 ημέρες μετά τα συμπτώματα.
Καλή και γρήγορη ανάρρωση !Αφού το γνώριζες θα μπορούσες να ενημερώσεις ώστε να μη έρθω σε επαφή με αμαχο πληθυσμό. Πάντως με ξέκανε εντελώς, τις λιγοστές ώρες που κοιμάμαι ξυπνάω μούσκεμα και εγώ και το κρεβάτι, μέχρι και το μαξιλάρι στάζει. Έχω χάσει και βάρος, δεν ξέρω πόσο γιατί δεν μετρήθηκα, είναι όμως εμφανές.
Όταν γίνω καλά θα σιάξω μια περιποιημένη μπάμιες, θα είναι και το συνθηματικό ότι είμαι πλέον καλά.
Οπχιος τολμήσει να το βάλει σε σπόιλερ, θα τον βρω και θα του κάνω γκουχου γκουχου μες στη μούρη![]()