επαναφέρω προς συζήτηση παλαιότερο πρόβλημα με το καλώδιο σήματος για πικάπ thorens td 166 mkii 2 χρόνια πριν πήρα την απόφαση να επαναφέρω το πικάπ μου ...μεταξύ των άλλων αλλαγή κεφαλής audiotechnica 95, ιμάντας , λίπανση πηγαδιού , ματ από φελλό γνωστής Ελληνικής εταιρίας ( αρκετή βελτίωση ακουστή κυρίως ) και εδώ φτάνουμε στο σημείο προβλήματος μου ..( ενισχυτής Yamaxa as-2000 εξαιρετικό μηχάνημα ) έκανα την βλακεία να αφαιρέσω το καλώδιο σήματος της μάνας του με σκοπό να βάλω κάτι καλύτερο ...έκτοτε ταλαιπωρούμαι και δεν βγάζω άκρη ...τελευταία αλλάγή - με mogami 3080 κατόπιν συμβουλής φίλου από εδώ μέσα είδα αρκετή βελτίωση - και όμως κάτι παραμένει -το πρόβλημα έχει ως εξής ...ασάφεια στο ήχο , διάχυση στον χώρο θολούρα.... ως ηχεία χρησιμοποιώ τα ομόσταυλα Yamaha Soavo 1 ... δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει -σημειωτέον το σύστημα με cd player φυσάει ( στην γραμμή και dac audiolab m-dac ) τελευταία φορά που θυμάμαι να ΄παίζει σωστά το πικάπ ήταν με τον προηγούμενο ενισχυτή μου kenwood ka-70 και με ηχεία advent the smaller ...αφού αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως δεν ματσάρει το πικάπ με την είσοδο του AS-2000.....κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και πς μπορεί να εξηγηθεί η όποια διαφορα -μικρή βελτίωση με τις όποιε αλλαγές καλωδίων ..όχι όμως πλήρη βελτίωση...
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025