- Reaction score
- 90.626
Να δώσω ή να μου δώσουν για να το φάω;και άλλα 5-6 το μπριάμ
Να δώσω ή να μου δώσουν για να το φάω;και άλλα 5-6 το μπριάμ
Υπόψιν, ότι είναι φθηνά δεν σημαίνει ότι είναι σάπια, μιλάμε για εξαιρετική ποιότητα και υλικά View attachment 308899
Το ψωμί είναι από φούρνο +2€
4 .Πόσα άτομα ;
Που μένεις ?που κατέβηκα Θεσσαλονίκη για φαγητό
Αμ αυτό προσπαθούσα να θίξω παραπάν και κανείς δεν έπχιασε το βαθύτερο νόημα...αν μου έλεγαν πριν 20 χρόνια πως θα πλήρωνα κάποια στιγμή 60 ευρώ για 3 μπιφτέκια, μία μερίδα πατάτες και τρεις μπύρες , ακόμη θα γελούσα.
Πως μας δημιούργησαν την ανάγκη για τέτοια γούστα βρε παιδιά ;
Νάουσα, κατεβαίνω όμως συχνά Θεσσαλονίκη λόγω του ότι σπουδάζει ο μεγάλος μου εκεί οπότε έχουμε να μείνουμε.Που μένεις ?
Υπήρχε παλιά ένα ξηροκαρπαδικο στη Ναουσα πολύ δυνατό. Έχει κλείσει χρόνια νομίζω...Νάουσα, κατεβαίνω όμως συχνά Θεσσαλονίκη λόγω του ότι σπουδάζει ο μεγάλος μου εκεί οπότε έχουμε να μείνουμε.
Είχαμε ένα στην κεντρική πλατεία και ένα ακόμη στον κεντρικό δρόμο λίγο πιο κάτω, το πρώτο έκλεισε λόγω συνταξιοδότησης, το δεύτερο το ανέλαβε ο γιος και κάθε φορά που πάω φεύγω τίγκα στα ψώνια και κατσούφης γιατί δεν πήρα περισσότερα, δεν ξέρεις τι να διαλέξεις !Υπήρχε παλιά ένα ξηροκαρπαδικο στη Ναουσα πολύ δυνατό. Έχει κλείσει χρόνια νομίζω...
Ααα απο την ηρωική πόλη !Νάουσα, κατεβαίνω όμως συχνά Θεσσαλονίκη λόγω του ότι σπουδάζει ο μεγάλος μου εκεί οπότε έχουμε να μείνουμε.
Το "λάθος" είναι να συγκρίνουμε με μοναδικό κριτήριο το φαγητό. Ναι, είναι το βασικό, μόνο που πληρώνουμε μαζί την υπεραξία που δημιουργεί ο χώρος, το brand, ο κόσμος που μαζεύει κλπ. Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα έξτρα, άλλοι τα βάζουν πάνω από το φαγητό. Πέρα από τη χόρταση υπάρχει η "έξοδος" που ερμηνεύεται διαφορετικά ως προς τις προϋποθέσεις της.αν μου έλεγαν πριν 20 χρόνια πως θα πλήρωνα κάποια στιγμή 60 ευρώ για 3 μπιφτέκια, μία μερίδα πατάτες και τρεις μπύρες , ακόμη θα γελούσα.
Πως μας δημιούργησαν την ανάγκη για τέτοια γούστα βρε παιδιά ;
Τελικά από τις τελευταίες φορές που κατέβηκα Θεσσαλονίκη για φαγητό ξεχωρίζω ένα μικρό μαγαζί στην πλατεία Ναβαρίνο που μας έφερε μια πιατέλα ζουμερά κρεατικά με ένα ψωμί νομίζω ζυμωτό δικό τους και πήρα γεύση (βασικά είχαμε σκάσει) ψητού κρέατος με ανθρώπινο λογαριασμό.
Ξέρω ξέρω θα πείτε για μαγαζί με φοιτητόκοσμο και ίσως ανάλογη ποιότητα, δεν έπαθα και τίποτε όμως. Πιστεύω έχει ξεφύγει η κατάσταση στο φαγητό.
Πρέπει να σου αλλάξουμε την θεραπείαΑπό το πρωί σκέφτομαι συνέχεια τα φασουλάκια, γιατρέ μου, τι μου συμβαίνει?