Ηχητική αναβάθμιση... από καρδιάς!

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.554
Και μιας και αναφέραμε την οθόνη, που την παρήγγειλα πριν 12 μήνες, ήρθε πριν 10 και αξιώθηκα να την εγκαταστήσω πριν... 2 :laugh:, πάμε και για ένα κινηματογραφικό status update:

[Epson EH-TW3600] >>> [Epson EH-TW9400] ✅
[Wharfedale DX-1] >>> [Samsung Q990C] ✅
[🎧 not.found] >>> [Creative Zen Hybrid SXFI] ✅
[Mi Box S] >>> [Mi Box S gen3] ✅
[Brateck 135"] >>> [XY tab-tensioned 147"] ✅

HOME CINEMA UPGRADE PROTOCOL: COMPLETE... 🚀

Last edited:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.459
Και μιας και αναφέραμε την οθόνη, που την παρήγγειλα πριν 12 μήνες, ήρθε πριν 10 και αξιώθηκα να την εγκαταστήσω πριν... 2 :laugh:, πάμε και για ένα κινηματογραφικό status update:

[Epson EH-TW3600] >>> [Epson EH-TW9400] ✅
[Wharfedale DX-1] >>> [Samsung Q990C] ✅
[🎧 not.found] >>> [Creative Zen Hybrid SXFI] ✅
[Mi Box S] >>> [Mi Box S gen3] ✅
[Brateck 135"] >>> [XY tab-tensioned 147"] ✅

HOME CINEMA UPGRADE PROTOCOL: COMPLETE... 🚀
It's never complete :D

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.554
Με δύο ηχεία; :biggrin:
Χαχα, touche, αλλά πέρα από την πλάκα, μόνο τα δύο πίσω ηχεία της Q990 έχουν 3 drivers το καθένα σε 3 διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η κύρια ηχόμπαρα έχει άλλους 16 (!) drivers, συν προφανώς το sub.

Εντάξει, δεν είπαμε ότι συγκρίνεται με πολυκάναλο με 8ιντσα monitors και επεξεργαστή trinnov, αλλά δεν τα λες και "δύο ηχεία", ούτε πρόκειται για μια ηχομπαρίτσα της σειράς.

Γενικά, το τι παίρνεις με 800€ με αυτό το σύστημα είναι απερίγραπτο (σημείωση: για ταινίες, για μουσική δεν με συγκλόνισε). Και δεν το έχω καν σε "σωστό", δηλαδή συμμετρικό, χώρο για μπάρα, εκεί θα απογειώνεται πραγματικά.

Υ.Γ. μπρος στις 150 (άντε 147 γιατί δεν μου χωρούσαν) ίντσες, πραγματικά τυφλά να'χουν όλα τα υπόλοιπα. Για μένα το μέγεθος το πιο σημαντικό με διαφορά στο home cinema (αποκλειστικά για ταινίες ξαναλέω)

Υ.Γ.2 επόμενο μήνυμα @Dimifoot: "ΤΟ sub"; 🤣

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.554
Ε τι να το πω αφού για μένα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση;

Δεν είπα ότι έφτασα στο απόγειο της home cinema τεχνολογίας/εξέλιξης, είπα ότι ολοκληρώθηκε το upgrade που είχα σχεδιάσει εγώ για το σύστημά μου.

Αν και εδώ που τα λέμε ένας laser από αυτούς τους καινούργιους με τα ψιψιψίνια και τα κοψοψόψαρα (και τα lumens με το τσουβάλι) με έχει ψήσει άσχημα, κάποια στιγμή στο μέλλον τον βλέπω να έρχεται. Αυτά παθαίνεις άμα ξεκινάς ένα upgrade σήμερα και το τελειώνεις σε 3 χρόνια, έχουν αλλάξει οι τεχνολογίες :laugh:

Και μερικές φωτό, όχι ότι δείχνουν κάτι άξιο λόγου, έτσι για να μην είναι "στεγνή" η παρουσίαση. :p

IMG_20250928_220404.jpg

Screenshot_2025-11-10-22-17-25-846_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2025-11-10-22-16-59-488_com.miui.gallery.jpg

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.853
Σου απαντάω εδώ για να μην είμαστε off topic.

(επειδή είναι μεταφορά από άλλο topic, να διευκρινίσω ότι η ερώτηση είναι συνέχεια του ποστ μου εδώ)

Τίποτα από τα δύο, επικοινώνησα απευθείας με την εταιρεία και μου έφτιαξαν μια custom παραγγελία στο Aliexpress και την έκανα από εκεί. Μάλιστα έτυχε όταν έκανα την παραγγελία να τρέχει και promo στο Aliexpress με κουπόνια (κάθε μήνα βγάζει) και πήρα και επιπλέον έκπτωση.

Βέβαια, όλο αυτό θέλει λίγο προσοχή και δεν ήταν απόλυτα smooth η διαδικασία. Αρχικά είδα τις οθόνες στο Ali, βρήκα την εταιρεία (το επίσημο site της) και επικοινώνησα μαζί τους μέσω email. Μου έστειλαν κάποιες προσφορές αλλά ήταν αρκετά πιο ακριβές από τις τιμές που είχα δει στο Ali. Όταν τους το είπα μου απάντησε "δεν έχουμε μαγαζί στο Ali"! :O_o:

Θα στείλω λέω εγώ μήνυμα και στο Ali και ό,τι γίνει. Εκεί μίλησα με μια άλλη και κατάλαβα πως είναι διάφοροι πωλητές της εταιρείας που διαχειρίζονται ο καθένας διάφορα κανάλια και ανταγωνίζονται και μεταξύ τους. Δηλαδή το μαγαζί στο Ali μπορεί να είναι αυτής της πωλήτριας και όχι της εταιρείας επίσημο, όπως άλλοι έχουν φτιάξει κανάλια στο Youtube, σελίδες στο FB κλπ. Γι'αυτό και ο πρώτος μου είπε δεν έχουμε μαγαζί στο Ali και η δεύτερη (επειδή είδε στο σύστημά της εταιρείας ότι είχα στείλει και email και μου είχε απαντήσει άλλος) μου λέει μην πεις σε κανέναν ότι μιλάμε μαζί! :laugh:

Προφανώς δεν με γέμισε εμπιστοσύνη όλη αυτή η διαδικασία, οπότε της ζήτησα κάποια πράγματα για να επιβεβαιώσω ότι όντως μιλάω με άνθρωπο της εταιρείας και όχι με άσχετο (π.χ. να της στείλω email στο email/domain της εταιρείας και να μου απαντήσει από εκεί, γιατί μέχρι εκείνη την ώρα μιλούσαμε στο WhatsApp) και εν τέλει να κάνω την παραγγελία μέσω Aliexpress, γιατί αρχικά αυτή ήθελε να την κάνουμε με άλλο τρόπο, από άλλη πλατφόρμα. Αλλά όταν επέμεινα για Aliexpress, το δέχτηκε.

Η συμφωνία ήταν για DDP, δηλαδή στην τιμή που πλήρωσα συμπεριλαμβανόταν όχι μόνο τα έξοδα αποστολής αλλά και ο εκτελωνισμός και όντως δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα.

Μετά την παραλαβή, για ό,τι ζήτησα (π.χ. να μου πει πως να αλλάξω τη θέση του στοπ) μου απάντησε άμεσα και μου έστειλε οδηγίες σε pdf.

Αντιλαμβάνομαι ότι όλα αυτά που περιγράφω μπορεί να τα διαβάζει κάποιος και να έχει καραφλιάσει και ότι πολλοί δεν θα έμπαιναν ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Αλλά τώρα αφού "άνοιξα τον δρόμο" εγώ και έχουμε βρει τις άκρες και εξασφαλίσει όσο γίνεται τη διαδικασία, αν θέλει κάποιος μπορεί να μου πει και να του δώσω το contact της φίλης μου της Lina(ς) να πάρει προσφορά.

Εγώ δεν θέλω κάτι, ένα 15% προμήθεια θα κρατήσω μόνο :biggrin:.
Είναι ακουστικά διάφανη ή απλή?

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.554
Είναι ακουστικά διάφανη ή απλή?
Απλή. Η ηχόμπαρα είναι κολλητά στον τοίχο και όταν κατεβάζω την οθόνη την τραβάω μπροστά με βάση που μου έφτιαξε ο Μελίδης. Φαίνεται και στην πρώτη φωτό λίγο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75