Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.216
Συνάντηση γιγάντων σήμερα!! :lolsign:
Δώσαμε πόνο σε έναν σύντομο αγώνα, προσπάθησα να κάνω σαπόρτ αλλά με τη κλιμάκωση που έχω έπρεπε να πηγαίνω με 40 rpm cadence, κομμάτι δύσκολο.
1000013860.jpg
1000013859.jpg

Reaction score
163
Εν τω μεταξύ, ακόμη κι έτσι δύσκολο που σου ήταν, την περισσότερη ζημιά την έκανε το rouvy. Έκανες teleport κι μπροστά μια πίσω. Εκεί που σε έβλεπα μπροστά μου και τσιμπούσα μερικά W, εξαφανιζόσουν πίσω. Μετά γινόταν το ανάποδο. Έτρωγες και το ζόρι σου με τις σχέσεις, δεν βόλεψε. Next time!
Όπως σου έγραψα και στο Strava, εγώ είχα το ανάποδο. Στις κατηφόρες ήμουν με 36-11 και απλώς δεν αρκούσαν. Χοροπηδούσα στην σέλα από το cadence 😆. Αλλά εντάξει, το ξέρω αυτό, το ποδήλατο δεν κάνει. Μάλλον αντί για κάτι άλλο, θα πάω σε κάποιο μεταχειρισμένο για να το έχω στο trainer.

Το FTP μου πάντως από εκεί που ανέβαινε 1-2W όταν έδινα λίγο παραπάνω πόνο, τώρα πήγε από το 148 στο 166! Και ίσως θα μπορούσε να ανέβει και λίγο παραπάνω, όπως πάντα ποτέ δεν σηκώνομαι από την σέλα σε ανηφόρες κλπ να πατήσω πιο δυνατά. Δεν με βολεύει με τίποτα :(

Όπως και να χει, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, θα συνεχίσω. Έχω να αλλάξω/διορθώσω πράγματα και σε κάποια φάση θα είμαι πιο άνετος να σας κοιτάω από λίγο πιο κοντά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.216
Αυτό με τη τηλεμεταφορά προέκυψε σχετικά πρόσφατα, είναι πολύ σπαστικό, μου έχει συμβεί και εμένα, ωστόσο στη θκιάμ οθόνη δεν είχα κανένα πρόβλημα, σε έβλεπα κανονικά.
Σε αντίθεση με εσένα, εγώ σηκώνομαι πολύ συχνά, κάνω ορθοπέταλο, σπρίντ και σχεδόν όλες τις ανηφόρες τις βγάζω όρθιος με δίσκο και πολύ πάτημα όταν κυνηγάω τα μπιστόλια.
Θέλω να αγοράσω τροχούς για υψομετρικά, οπότε μόλις σε είδα είπα να τσιμπήσω τα φράγκα και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Reaction score
163
H 4.3 δεν βγήκε και πολύ καλή στην αρχή, τώρα στην 4.3.3 φαίνεται καλύτερα, αλλά και πάλι μάλλον έχει θεματάκια.
Νομίζω πως χάνω αρκετά που δεν σηκώνομαι (ή μάλλον δεν νομίζω, το ξέρω) αλλά θα έρθει και η σειρά του. Άντε να πέσουν και οι παλμοί λίγο, να είμαι λίγο πιο άνετος να πατάω.

Και μια που αναφέραμε πατήματα και ορθοπέταλο κλπ, χθες στο UK είχαν το National Hill Climb Championship. Αυτός βγήκε πρώτος με κάτι ψιλά wattάκια μωρέ. Ο Feather βγήκε 3ος λένε, 6 δευτερόλεπτα μετά από αυτόν.
1761585125641.png

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.216
Είναι δυνατοί, αλλά πίνουν και μαντζούνια Σώτο, ματαιοδοξία, κακός σύμβουλος αφού...
Νομίζω πως χάνω αρκετά που δεν σηκώνομαι (ή μάλλον δεν νομίζω, το ξέρω) αλλά θα έρθει και η σειρά του. Άντε να πέσουν και οι παλμοί λίγο, να είμαι λίγο πιο άνετος να πατάω.
Το να σηκώνεσαι από τη σέλα, πέραν το ότι ξεμουδιαζεις και αιματώνεται η περιοχή που έρχεται σε επαφή με τη σέλα, παίρνουν μέρος και άλλες μυϊκές μάζες των ποδιών, έτσι είσαι πχιο αποδοτικός, άνετος και ξεκουράζεις τα πόδια.
Το στυλ ποδηλασίας για τον κάθε αναβάτη είναι μοναδικό, αν όμως καταφέρεις να εντάξεις στο θκός στυλ τη τεχνική που είναι κοινή για όλους, θα είσαι πχιο αποδοτικός.
Εγώ τη τεχνική αυτή τη έκλεψα από άλλους, πχιο έμπειρους από μένα, όταν έβγαινα παρέα με άλλους στο δρόμο.
Τώρα τη έχω υιοθετήσει και τη έχω εξέλιξη στο θκόμ στυλ.

Last edited:

Reaction score
163
Είχα δοκιμάσει την πρώτη ή δεύτερη μέρα που πήρα το trainer. Νομίζω κουράστηκα στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα! Ήμουν και 95 κιλά τότε και είχα να ανέβω σε ποδήλατο πολύ καιρό... Δεν με βολεύει και το τιμόνι φυσικά, αλλά δεν έχει σημασία. Θα το βάλω σιγά σιγά στο πρόγραμμα, κέρδος θα είναι ό,τι και να γίνει. Ιδίως όταν δεν θα μουδιάζει τόσο εύκολα, υπήρχαν φορές που την έψαχνα 😆

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo