Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
29.566
Μικρός που είναι ο κόσμος , καμιά φορά.
Τον είχε ζέψει ο Κωστάκης να βοηθήσει ο μικρός γιατί είχε μεγάλη παραγγελιά για λουκάνικα. Τότε .
Τούτος εδώ είναι τώρα 40 κάτι . Τότε ήταν με το ζόρι 20άρης. Θυμόταν και μου είπε ότι τότε ο Κωστάκης έβαζε μόνο χοιρινό λαιμό και μπούκοβο . Την ρίγανη την έβαζε στο τέλος χύμα για συντήρηση . Να τραβάει τα υγρά .
Είπαμε πολλά , θυμηθήκαμε κάμποσα ακόμα. 3 ώρες κάτσαμε και μιλάγαμε έξω από το κρεοπωλείο .
Πήραμε από τρία κιλά λουκάνικα ο καθένας . Εγω χοιρινά καυτερά , αυτός χοιρινά σκέτα.
Πάει το μαγαζί έμεινε από χοιρινά λουκάνικα . Θαα ξαναφιάξει από βδομάδα.
Εχει και αυτός ο κιορατάς καλή συνταγή . Τσεκαρισμένος.

Reaction score
11.681
Μικρός που είναι ο κόσμος , καμιά φορά.
Τον είχε ζέψει ο Κωστάκης να βοηθήσει ο μικρός γιατί είχε μεγάλη παραγγελιά για λουκάνικα. Τότε .
Τούτος εδώ είναι τώρα 40 κάτι . Τότε ήταν με το ζόρι 20άρης. Θυμόταν και μου είπε ότι τότε ο Κωστάκης έβαζε μόνο χοιρινό λαιμό και μπούκοβο . Την ρίγανη την έβαζε στο τέλος χύμα για συντήρηση . Να τραβάει τα υγρά .
Είπαμε πολλά , θυμηθήκαμε κάμποσα ακόμα. 3 ώρες κάτσαμε και μιλάγαμε έξω από το κρεοπωλείο .
Πήραμε από τρία κιλά λουκάνικα ο καθένας . Εγω χοιρινά καυτερά , αυτός χοιρινά σκέτα.
Πάει το μαγαζί έμεινε από χοιρινά λουκάνικα . Θαα ξαναφιάξει από βδομάδα.
Εχει και αυτός ο κιορατάς καλή συνταγή . Τσεκαρισμένος.
Λες νάδωσε η σκατογρι@ τη συνταγή ;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.728
Εμένα στο χωριόμ μαζί με το καφέ φέρνουν φυστίκια, σε 50 χρόνια από τώρα ίσως φέρουν κέικ :lolsign:
Τίποτα δεν φέρνουν. Παραγγελία είναι. :)

Μόνο στον καπουτσίνο cookie.

Υ.Γ. Τα κεράσματα είναι συνήθως η ένδειξη ότι και ο καφές και το κέρασμα είναι για τα μπάζα. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.918
Καλά μη φανταστείς, για τα μπάζα είναι στα περισσότερα καφέ ακόμα και χωρίς κέρασμα.
Εδώ σακάτ σε εμάς στο Κερατσίνι σχεδόν σε όλα τα καφέ έχει μια περίεργη γεύση, όπως ήταν ο καφές από το καψιμί, άμα θυμάσαι...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.728
Καλά μη φανταστείς, για τα μπάζα είναι στα περισσότερα καφέ ακόμα και χωρίς κέρασμα.
Εδώ σακάτ σε εμάς στο Κερατσίνι σχεδόν σε όλα τα καφέ έχει μια περίεργη γεύση, όπως ήταν ο καφές από το καψιμί, άμα θυμάσαι...
Την αγάπη μου για τον καλό specialty καφέ την ξέρεις από το σχετικό νήμα Barista Corner.

Αν και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία αρκετά μεγάλη στροφή προς την ποιότητα, το 95%+ των καφετεριών χρησιμοποιούν χάλια καφέ ή στην καλύτερη συνεργάζονται με τα γνωστά brands Hausbrandt, Illy, Dimello κλπ επειδή υπάρχουν δελεαστικές προσφορές σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Επίσης, αυτά τα brands λειτουργούν θετικά στον αδαή που πίνει καφέ και εντυπωσιάζεται με τα ονόματα.

Από τη πλευρά του ιδιοκτήτη τώρα, υπάρχει μεγάλη άγνοια και βαρεμάρα στον καθαρισμό και τη συντήρηση των μηχανών, όπως και στη μέθοδο παρασκευής.

Υ.Γ. Όλοι οι trendy πιτσιρικάδες που βλέπουν τον καφέ ως μία σκόνη από κουκούτσια έχουν γίνει barista. Άλλο ένα "εξωτερικό" (όχι ιντερνετικό δηλαδή) επάγγελμα μούρης μετά το μπαρμπέρικο, το τατουατζίδικο, το μπεργκεράδικο. Όπως ήταν παλιότερα ο DJ και ο bartender.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.918
Ναι το γνωρίζω και είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες!!
Ξέρεις πόσες φορές μου είπαν "θα σε πάω κάπου που σιάχνει γ@μω τους καφές" και εντέλει άνθρακας ο χρυσός...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis