- Reaction score
- 2.700

Μάλλον θα αρχίσω να βγάζω με την φωτογραφική, τα άσπρα ζυμαρικά βγήκαν πορτοκαλί !
Μονο και μονο για να μην καθαρισω την τοστιερα θα ετρωγα σκετη σαλαταΑλλη περίπτωση, σημερινή.
Μπιφτέκια. Δεν ήταν αρκετή ώρα εκτός ψυγείου, τα ένιωθα παγωμένα στο χέρι όταν τα έβαλα στην ψησταριά.
Τα μπιφτέκια βγάζουν πολλά ζουμιά (φώτο 3). Αποτέλεσμα από κάτω να μην είναι το ίδιο καλά ψημένα επιφανειακά όπως από πάνω. Διορθώνεται εν μέρει γυρνώντας τα και ψήνοντας τα λίγο ακόμα ανάποδα.
View attachment 318994
View attachment 318993
View attachment 318992
οι πλάκες βγαίνουν και μπαίνουν όμορφα στο πλυντήριο πιάτων.Μονο και μονο για να μην καθαρισω την τοστιερα θα ετρωγα σκετη σαλατα![]()
@costas EAR τι ψηστιέρα έχεις που έγραψαν τα παιδιά;
Έχει μαντεμένια σχάρα όπως φαίνεται στην εικόνα; Θέλει γύρισμα; Πόσο εύκολα καθαρίζει;
Ψήνει εξαιρετικά.
Ωραία κρούστα, και ψήνω με επιτυχία μπριζόλες οποιουδήποτε πάχους, μέχρι πολύ χοντρές..
Ναι, μαντεμενια είναι λογικά.Έχει μαντεμένια σχάρα όπως φαίνεται στην εικόνα; Θέλει γύρισμα; Πόσο εύκολα καθαρίζει;
Ψάχνω μια γρήγορη σχετικά με τα κάρβουνα λύση που να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Η tefal είναι πολύ γρήγορη πανεύκολη στο καθάρισμα αλλά με καλό αποτέλεσμα και όχι πολύ καλό. Ο καπνός δε με ενοχλεί δεν υπάρχει περίπτωση να ψήσω μέσα στο σπίτι. Θα μπει βεράντα .Ναι, μαντεμενια είναι λογικά.
Γύρισμα η σχάρα δε θέλει, έχει μια άνω όψη.
Δεν λερώνει σχεδόν καθόλου η ψησταριά, γιατί τέρμα κάτω μπαίνει ένας δίσκος με νερό, και πέφτουν εκεί μέσα τα λίπη.
Αυτά όλα είναι λεπτομέρειες. Ψήνει θεϊκά.
ΥΓ. Οπωσδήποτε κάτω από απορροφητήρα, γιατί βγάζει ντουμάνι η μπριζόλα σα να τη ρίχνεις στα κάρβουνα. Μη σου πω και χειρότερα.![]()
Υγραερίου έχεις δοκιμάσει; αν δεν τη φυσάει στα ίσα ο αέρας είναι μια χαράΨάχνω μια γρήγορη σχετικά με τα κάρβουνα λύση που να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα.
Όχι αν και την έχω στα υπόψιν καιρό. Έχεις ώστε να συγκρίνεις;Υγραερίου έχεις δοκιμάσει; αν δεν τη φυσάει στα ίσα ο αέρας είναι μια χαρά
Ναι, μικρή είναι.Απο θέμα μεγέθους; Χωράει τιποτα μέσα; Μικρό φαίνεται.
Μετά το κάρβουνο πας σε αέριο κατά τη γνώμη μου, ειδικά αν ψήνεις σε εξωτερικό χώρο. Μια weber, υπάρχει και σχετικό νήμα, είναι ότι καλύτερο αλλά υπάρχουν και άλλες μάρκες.Όχι αν και την έχω στα υπόψιν καιρό.
Στο ίδιο πιάτο ή σε διαφορετικά;Έχω τραχανά με κότα, φώτο μόνο κατόπιν απαίτησης![]()